Високи или ниски?

• 23 928
  • 237
  •   1
Отговори
# 45
Айде сега номер на обувките. Откъде тръгнахме, къде отидохме  Crazy .
Не харесвам български обувки и не разбирам защо някой страда за тях!
Прочетох само първата страница от темата, та там се говореше за номер и затова.
И на български и на английски все съм ЕУ 35.
Виж, ако бях казала номер 5 ти може би нямаше да помислиш, че страдам  Grinning

Това колко са високи другите не ме вълнува. Единствено не искам мъжът ми да е по-нисък от мен.  Laughing

То шансът за това е много малък.

# 46
158 см съм и си харесвам височината. В началното училище бях най-висока в класа и много страдах от този факт. Мечтата ми беше да съм ниска и за огромно мое щастие в последващите години всички съученици ме изпревариха. Laughing Това колко са високи другите не ме вълнува. Единствено не искам мъжът ми да е по-нисък от мен.  Laughing
Аз също бях от високите в класа, което хич не ми харесваше и оттогава съм с мисълта, че съм висока, а съм 1.69. Повече не бих искала. Харесвам в диапазона 1.65-1.70.

# 47
Момичетата Crazy  newsm78 newsm78 newsm78 . Ниски ли са , високи ли, не ме интересуват изобщо. Нито си падам по жени, нито ме вълнуват коя, кой номер обувки носи.

Мъже харесвам само високи, елегантни, костюмирани  Wink. Ниски, трътлести, с шкембета и дебел задник, ако и са и плешиви, моментално изпадат Stop Stop Stop Мазни са ми някак, не мога да обясня добре какво искам да кажа, но е нещо противно Mr. Green

# 48
Ниски, трътлести, с шкембета и дебел задник, ако и са и плешиви, моментално изпадат Stop Stop Stop Мазни са ми някак, не мога да обясня добре какво искам да кажа, но е нещо противно Mr. Green
Не ми казвай, че харесваш високи, трътлести, с шкембета, дебел задник и плешиви Joy

# 49
А може ли всъщност да ми отговорите каква е файдата на жената от нейния висок ръст? Ако към него не добави и богат мъж, няма много смисъл. Освен ако не иска да е полицайка или войничка или нещо друго представително.

HKI и без снимка ме убеди, че има фигура на балерина- с тоя номер 35 на краката явно е от фините, не само като килограми, ами и като костна структура.

# 50
  • София
Да си сваля чашите от най-горния рафт сама. От опит ти го казвам.

# 51
Високите жени се забелязват по-лесно, правят впечатление по-бързо, качените килограми се забелязват по-малко, обикновено се движат по-грациозно- ако тялото е в добра физическа форма. Излъчват повече респект и авторитет. А и има вероятност да предаде високите си гени на поколението си, а ако то е мъжко, високите гени са неоспоримо предимство.

# 52
Аз пък в момента се обличам спортно и практично, заради разходки по площадки. Замислих се, че импозантна богиня 180 см. и нагоре ще изглежда много зле, ако не е с хубави дрехи. Просто има голям обем дрехи по нея, виждат се по-ясно. Ако аз съм ненаправена, ще изглеждам приемливо, ама висока жена с кофти стайлинг ще си е бостанско плашило.

Иначе да, достигане на високи места.

# 53
Глупости.

# 54
  • София
Дрън-дрън. Дрехи се носят с достойнство и мисъл. Всеки еден може да изглежда тъпо, ако не е съобразил особеностите на фигурата си и страхотно/приемливо,ако изтъкне преимуществата си и по прикрие недостатъци те си.

# 55
А може ли всъщност да ми отговорите каква е файдата на жената от нейния висок ръст?

То за всяко нещо може да се зададе същият въпрос, който е напълно безсмилен, например "Каква ѝ е файдата от сините очи, като аз с моите кафяви също виждам?". Разбирам да ме питат каква ми е файдата от дипломата, ама от нещо, което не зависи от мен и е даденост... дори не разбирам въпроса.
пп: ако под спортно облекло се разбира някакъв развлечен анцуг и маратонки, то подобно облекло не отива на никого - и дребната, и едрата все ще са повлекани.

# 56
...обикновено се движат по-грациозно...
Обратни са ми наблюденията, всъщност това е една от основните причини да ми допадат по-ниските хора.

# 57
Аз съм 157 см. иска ми се да съм малко по-висока, нооо късмет. Викат ми джобно гадже Laughing
Винаги съм харесвала високи мъже и ММ е 2 метра (по чиста случайност). Много ни е смешна разликата, но какво да се прави, слабост са ми високите мъже... Rolling Eyes

# 58
...обикновено се движат по-грациозно...
Обратни са ми наблюденията, всъщност това е една от основните причини да ми допадат по-ниските хора.
Втората част, която не си цитирала, е важна част от твърдението ми.
Цитат
обикновено се движат по-грациозно- ако тялото е в добра физическа форма.
Дългите крайници помагат... "Походка на газела" и подобни сравнения, които не биха могли да се кажат за някоя фина 150 сантиметрова красавица.

# 59
Разбирам какво искаш да кажеш, но на мен дългите крайници ми стоят грубо, без значение от физическата форма и пола.
Просто различно усещане, както един харесва червено, друг синьо  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт