"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 9*

• 48 223
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Кити, аз докато и се ядосам и ми минава, такава съм си.
И той е същия като нея, само си обещават и нииииищо. Crossing Arms
И все пак, Лалчето е ненадмината по щуротии Peace(за мен).
В същия ресторант е, в който бяха Демет с майка си и сестра си онзи ден, а аз се чудех защо арабските фенове ограждат ли, ограждат.
Скрит текст:

Тя и онези дни беше там, ето ги видеата от историята на инста й(да си ги припомним).
https://www.instagram.com/p/BS3rTBMFNkb/
https://www.instagram.com/p/BTAByn5FVNT/?tagged=no3090sett

От историята на инста му.
Фуркан цъфти Heart Eyes и грее. Heart Eyes
Много се разхубави от началото на сериала, мнооого, все едно е друг човек. newsm09

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 22:02 от Neidjal

# 31
Много е сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бащичко  Mr. Green

# 32
wavey
Абсолютно копие, Heart Eyes ще има да взима Сонга, че малкия прилича на майка си, Laughing мяза ама друг път. Stop

SET с грееща Демет. Heart Eyes
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239305%2Facbf9cf9 … pl_wall_-60100797

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 13:15 от Neidjal

# 33
Много добре са избрали бебето, ако не знаех, че не е негово щях да ги помисля за баща и син  Mr. Green

# 34
Много добре са избрали бебето, ако не знаех, че не е негово щях да ги помисля за баща и син  Mr. Green
smile3521

# 35
Какъв му е случая на Онур с тая  newsm78

# 36
Не знам, не разбирам какво пише, а и с транслатора превода е оле-мале, #Crazy по-добре без него. Stop
Превода на написаното на снимката с Онур.
Скрит текст:
- Я искал нечто связывающее... А потом я нашёл твои руки...
.................................................................................................
Я искал, где провести филиал..
Я нашёл ваши руки...

Ама и той е за бой, знае, че е ревнива до мозъкът на костите й, но чак седнал с мацката на една маса.
Освен ако е научил, че е подписала протокола за развод и е подпалил здраво, в такъв случай бих го оправдала, че иска да й натрие носа както си му е реда.
Тя си изпотроши пръстите от бързане да разпише протокола, Crossing Arms даже и баба Исмет не успя да я спре.
 ooooh! ooooh! Stop Stop

Снимат в парка.
Скрит текст:
Този от масовката и сервитьор, и полицай го раздава. Laughing
SET/Добре, че й потъмниха косата, че преди светеше като светофар.
Скрит текст:

Оххххх......няма да казвам на какъв ми мяза с това опашле. Tired Stop
Скрит текст:
Куртулуш сказал: "Я сделаю все, чтобы вернуть Нюню обратно."

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 17:07 от Neidjal

# 37
"Если и дальше будут такие рейтинги, как сейчас, сериал продолжится. Наслаждайтесь."

Продюсер сериала Фарук Тургут: "Сериал "Номер 309" будет продолжаться до конца июля!"

# 38
  • Sofia, Bulgaria
"Если и дальше будут такие рейтинги, как сейчас, сериал продолжится. Наслаждайтесь."

Продюсер сериала Фарук Тургут: "Сериал "Номер 309" будет продолжаться до конца июля!"

Ехааа супееер Party Party Party Party Party

# 39
Охо, значи на морето ще го гледам там hahaha

# 40
Според хронологията на публикуваните туити от продуцента аз разбирам нещата по следния начин.
Сериала, ще се излъчва до края на Юли, а ако рейтинга продължи да е все същия както досега, ще продължим да се наслаждаваме на № и през новия сезон.
Между другото това е добър ход имайки предвид, че сериалите свършават сезоните си до края на Юни, което означава, че през Юли месец(и Август) почти не се излъчват Дизита и № няма да има конкуренция както досега.
Искрено се надявам сценаристките най-накрая да разбраха, че колкото повече Ляле и Онур, толкова по-висок рейт(последните серии го доказаха), а колкото повече второстепенни и епизодични персонажи, толкова по-нисък рейтинг.
Заради двамата сладури, Heart Eyes Heart Eyes които са наслада за сетивата ми мога да понеса различни вариации в сценария, а и доказаха, че показвайки ги в по-голяма част от епизодите могат да ги изнесат на плещите си без никакъв проблем и рейта литва. Peace
Дай Боже рейтинга да е все така добър, Praynig че и още повече. Praynig
Споделете и вие как разбирате написаните туити от него за да си сверя часовника с вас, плииз.
Феновете отново са в туитъра. Party
Сватите и те, ще са при психогола, Laughing Laughing те най имат нужда от него, Peace че са луди за връзване ми и децата си подлудиха, не се траят двечките, особено Сонга(за мен).
Скрит текст:
Трио моми Mr. Green Mr. Green Mr. Green и трима ергени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Онурджим говори по тела, Laughing а нашичката, ще си изгризе ноктите Laughing от ревност. Joy
Скрит текст:
Тези тримцата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са просто вълшебни, а мама и тати са просто приказни. Crazy Crazy
https://www.instagram.com/p/BTlfnF6gRYK/

Има много снимки(и видеа) от сета в цветарницата.

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 22:01 от Neidjal

# 41
Наде, и аз така разбрах нещата    Heart Eyes

# 42
Сряда еееее. Party
Великолепната четворка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с родителите на режисьора.
Хасан се е обръснал, преди като че ли му беше по-добре. Thinking

П.П. Не може да си представите какви злобни и завистливи коментари прочетох....ама защо еди кои си сериали ги спрели, а № не, #Crazy и все в този ред на мисли, Stop ами защото нямат гледаемост беее, и какво им е виновен №, че някои са се провалили, Shocked doh нооо къде ти толкова...... smile3537 че да си отговорят!?!  Whistling
Наскоро прочетох инфо, че за 10 месеца от екран са свалени 35 сериала, Shocked дай Боже Praynig нашия да има и втори сезон, а на които не им харесва да не го гледат, Peace от просто, по-просто е. Peace

Севинч в последно време е много активна, дано има такива поводи и занапред, Praynig че аман от завистници Sick и злобари. Sick
Скрит текст:
Новый твит от Севинч (Бетюль): "Долгое время (пока идет сериал) стать такой прекрасной командой- это большой успех... Проект, который начали снимать в прошлом году, в это время Номер 309, продолжается в том же духе!"

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 10:30 от Neidjal

# 43
 Hug

След сеанса с двете свати , да не психолога да има нужда от професионална помощ Mr. Green

# 44
Hug

След сеанса с двете свати , да не психолога да има нужда от професионална помощ Mr. Green

rotfImao rotfImbo

Heart Eyes Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BTnedIHBtOL/

Днес малката е рожденичка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт