Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Утрогестана го слагам сутрин и вечер по 4. Да разбирам ли, че явно е от комбинацията от двете?

# 541
Утрогестана действа така само ако се приема през устата. Ако го поставяш вагинално няма да е от него, а именно от естрофема.

# 542
  • Пловдив
Разбирам..
Благодаря ви! Hug

# 543
Видях че говорите за прогестерон и искам и аз да кажа какво стана с моите изследвания.
Първо да кажа че теста ми е отрицателен и понеже ми беше последен опит ми е ужасно трудно да го приема, но някак си ще се справя. Да сме живи и здрави Praynig
Моят прогестерон беше 4,6 на 4 ти ден след трансфер на 3 дневни. Бях на инжекции Пролутекс - 25мг прогестерон, по 1 на ден. После добавихме 600 утрогестан на ден и още една инжекция. На следващия ден се вдигна на 14, а на деня на теста вече беше 22.
Иначе и аз четох статиите, че не се отразявал на кръвните изследвания. Е при мен се отрази. Разбира се възможно е излишния прогестерон да се отразява, т.е само ако не се усвоява. Факт е че при мен се вдигна.

# 544
  • София
Определено се вдига. Моя пример е подобен - с два кринона около 21 (в pmol/l), след това три пъти по 3 утрогестана за 4 дни стана на 46

# 545
  • Пловдив
Момичета имам два въпроса -колко дни след трансфер правите тест и колко време пиете естроферм?

# 546
Тест на 3-дневни на 12 ден след трансфер, а на 5-дневни - на 10 ден, така е в моята клиника.
Естрофема ми го спряха чак в 12 г.с. Grinning

# 547
  • Пловдив
Аха! ...ех този естроферм, луда ме прави..ама какво да се прави -ще го издържа Hug

# 548
Да ти кажа май само в Селена толкова късно спират естрофема, чета момичетата, че максимум до 8-9 г.с. го пият в другите клиники.
Ама нейсе, до когато ще да е, важен е крайният резултат  Hug

# 549
Момичета имам два въпроса -колко дни след трансфер правите тест и колко време пиете естроферм?
На мен тест ми е назначен на 15-ти ден след ЗЕТ на петдневни, но със сигурност ще покаже и по-рано.  Според мен изчакай поне 10'дни.
Да попитам този естроферм естрадиол ли е  newsm78

# 550
Да попитам този естроферм естрадиол ли е  newsm78
Да.

# 551
Благодаря Жана. Аз защото съм на лепенки естрадиол и това ми е непознато

# 552
Моля  Grinning
То имаше някакъв проблем с намирането на естрофема по аптеките преди месец-два, сега не знам как е, дано вече да не е така.
Ти лепенки Климара ли слагаш ?

# 553
Моите лепенки са Evopad 100, не съм в България. Сменям ги на 72 часа.

# 554
Ясно.
Стискам палчета за успешен трансфер.  Hug
Армира, на теб също  Hug

Общи условия

Активация на акаунт