Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.05 - 31.05/

• 229 971
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пуснах една поръчка на блокирана от  банката карта /изгубих я и сега чакам да ми пратят друга/. И сега се чудя дали ще процедират като при празна карта, т.е. ще ме изчакат няколко дена или директно ще ми анулират поръчката, след като банката откаже транзакцията  Rolling Eyes
Аз не съм изтрила карта, която изгубих, и още правя поръчки/резервирам с нея, после я сменям.

# 76
Pantofola d'Oro, 40 номер - 22€
мъжки обувки Nebulus, 45 номер -22€
часовник, унисекс Jorg Gray -35€
рамки за очила E.Pucci -15,50€

# 77
Бельото на Passionata i Chantelle как е като качество ? Дантелата еластична ли е? В сравнение с Триумф ?
Харесвам ги много като модели, на Пасионата обаче леко малки ми идват чашките на мен.

# 78
Здравейте, каква е разликата между състав ABS и поликарбонат за куфарите?
И кои са за предпочитане

# 79
Скрит текст:
Пуснах една поръчка на блокирана от  банката карта /изгубих я и сега чакам да ми пратят друга/. И сега се чудя дали ще процедират като при празна карта, т.е. ще ме изчакат няколко дена или директно ще ми анулират поръчката, след като банката откаже транзакцията  Rolling Eyes
Аз не съм изтрила карта, която изгубих, и още правя поръчки/резервирам с нея, после я сменям.

Благодаря!  bouquet

# 80
И кои са за предпочитане
ABS  Peace

# 81
  • Sofia
И кои са за предпочитане

ABS е най - евтиният материал, от които се изработват твърди куфари , единственото му предимство пред поликарбоната е , че е по лек.

п.п. Тук е обяснено кое какво е, ако ви се чете

# 82
Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 83
На Tom Tailor номерацията нещо ми бяга  newsm78 днес дъщерята премери в МОЛа 34 номер и стана уж било по EU  размер ама та е 40EU ,14 UK  дънки W30/L32 това са  поне 7 чифта различни марки и всичко и става.Levis  са уголемени на мен си взех и са номер нагоре .Обаче тези Тom Tailor  харесвам ги ама може ли някой купувал да ме светне?

# 84
  • Sofia
И кои са за предпочитане

Здравей и аз смятам, че поликарбоната е много по-добър. Наскоро си взех тези на American tourister (продват тази марка заедно с Samsonite, най-вероятно е тяхна). Изпратили са ми ги с DHL, очаквам ги другата седмица. Не бяха налични, бях си ги сложила в листата с желания и се появиха, ако ти харесват и ти можеш така да направиш и да си ги чакаш.
http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01M0CHXJ5&cAsin=B00NG57ITM&fc=1

# 85
Супер странни часовници, унисекс, под 20€
Часовници Gaspard Sartre, под 20€
Часовник Lancaster, 50€
Още един Fila, 28€
Рокли Desigual: L, 18.50€ и IT50, 17.50€
Рокли за Октоберфест, DE44и DE38, под 20€
Мъжки обувки Wojas, №43, 19.50€
Сребърен пръстен, 9€

боти Hangar, №36, 19.50€
Още един часовник Gaspard Sartre, 13€

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 20:17 от Розова маслинка

# 86
Аз съм ги сложила в листа на чакащите, но не се появяват засега..Хванах тези и се чудя
http://it.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&asin=B01HIEK1O0&cAs … amp;ref=qd_ic_t_d

# 87
  • Sofia
Аз съм ги сложила в листа на чакащите, но не се появяват засега..Хванах тези и се чудя
http://it.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&asin=B01HIEK1O0&cAs … amp;ref=qd_ic_t_d

Първоначалната цена на всички тези куфари от ABS е абсолютно нереална, но тъй като не са маркови могат да си слагат каквито си искат цени, тъй като няма с какво да ги сравниш. Веднъж ползвахме един такъв голям куфар на наши приятели, свърши ни много добра работа, не беше лош, единствената забележка беше, че страшно много се драска.

# 88
Да, очевидно цената е неоправдано завишена, но се чудех дали си струват намалената цена

# 89
  • In transit
Бельото на Passionata i Chantelle как е като качество ? Дантелата еластична ли е? В сравнение с Триумф ?

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B00R86FQ3A& … ref=qd_dp_ssr_p_5
 Joy
имам Пасионата, хубави са и си отговарят точно на бг размерите

Аз имам поръчани куфари на 20 април и още не са ми блокирали парите за тях. А последните няколко поръчки все с ДХЛ са ги изпратили.

Как се проверяваше ДХЛ по референтен номер? Пробвах ама не ми излиза нещо, на страна на доставка България ли пиша?

Общи условия

Активация на акаунт