Пазаруване от H&M ➤ 11

• 89 739
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
А някой може ли да каже в Пловдив има ли намалени детски боксерки, миналата година намерих по 2лв  Blush и пак такава цена търся Blush

# 646
здравейте имам въпрос относно тези еспадрили арт.номер 0476453005 отговарят ли си на номерата,меки ли са ... ?! Flutter

# 647
  • Варна
Аз 50% намаление в сайта не видях. Да не говорим като за първи ден, колко са обрани номерациите. В различните държави в Европа, различни стоки ли зареждат? Преди месец и половина от Италия купих някои неща, които едва сега ги виждам налични в БГ сайта, но не са отбелязани като нови. Може и в мен да е грешката, но да ви питам.
Магазинът във Варна наистина е зле, да не говорим, че никога нямат от последния посочен на етикета размер. Самите консултанти ме насочват да пазарувам онлайн.  newsm78

# 648
А някой може ли да каже в Пловдив има ли намалени детски боксерки, миналата година намерих по 2лв  Blush и пак такава цена търся Blush
Имаше по 5лева. Аз взех клинчета на детето и къси дънки, другото намалено бяха парцали от стари колекции.

# 649
Аз съм доволна от намалението. Купих две якета, два суитчера, къси дънкови панталонки, два потника, три тениски - всичките неща са детски Simple Smile и всичко за 96 лева, мисля че е добре Simple Smile ще намина пак другата седмица.

# 650
  • Sandanski
Здавете ,направих поръчка но по-късно премислих и се обадих за да я откажа,но ми  заявиха че не може. Могали когато дойде направо да кажа че се отказвам от нея и да я върнат,или когато дойде да не я потърся?  Или най-правилно е да платя разходите по-връщането..
Моля за съвет..

# 651
Можеш да я откажеш на куриера.

# 652
  • Sandanski
И няма да плащам разходите по връщането ,така ли?
Добре, а фирмата няма ли да ми създаде проблеми?

# 653
А на мен какво ми се случи - пускам поръчка преди 2 дена с 10 артикула. Вчера вече е изпратена, но без 2 от тях. Съответно и сумата е намалена с тяхната ст-ст. Обаждам се на оператор да питам и той ми казва, че докато колегата му който опаковал поръчките стигне до склада, стоката се изчерпала. Много странно, аз като съм пуснала поръчката, не се ли резервират за мен???  Crossing Arms

# 654
  • при моите деца .....
А на мен какво ми се случи - пускам поръчка преди 2 дена с 10 артикула. Вчера вече е изпратена, но без 2 от тях. Съответно и сумата е намалена с тяхната ст-ст. Обаждам се на оператор да питам и той ми казва, че докато колегата му който опаковал поръчките стигне до склада, стоката се изчерпала. Много странно, аз като съм пуснала поръчката, не се ли резервират за мен???  Crossing Arms
И аз имах същото.
Потвърдена поръчка, поне 5-6 дена си стоеше с цялата стойност, дори в първите часове след промяна на статуса Предадена на куриер - не беше отразена разликата....
После бях получила е-майл, че артикул..... е изчерпан.

# 655
Аз 50% намаление в сайта не видях. Да не говорим като за първи ден, колко са обрани номерациите. В различните държави в Европа, различни стоки ли зареждат? Преди месец и половина от Италия купих някои неща, които едва сега ги виждам налични в БГ сайта, но не са отбелязани като нови. Може и в мен да е грешката, но да ви питам.
Магазинът във Варна наистина е зле, да не говорим, че никога нямат от последния посочен на етикета размер. Самите консултанти ме насочват да пазарувам онлайн.  newsm78

Не е 100 % еднакъв асортиментът във всички страни, миналата година си напазарувах оттук преди да замина за Испания, и там имаше различни неща, също  ми се стори, че намалението там беше по-малко все още - става дума за  7-8 юли някъде...

# 656
И няма да плащам разходите по връщането ,така ли?
Добре, а фирмата няма ли да ми създаде проблеми?
Не и на двата въпроса. Нищо няма да плащаш. Не вземаш просто поръчката от куриер.

В реален магазин имаше само 5-6 модела тениски с къс ръкав за момчета. Много бедно,много...никакъв избор.
При нас имаше пижамки на 15 лв., боксери тройка на 10 лв.,дълги долници на 10-12 лв. Взех само една блузка с къс ръкав на 10 лв. Нищо друго не ми хвана очото...

# 657
  • Sandanski
teta 75  bouquet  не знаеш как ме зарадва само... Hug Hug

# 658
Споко...това си е тяхна опция и няма да имаш проблем. Иначе...отказ от поръчка по телефон може само до час след пускането да се направи.

# 659
  • Sandanski
 На мен ми казаха до 30 мин. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт