Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 012
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Може би,при мен се води стимулиран, newsm78 защото съм на Естрофем,преднизолон,фраксипарин и витамини. Wink

# 121
До сега порових из нета и прочетох , че утрогестана се приемал за покачване на прогестерона , моят уж висок а ми е предписан . Хвърлих се в размисъл .Или аз нещо не съм разбрала отново или... .Странна работа . 😊

# 122
Утрогестана ще го почна сигурно другата седмица,няколко дена преди самият трансфер. #Crazy Забравих,че ще имам и вливане на интралипид. Mr. Green

# 123

rossiross8985, моята пункция беше януари месец. Трансфера се отложи заради висок прогестерон. На всеки втори ден от цикъла го изследваха. След 4 отлагания, този месец вече всичко беше наред и вчера най-накрая имаше трансфер. Не са ми предписвали никакви допълнителни лекарства за регулация на прогестерона. Доктора ми беше казал, че няма как да му повлияя. Може би се получи и по-добре, че нямаше свеж трансфер, за да може организма да си почине малко от стимулацията.

# 124
Здравейте. Аз също съм пред ЗЕТ, но ми предстои хистероскопия. Колко време след интервенцията може да се направи трансфер?

# 125
Аз чаках 3 месеца за ЗЕТ след хистероскопията.

# 126
Здравейте,
от днес и аз започнах подготовката за ЗЕТ, предписани са ми витамини, инофолик, аспирин, естроген и климата лепенки. Но идея си нямам къде точно се слагат лепенките, а ме е страх да не ги сложа на грешното място и да проваля всичко. Помагайте моля ви.
Успех на всички в темичката! Hug

# 127
Аз ги слагам по корема, отстрани на хълбоците... и мястото да е по-далеко от гърдите. В листовката има указания.

# 128
Благодаря

# 129
Последните ги сложих ниско долу,под пъпа.Следващият път трябва да ги сложиш на друго място,да не е всеки път на едно и също.То и без това не остана място от лепенки,инжекции. Joy

# 130
Лепенките ги слагах на корема, в областта на яйчниците. Трябва да е далече от гърдите.

# 131
Аз и отзад на кръста съм слагала от лепенките, зора какво ли не прави  Laughing
Ползвах ги отпреди трансфера до 12 г.с., не остана неналепено място, което да е подходящо.

# 132
Жанче,това е идея за кръста,не бях се сетила.Ако там може,малко ще си помогна с мястото. Laughing
На този опит забелязвам,че по-бързо ми се зачервява кожата от Климарата.Предният път май не беше така,незнам на какво се дължи. newsm78

# 133
Теди, може, питах д-ра веднъж  Hug
Аз при първия трансфер нямах проблем с лепенките, при втория обаче и при мен имаше зачервявания и ми излизаше много ситен обрив под лепенката. Не знам на какво се дължеше. Thinking

# 134
Теди, може, питах д-ра веднъж  Hug
Аз при първия трансфер нямах проблем с лепенките, при втория обаче и при мен имаше зачервявания и ми излизаше много ситен обрив под лепенката. Не знам на какво се дължеше. Thinking
И при мен е точно така.

Общи условия

Активация на акаунт