Високи или ниски?

• 23 963
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
Късите крайници нямат нищо общо с ръста, както и телосложението. По-добре строен миньон, отколкото извънгабаритен великан.

# 91
DeVa, аз съм 165 и цял форум ме смята не само за ниска, а за много ниска. И мъжът ми при 191 всъщност е нисък или поне не много висок. Тоест- със 164 сори, но по стандарта на ССФ си тапа:)

# 92
Късите крайници нямат нищо общо с ръста, както и телосложението. По-добре строен миньон, отколкото извънгабаритен великан.
Е, то е по-добре и стройна висока 1.80 жена, отколкото ниска късокрачка.

# 93
Сирен, то това твоето е от друго. По стандарта на ССФ 165 може да е ок, може и да е ниско, в зависимост от това колко се мрази дадена личност  Grinning

# 94
Щом не си минимум 175 и 52 килограма, общо взето си трътлест трол и къде се буташ към високите:)

# 95
Какво е ССФ?

# 96
163 съм, много си харесвам ръста.

163 съм, никак не си харесвам ръста. Simple Smile

Скрит текст:
Бих искала да съм малко по-висока и уж имах потенциал, но рано спрях да раста.

# 97
Е, то е по-добре и стройна висока 1.80 жена, отколкото ниска късокрачка.
Е не може всички да сме идеални  Blush !

# 98

Средно Статистическа Форумка. Като ония от рекламите на перилни прахове от Улица Хармония.

# 99
Оф, вярно, в темата за смешките бяхме говорили за съкращенията.

# 100
Въпросният мъж имам чувството, че и от хладилника ми ще изскочи.ССФ разбра, а даже и затвърди, че е висок, строен, без шкембе и въпреки, че работи зад бюро няма шанс да стане тюфлек.

# 101

Нямат.
Затова уточних за ниските, в комбинация с такива.
Има и високи, но там някак се замазва с ръста.
Докато при ниските още повече се подчертават.

# 102
  • София
DeVa, аз съм 165 и цял форум ме смята не само за ниска, а за много ниска. И мъжът ми при 191 всъщност е нисък или поне не много висок. Тоест- със 164 сори, но по стандарта на ССФ си тапа:)
Среден ръст имаш, а мъжът ти е висок, по новите стандарти направо исполин. По моя стандарт мъжът ти е със среден ръст, но пък ти с идеален. Не, за да споря с Янечек, но макар да харесвам и себе си, като цяло намирам жените под 170 за по-женствени и нежни. Т.е. по-лесно е да си убедително нежна и ранима, когато не си в ситуацията мнозинството мъже и присъстващи като цяло на повечето места да са ти до рамото.

# 103
  • София
харесвам пропорционалните.
истински не харесвам къси и/или криви крака.
никой не си ги поръчва такива, но казвам по или около темата.

трудно си представям елегантен женски крак с размер 42.

# 104
Е, има високи жени  с малък крак.Зълва ми е 1,73 и носи 36 номер.
За Пола Абдул си спомням, че беше ниска-1,5..., а носела 40 номер.

Общи условия

Активация на акаунт