Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.05 - 31.05/

• 229 945
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 45
Аз ще го пусна в превозвач от италия май, само че някойе  захванал червения за 75Е и не го купува но не го и пуска ...
Съдейки по себе си, ще кажа, че хората добавят в кошницата си неща, за да ги обмислят (че да не ни ги вземат случайно Mr. Green). Автоматична реакция. После е твърде възможно да не ги купят. Така че ако ви е късмет, ще го купите.
Вече за никакви пропуснати покупки не съжалявам, че днес си подреждах обувките... ужасен ужас е hahaha

# 46
  • София
Може ли превозвач от Италия да ми препоръчате?
Извинете ме за спа-ма , но не намирам информация! bouquet bouquet bouquet

# 47
Детски каски, ръкавици за каране на колело и едно розово колело
http://it.buyvip.com/ref=pe_219881_128450531_dpi6?ie=UTF8&sa … amp;ref=qd_d_bc_b

# 48
# 49
  • София
Може ли превозвач от Италия да ми препоръчате?
Извинете ме за спа-ма , но не намирам информация! bouquet bouquet bouquet
Преди време питах и ми препоръчаха този http://donesimiotitalia.com/ ,но не съм ги ползвала.

# 50
мъжки и дамски обувки Roobins, различни номера – под 20€
ленена рокля AnnaRita, IT 46 – 14€ (от 227)
панталон Marc Cain,  IT44,  -15€
дамски Bata, различни модели  15-25€
дамски сандали Hangar , 38 -25€
друг модел Hangar, 38 -26€
и едни еспадрили, 38 -26€
очила CK -23€

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 15:27 от Banshee

# 51
  • Пловдив
Някой попита за куфарите.Едни ми отказаха декември.Сега съм пуснала тези
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B0179EHW9Q&cAsin=B0179B0CLO&fc=1

# 52
Да си повторя молбата и в тази тема. Отказах мъжкото яке Джорджо ди Маре. Сега търся размер Л отчаяно.  Praynig

# 53
  • ВАРНА
Куфари зимата получих 3ка на Зифел,добре изглеждат,колко са издържливи ще се види,защото мъжът ми на Естил ги съсипва за 1г по летищата,сега е със Самсонайт и дори той е вече леко пропукан на места за 3г.Така че качеството на материала ще се види в процеса на експлоатация.За който не пътува често мисля че са повече от добър вариант за тези пари  Peace

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 15:50 от morgana07

# 54
и за някоя закъсала без обувки абитуриентка  Laughing  
сандали Trussardi, номер 41 -70€ (от 635)
и детски обувки Richter
дамски кожени якета Punchball, S по 60€, черно, сиво

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 16:35 от Banshee

# 55
Куфари зимата получих 3ка на Зифел...
А как пристигнаха? Надявам се не в пощата  Mr. Green

# 56
Имам една поръчка с куфари от 19 април. Към нея имаше пола и очила. Полата вече получих, а куфарите и очилата все още мога да анулирам. Дали това означава, че изобщо няма да ми ги изпратят? Rolling Eyes

# 57
А пък мен нищо не ме изкушава от разпродажбите  Simple Smile

# 58

Чакам якето Артуро. Така и никой не каза дали е умалено? Доста хора го поръчахме никой ли не го получи?

Вече месец го чакам, дано поне да е хубаво, че да си е заслужавало чакането  #Crazy Laughing

Задължително ще пиша, когато(ако) дойде, понеже знам, че тук има още хора, които го чакат (освен нас двете, имаше и още едно момиче). Ако твоето дойде преди моето, драсни някой ред в темата да споделиш впечатления.

И още едно чакам много време, само че от Giorgio di Mare-вските 3ХЛ, не синьото, а едно черно. Дано е 3ХЛ по китайската номерация, а не по европейската!  Praynig

# 59
  • ВАРНА
Имам една поръчка с куфари от 19 април. Към нея имаше пола и очила. Полата вече получих, а куфарите и очилата все още мога да анулирам. Дали това означава, че изобщо няма да ми ги изпратят? Rolling Eyes

Или ще ги анулират или ще ги пратят,не е сигурно.на мен сега ми тръгна яке с поръчка 1,04  Peace

Куфарите ДХЛ ми ги доставиха до вратата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт