На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 135
  • 570
  •   1
Отговори
# 255
Някой със скорошни впечатления от хотелите в с.Чифлик(до Шипково)?
Преди 5г.се разочаровах от Чифлика Палас и повече не стъпихме в този район, а ми се иска да открием приличен хотел с басейн

# 256
  • в огледалото на живота
Някой със скорошни впечатления от хотелите в с.Чифлик(до Шипково)?
Преди 5г.се разочаровах от Чифлика Палас и повече не стъпихме в този район, а ми се иска да открием приличен хотел с басейн

И аз така от Чифлика Палас  Tired
Миналата година капарирахме и като видях какъв мухъл и влага има в стаите директно бих отбой и назад.
Иначе успяхме да се топнем за кратко в басейна им.
Мога да ти препоръчам хотел в самото село Шипково.
http://hotel-ilinden.com/
Там ни посрещнаха радушно и съм мн.доволна.На една ръка разстояние сте от мин.басейн,а в самия хотел има и закрит басейн.
 Peace
Тук също сме били гости и бяхме доволни:
http://www.vilashipkovo.com/

# 257
В събота се върнахме от Балкан,всяка година ходим поне веднъж,т.е.имам база за сравнение.Има промени към добро,един младеж-предполагам управител е навсякъде буквално.Съответно и отношението на персонала е по-добро,като изключим онзи бастун спасителю-бармана.Има тук-таме козметични промени,например плочките на видимата част на басейна са нови,тези под водата не 😀.Обедното меню беше доста по-богато от предни години,цените нормални.Като цяло-стараят се,ако мога ще повторя още тази година.
Да добавя-за вечеря препоръчвам механа Чифлика,на 2 мин.път пеша.
Цитирах се от друга тема  Grinning.Ако ще ходите там:
-отказвате стая на последния етаж,тъй като имат едни малки прозорчета към небето само   Joy
-отказвате стая на приземния етаж,защото някои са под нивото на пътя,и гледката през прозореца да ви са гумите на някоя кола,а няколко от тях са буквално до масите в ресторанта-хем слушаш разговори,хем пушиш пасивно на аванта  hahaha.
Стаите на втори и трети етаж стават,тераси имат само двойките,защото разтегателния фотьойл на стаите с опция 2+1 е сложен на мястото за тераса .
Големия басейн и топилата напълно компенсират неудобствата,които някога сме намирали.Децата направо го обожават и трудно ги изкарвам от водата.Шезлонги има достатъчно също.За мен е перфектното решение в района,влизала съм да разглеждам повечето от другите в района-еми те имат топила,не басейни  Shocked.

# 258
Аз съм била в "Дива" преди няколко години и беше супер.Единственият минус бяха малкото шезлонги и чадъри.

# 259
В Балкан топилата са ми твърде горещи, а големият басейн пък леко хладен за малката.
За Дива и аз имам добри впечатления но отдавна, а сега има доста негативни отзиви.

# 260
Как съм я пропуснала темата?
От доста време съм си набелязала хотел Илинден в Шипково.  Всеки път обаче няма места за нашия период, в който сме свободни.

# 261
  • В свой си свят :))))
Момичета, а във Варвара някоя от вас ходила ли с децата зимата? Ние сме му хвърлили око с една колежка и много се чудим за месеците януари - февруари! Flowers Sunflower

# 262
За хотела не мога да кажа нищо, защото не съм го посещавала, но в ''зоокъта'' сме ходили два пъти. Той не е в града, а на една височина близо до някаква църква. Интересно е и нашето дете много се радва. Представлява едно обширно заграждение, в което животните се разхождат свободно. Може да си вземете хляб, така направо идват и ядат от ръцете ви. Има сърни, диви кози, понита, зайци и разни птици (основно пауни). Може и да пропускам някакви други животни. Безплатно е.
Не е църква, а един от много уредените и красиви  манастири в България /независимо че тече строителство/- посетете го струва си , а в него има чудотворна икона

# 263
Някой има ли отзиви за Спа хотел Катерина в Хаджидимово? Интересувам се и от зоокъта в града...

Зоокътът е точно до хотела, много е приятно, нас хората ни предупредиха да не носим никакви храни за животните, защото, както видяхме по- късно, от хора, които влезнаха след нас, всички се струпват около теб и не е особено приятно.
  Иначе хотелчето е ок, недостатъкът е, че в стаите няма хладилник и водата в басейна беше по- хладна от необходимото, джакузи и парна баня работят само през зимата, поне така ни казаха, когато бяхме там миналата година. Иначе гледката и храната в ресторанта бяха идеални.
аз бих препоръчала Огняново - съвсем наблизо е , а минералната вода ...Smiley

# 264
  • Варна
Здравейте! Препоръчайте ми планина и максималко близо до Варна, доколкото е възможно, разбира се!
Детето държи най-вече на басейна. В Търново и Арбанаси не ми се ходи, защото съм от там.

# 265
Здравейте! Препоръчайте ми планина и максималко близо до Варна, доколкото е възможно, разбира се!
Детето държи най-вече на басейна. В Търново и Арбанаси не ми се ходи, защото съм от там.

Тук не е лошо -
http://hotelizvorite.eu/
А е и нещо по-различно от стандартните дестинации за варненци като Елена, Арбанаси, Трявна...
Друго на 200 км се сещам за Синия вир, Медвен. Но провери как е басейна там, защото ние ходихме есента и вече беше студено.
Язовир Цонево е наблизо, но около него не сме отсядали и не мога да препоръчам.

# 266
  • Варна
Благодаря! Веднага ще ги разгледам!

# 267
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Изворите ми го похвали козметиката ми, много доволна останала.

# 268
  • Варна
И аз него харесах. Единственият минус(които си е за нас) му е, че е по пътя за Бургас. Иначе изглежда много спретнато и приятно. Имайки предвид ограниченията ни сега за пътуване е съвсем перфектно. Днес мисля да звънна за резервация.
Bebitta,  благодаря!

# 269
  • На плажа
А дали има интернет в хотелчето,отзивите ми са от минали години,че няма обхват там.

Общи условия

Активация на акаунт