Звездни компромати - 322 част

• 120 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Rock & Roll feeling ...

Не я харесвам,ама тия снимки са мега сладурски  newsm53

Цяла сутрин от съседите звучи една песен на Марийчето в която се пее " дръж ме,стискай ме,хващай ме, притискай ме... аз съм пурата тук в твоята уста,НО не гълтай от дима,мога да те заразя!! "  Със сигурност са искали да кажат нещо дълбокомислено  Laughing,но предвид нейната репутация страшно нелеп ми е тоя текст. Mr. Green Особено думичката "заразя"  ooooh!  

# 106
  • Оптимист по принуда
Hayden Panettiere, дъщеричка, с нея пак, цък, пак
Харесвам я.

# 107
  • До морето
Харесвам я още от Али Макбийл  Heart Eyes

# 108
  • София
Мишел Пфайфър - вчера е навършила 59 години

Скрит текст:

# 109

Скрит текст:

Красавица!  Heart Eyes

# 110
  • София

Скрит текст:

Прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes

# 111
Харесвам я още от Али Макбийл  Heart Eyes
Аз от "Малкълм", много забавна роля имаше Heart Eyes
Скрит текст:

# 112
  • гр.Пловдив

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ги харесвам + Кличкото

# 113
  • У Диспансера ...♥♥♥
На Кличко, жена му ли е това?
Тя била да се редактирам. И аз я харесвам много .
Днес четох, че Кимката била много разстроена от критиките, които се изсипали след нейните снимки по бански...  По точно за целулита й. Ето я статията http://---/n/kim-kardashiyan-e-razstroena-zaradi-kritikite-za-ts … lita-.121435.html

# 114
Колко хубаво остарява Мишел, много я харесвам Heart Eyes

# 115
  • Вестерос

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ги харесвам + Кличкото

Много сладки! И аз я харесвам от Малкъм още.

Пфайфър и тя е прекрасна  Heart Eyes

# 116
Запис с "Лъснаха заплатите в Нова тв: Вижте колко получават Дарина Сарелска, Ани Салич и останалите"
http://newsbg365.com/news/103432

Не вярвам  Ники Дойнов да взима по-малко от Ани Салич и Генка Шикерова. Изобщо, цялата статия ми се струва измислица.
Е що да не вярваш,когато Салич отиде в нова ,те я обявиха за някаква мега -гига звезда,та защо да не и дават повече.От нова единственият симпатичен ми е точно Ники.Другите са гола вода,с огромно самочувствие без покритие

# 117
  • Viena
Страхотна е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
Запис с "Лъснаха заплатите в Нова тв: Вижте колко получават Дарина Сарелска, Ани Салич и останалите"
http://newsbg365.com/news/103432

Не вярвам  Ники Дойнов да взима по-малко от Ани Салич и Генка Шикерова. Изобщо, цялата статия ми се струва измислица.
Е що да не вярваш,когато Салич отиде в нова ,те я обявиха за някаква мега -гига звезда,та защо да не и дават повече.От нова единственият симпатичен ми е точно Ники.Другите са гола вода,с огромно самочувствие без покритие
Не вярвам, защото Ники е в Нова от години. И ако има водещ, който да е лице на телевизията, това е именно той. А че са обявили Ани Салич за много голяма звезда, няма лошо. Тя не е никоя все пак. Смятам, че заплатите поне нейната и на Дойнов са близки, ако не еднакви.

А Генка Шикерова коя беше, че не помня? Нито е най-добрият репортер, нито като водеща на сутрешния блок на бтв се справи блестящо, че да е с най -високата заплата в Newsroom -a на Нова пред Дойнов, Ани Цолова, Виктор Николаев и т.н.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 19:16 от _Smile_

# 119
  • София
сайтчето с информацията е толкова "достоверно", че не си струва да си чешете езиците по това Wink

Общи условия

Активация на акаунт