Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
ахаха! и аз моето го водя тук-там на партита, но басът много го усещам отвътре и седя в страни от колоните и джангъра обикновено  newsm44

# 541
  • Стара Загора
Нормално е някои дни да е по- сънливо от други.
Мен си ме рита старателно, на моменти с доста голяма сила и ме разклаща както стоя на стола хаха
Шкембето ми се клати постоянно, гинеколога вика че и на него му се клати като е гладен хаха.
Иначе каза, че не само ритат ами и се местят сега доста, в момента може да си сменят позициите постоянно. Защото сега имат повече място за игра.

# 542
  • София
Привет и от мен,
☕🌸
Добре, че е момента с постването тук, че иначе нямаше да спра с черешите Wink)
Но поне диетично можем да караме лятото.

Аз ще чета Др. Зюс на бебето, че четох реагирали на мелодията на неговите книжки и след като се родят Wink.
Освен това я имаме от щерка ми и тя много я харесва, макар, че е голяма вече. Става дума за Green eggs and ham -- има я и на бг и много ми допадна превода също Wink.

За движенията, различно е, но съм забелязала като ходя и шофирам, заспива. Като легна или седна и усещам движения.

Момичета от СФ, Къде ще раждате?

# 543
Аз избрах Шейново Simple Smile

# 544
  • Варна
Вие поне имате избор,ние във Варна имаме само.3 болници ...не са много джиджани

# 545
  • София
Щерев

# 546
 А в Търговище е една. Няма избор и това ме устройва. Добри специалисти,та от съседните градове идват и се следят и раждат тука.
 Бебчо е активно 2пъти на ден-към 11 и 22ч. Но от вчера е на друга вълна. Ще преценя,когато се прибера в къщи.

# 547
Аз в частна клиника ще раждам живот и здраве. В клиниката, в която изражда и оперира гинеколога, който ми следи бременността. Но още е рано и не съм говорила с него, мисля при следващия преглед да поразпитам дали ще ме поеме и т.н.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 09:13 от anikoleva1

# 548
  • София
Добро утро ☕💗🌺,

Аз трети път правя едни минипалачинки бързи (с кисемо мляко и сода), и си устройвам пир със сутрешното кафе , така че не стоя никак далеч от глутена (и пудрата захар в този случай).  😁

За килата няма да казвам, че няма да повярвате, предния път мислех, че кантарът не е верен. Важното е, че бебето наддава, слава Богу!

За витамини синтетични отдавна спрях, кутия и половина и не ги довърших. Противоречиво е колко са добри за бебето, чувала съм че помпят изкуствено, тъй като имат добавки.

Днес смятам да сложа стикер бебе в колата, че СФ шофьорите поне да знаят защо карам по правилата (абсурдно нали!?) но живеещите тука знаят какво имам предвид. стикерът поръчах от фб и е бял с две бебешки краченца и надпис. 😌 Поръчахме и бебешки кош (басинет), знам че е само до 6м, но съм се вбебенила и след 11 г изживявам всичко сякаш е за пръв път. ☺💕

Хубав ден, момичета!

# 549
^сега е момента да си доставяш удоволствия.  Simple Smile Какво е кошчето, и аз ги харесвам, много са сладки.

# 550
  • Велико Търново
В Търново също болницата е една и ако имам късмет да раждам естествено няма къде другъде да е. Мисля обаче ако се наложи секцио да помисля и за Плевен. Сега в понеделник съм на преглед там и ще видим накъде отиват нещата.
Аз наскоро си взех кантар да следя по-добре нещата, и  за 3 седмици съм +1...доволна съм от себе си Simple Smile
За шофирането - понеже съм живяла и пътувам до сф често понялога шофьорите във ВТ са мн по зле....мисля че и стикер няма да помогне и накрая бременна ще набия някой шофьор :д

# 551
  • София
Мислиш ли, че някой отразява тези стикери? Въобще не им пука на хората. На мен ми се случва дори да не ми предложат място в градския транспорт. Не че съм принцеса, за каквато ме нарочиха в една друга тема, та да искам да седя винаги в рейс и метро, ама е до отношение. Българите сме станали адски несъпричастни.

# 552
  • Стара Загора
О, виждат корема много добре те, и като видиш как изведнъж си забият в телефоните, уж че не те виждат Simple Smile

# 553
Аз засега не съм попадала на несъпричастни съграждани. В автобус не пътувам, но ми правят път в магазина, предлагат ми храна и т.н. Има и доста съобразителни хора.

# 554
  • София
Да, и простаци има, както и свестни хора. Наистина е смесено, но мнооого дразни да не стават в метрото наистина. Не си вземам стикери тип бременна за там, щото все си намирах място, а мога и права, но е ...тъпо. Особено момченцата, които не стават, обаче аз мога и да помоля за място. Няма неудобство в това.

За шофирането е същото, имало е ситуации, в които си викаш, че има надежда за този град! И то от големи луксозни коли (аз карам маздичка 2), а е имало и тъпаци в стари, разбити коли караши като комплексари...значи няма правило слагащо хората в големи коли в рамките на мутри-шиб*****ци единствено Wink.
За себе си съм решила да карам културно и това е било винаги, не само с детето вътре и бебето в корема...дължим го на себе си, ако претендираме да сме различни.

За басинета, той е от моя близка, кош плетен, меко дюшече вътре, отгоре бял плат като коприна, не знам точно какъв е, и дървени колелета, тип ретро е коша.
Ще го снимам, но тр. да видя къде да го закача, че е малко сложно с хостването на картинки тука в бг мама.
Последно успях в пинтрест да сложа и оттам...вие къде държите снимки за шерване?

Хубав ден и До скоро. 🌸🌿

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 11:20 от ва ни ла

Общи условия

Активация на акаунт