Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 478
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Жана, благодаря! Wink

# 556
Здравейте дами!
Предстои ми замразен трансфер. Днес пуснах  кръвни изследвания - LH - 87.51
E2- 846.4 ,progesterone-0.47 - 15 -ти ден от цикъл. Доктора изисква отново кръвни утре за да проследи LH, т.к бил завишен.  Ще съм благодарна за мнения - проблем ли ще е завишаването на LH  за осъществяване на трансфер. newsm78 newsm78

# 557
  • София
Ами нармално е на 15 ден от МЦ ЛХ да е висок иначе няма как да се спука фоликула.

# 558
Ами нармално е на 15 ден от МЦ ЛХ да е висок иначе няма как да се спука фоликула.
Благодаря Ви за бързият отговор smile3525

# 559
Ясно.
Стискам палчета за успешен трансфер.  Hug
Армира, на теб също  Hug
Благодаря ти Жана Hug

# 560
Привет и от мен! Аз също започнах подготовката за трансфер, ако може да се нарече така. От няколко дни пия естрофем, аспирин, поливитамин и неофолик, утре ще е първият преглед, да видим какво ще ми каже, доктора. Дано всичко е наред и този път има трансфер. Успех на всички в групата. Хубав ден!!!  Simple Smile

# 561
Здравейте, мили дами и бъдещи мами! Аз съм след загуба в късните седмици - 22 г.с според УЗ, след ИКСИ. Имам 2 замразени бластоцистчета и се надявам скоро на ЗЕТ. Има ли някой в подобно положение? Искам да попитам колко време изчакахте до ЗЕТ? Знам, че всичко е индивидуално и зависи от възстановяването, но аз вече нямам търпение. Минаха 2 нормални МЦ, чувствам се добре, ще изчакам поне още 2, но искам да съм малко по-ориентирана. Междувременно излезнах и с тромбофилия. Това налага ли някаква терапия преди трансфера?

# 562
  • София
При тромбофилията се започва хепарина от деня на трансфера или след положителен тест (зависи от преценката на доктора). Пак по преценка аспирин протект може да има и преди трансфера и след него.

Късмет, дано се получи и този път до края! Flowers Four Leaf Clover

# 563
  • София
Пие се до раждането ако има проблем с плацентата, която почва да го произвежда след 9-10-та седмица.
Не е до мода или тенденция. Simple Smile

# 564
Благодаря ви! Стискайте палци, в петък съм на преглед и консултация.

# 565
  • UK
Започнах вчера подготовката за ЗЕТ. 13 бластоциста в хладилника чакат. Изписаха ми за 8/9 дни Проджинова 8 мг дневно, докато направя лигавица 8.5 мм и след това минавам на Утрогестан. Понеже правя процедурата в чужбина ми беше интересно в България на лигавица с каква дебелина се прави трансфер.

# 566
Над 10 мм е хубаво да е лигавицата при трансфер. Simple Smile
Успех с трансфера ! Hug

# 567
  • UK
Благодаря, Жана! На теб колко ти остана?

# 568
Моля Hug
Утре влизам в 30 г.с. Blush , чак ми е нереално кога се изниза толкова време...

# 569
  • UK
Супер, много мина, малко остана!

Общи условия

Активация на акаунт