Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 781
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Определено за първи път срещам подготовка за ЗЕТ с цитротайд.

За зачервяването след инжектиране - нормално е /)

# 586
Аз съм се доверила засега на лекарите и слушам и изпълнявам каквото кажат. Имам само 1 ембрионче замразено от предния път и се надявам да преживее размразяването и да стигна до успешен финал. Желая ви късмет и здраво бебче накрая!

# 587
Здравейте момичета!  Имам един въпрос и ще се радвам ако някой може да ми отговори 😊
Правя подготовка за ЗЕТ и ме викат на 8 ден от МЦ. Според вас кога ще ме викат пак? На 10 и после 12 ден или направо на 12 ден.  Притеснявам се, защото изникна малък проблеми в работата и не знам дали ще мога да отсъствам и на 10 и 12 ден.  Благодаря!

# 588
Мен са ме викали направо на 10-11 до 12 ден най-късно. И после за лепило и накрая трансфера.

# 589
  • UK
Мен ме извикаха на Ден 2/3, после бях на 9 ден и понеже лигавицата ми е ОК, направо ми насрочиха трансфера. Не е като при стимулацията да се ходи през ден.

# 590
Мен са ме викали направо на 10-11 до 12 ден най-късно. И после за лепило и накрая трансфера.

А лепилото не ли в деня на  трансфера 😯

# 591
Мен ме извикаха на 12-ти ден, и после направо за трансфер.Лепило не съм имала.Всяка клиника по различен начин процедира.
Успех  Peace

# 592
Не всички лепила са в деня на трансфера. РВМС например ми слагаха 2-3 дни преди него. А на следващия зет едно друго, което не знам как се казва. И в двата случая имах по две лепила - и преди, и в деня на зет.

# 593
Момичета, привет!
Има ли сред вас някой с упойка на ЗЕТ и в същото време на фраксипарин. Една позната ми каза, че трябва да има 12 часа разлика между упойката и фраксито.
Ако има някой да сподели, ще съм благодарна.

# 594
  • София
Просто не слагай фракси предния ден за всеки случай.

# 595
Zazameg, а защо се налага трансфера да е с упойка? За пръв път чувам и ми е интересно.

# 596
Zazameg, а защо се налага трансфера да е с упойка? За пръв път чувам и ми е интересно.

Да се налага чак не.
Първият път при ЕТ приключи зле, нямаше трансфер. Според доктора „шийката ми е като на 13-г. момиче”, т.е. толкова тясна, не можа да мине катетъра, получих спазъм....пълен ужас. Извикаха ме пак на 5-ти ден с уговорка за упойка. Док първо пробва без, пак нищо, упоиха ме.... пак нищо, накрая са извикали друг доктор (сега съм при нея) и тя ми е извършила трансфера. После сестрите казаха, че е било тежък трансфер.
Наложи се аборт в късна седмица, мъртво раждане. Сега док казва, че ЗЕТ ще стане без упойка, но аз съм много травмирана от всички тези манипулации, а и предпочитам да се застраховам да няма пак фалове. Предпочитам си упойката, така аз няма да се притеснявам и док ще си върши спокойно работата.

# 597
Благодаря ви момичета! 😊  До колкото знам PBMC няма да имам, но все пак доктора решава. 

# 598
  • София

Да се налага чак не.
Първият път при ЕТ приключи зле, нямаше трансфер. Според доктора „шийката ми е като на 13-г. момиче”, т.е. толкова тясна, не можа да мине катетъра, получих спазъм....пълен ужас. Извикаха ме пак на 5-ти ден с уговорка за упойка. Док първо пробва без, пак нищо, упоиха ме.... пак нищо, накрая са извикали друг доктор (сега съм при нея) и тя ми е извършила трансфера. После сестрите казаха, че е било тежък трансфер.
Наложи се аборт в късна седмица, мъртво раждане. Сега док казва, че ЗЕТ ще стане без упойка, но аз съм много травмирана от всички тези манипулации, а и предпочитам да се застраховам да няма пак фалове. Предпочитам си упойката, така аз няма да се притеснявам и док ще си върши спокойно работата.
Според мен не трябва да се притесняваш, след аборта шийката ти вече не е както преди.

# 599
Zazameg, стискам палци този път всичко да мине като по вода и да имаш лека, и спокойна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт