Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 979
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
  • София/Севлиево
Доста по-добре от моята,която на ден 14 беше 7,1 .Успех!

# 286
Момичета, трябва да правя преглед на втори ден от цикъла за да започна подготовка за Зет. Трябва ли да отида при наистина добър лекар или този првглед не е толкова сложен? Чудя се дали моята гинеколожка в града, където живея, ще се справи?

# 287
искам да ви питам има ли значение Фраксипарина  кога да се слага сутрин или вечер ?

# 288
Момичета, трябва да правя преглед на втори ден от цикъла за да започна подготовка за Зет. Трябва ли да отида при наистина добър лекар или този првглед не е толкова сложен? Чудя се дали моята гинеколожка в града, където живея, ще се справи?
И аз много се чудих какво да правя, тъй като на репродуктивен е вероятно невъзможно да отидеш от днес за утре, особено като не правиш процедурата в съответната клиника. А личния гинеколог преглежда два пъти в седмицата и е твърде вероятно да не се уцелим в подходящия момент...та реших прегледите (или поне първия) да направя в Мемориал, включени са си в цената, питах изрично Simple Smile Пък ако преценят на старта, че всичко е ОК, може да потърся вариант и тук за последващ преглед. Ако имаш вариант да се изтичаш до Истанбул, според мен е добър вариант те да си те видят и да дадат зелена светлина за започване на подготовката.  Hug
Колко ембриончета отгледахте, може и на лични Simple Smile

# 289
Аз слагах фракси/ клексан вечер. Сигурно, защото аспирин протекта ми бяха казали преди това да пия вечер, изобщо не ми е хрумвало да питам дали е ок.

# 290
Аспирина го пия вечер по едно,а фраксипарина слагам сутрин преди да отида на работа. Peace

# 291
  • София
Аз слагах фраксито вечер, през ден.
И вечер през ден пиех аспирина.
Така ми беше изписано.

# 292
Аз слагам фраксипарина сутрин, а аспирина е вечер. Така са ми изписани.

# 293
Аз и АП пия вечер, и фраксито поставям вечер.
Беше ми казано фраксито да е сутрин, но след доста четене, вкл. и тук във форума, установих, че вечер е по-добре да се поставя.

# 294
Аз слагах фракси/ клексан вечер. Сигурно, защото аспирин протекта ми бяха казали преди това да пия вечер, изобщо не ми е хрумвало да питам дали е ок.

Има ли съществена разлика м/у фраксипарина и клексана?

# 295
  • София/Севлиево
Брайда,с тебе май сме при един лекар.Той ли ти назначи аспирина или не.Защото на мен ми каза само Фракси от деня на трансфера,а аз от януари всяка вечер взимам аспирин,назначен ми от АГ,при което ходя,а преди това от проф.Паскалева.И сега съм в чуденка да спра ли с аспирина или не...

# 296
  • София
Да, при един сме, но фраксито и аспирина са ми назначени от Русев. Доктора няма против терапията, въпреки че е на мнение, че нямам нужда от нея.

# 297
Здравейте момичета днес на 14 ден от цикъла не са се спукали фоликулите - единия 27 другия 18 .лигавица 10. сега ми пуснаха прогестерон и чакам казаха ми че дори и да не се спукат можело да има овулация. Моля ако някой знае колко трябва да е прогестерона и дали може без да се спукат да има овулация.

# 298
  • София
след спукване, прог трябва да почне да се вдига, но няма как да има овулация без да се "спука" фоликула

# 299
И аз така мисля но така ми обясниха в клиниката сега чакам резултата от прогестерона .знаете ли колко трябва да е ако е настъпила овулация

Общи условия

Активация на акаунт