Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.05 - 31.05/

• 229 853
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 1 755
Моля някой да ми каже IT 58 от мъжката номерация на кой размер отговаря - XL, 2XL... newsm78 ( за яке става въпрос).  Peace

А от тази марка Capitano кожени якета получи ли някой, да сподели за размера.

# 1 756
  • някъде
Моля, някой може ли да ми помогне, защото харесах нещо в немския амазон, но не съм пазарувала и не знам как става , а и да не се прецакам нещо Praynig
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00WLAV3AI/ref=dp_olp_new … amp;condition=new за тези асикс става въпрос.... ако някой има желание може и на лс bouquet

# 1 757
# 1 758
# 1 759
  • Sofia
Моля, някой може ли да ми помогне, защото харесах нещо в немския амазон, но не съм пазарувала и не знам как става , а и да не се прецакам нещо Praynig
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00WLAV3AI/ref=dp_olp_new … amp;condition=new за тези асикс става въпрос.... ако някой има желание може и на лс bouquet

Евтините се предлагат от нов търговец, т.е. няма гаранция какво и дали ще получиш. Пари обаче не можеш да изгубиш - амазон имат гаранция и ще ти възстановят сумата, ако продавача се окаже некоректен. Трябва да се занимаваш обаче.

# 1 760
# 1 761
  • някъде

Евтините се предлагат от нов търговец, т.е. няма гаранция какво и дали ще получиш. Пари обаче не можеш да изгубиш - амазон имат гаранция и ще ти възстановят сумата, ако продавача се окаже некоректен. Трябва да се занимаваш обаче.
Благодаря bouquet

# 1 762
# 1 763
  • Варна
GINO ROSSI отговарят ли си? Thinking

Някой се беше оплакал, че е получил пратка от виповете на митница. И на мен ми се случи, за едни сандали, част от поръчка с още 10 неща, които пристигнаха в моя пощенски клон или пък с куриер. Не можах да убедя митничаря, че е грешка, твърдеше, че пратката пристига от САЩ. Както и да е, платих си таксата за обработка на пратката (незнайно каква обработка Rolling Eyes!) от 1,50 лв. и си я взех. Какво да ви кажа, явно за митница Варна UK се превежда САШ, защото именно това пише на пакета - адрес на изпращача в UK. Close

# 1 764
Аз също имам съмнения за задържана пратка в Митница Веслец/София.
Как мога да извърша справка дали е така наистина, тъй като нямам нито призовка, нито проследяващ номер?  newsm78
Като отидете там, как задвижвате процеса около издирването?

# 1 765
  • Варна
Аз получих бележка, hanavi, не се наложи да я издирвам. Peace

# 1 766
# 1 767
GINO ROSSI отговарят ли си? Thinking

Някой се беше оплакал, че е получил пратка от виповете на митница. И на мен ми се случи, за едни сандали, част от поръчка с още 10 неща, които пристигнаха в моя пощенски клон или пък с куриер. Не можах да убедя митничаря, че е грешка, твърдеше, че пратката пристига от САЩ. Както и да е, платих си таксата за обработка на пратката (незнайно каква обработка Rolling Eyes!) от 1,50 лв. и си я взех. Какво да ви кажа, явно за митница Варна UK се превежда САШ, защото именно това пише на пакета - адрес на изпращача в UK. Close

Ако не се лъжа някой беше писал, че са умалени. Peace

Уф, имам и аз артикул от една пратка,  който трябваше преди пет дни да е пристигнал, а в пощата само вдигат рамене.  Confused Останалите от същата пратка си дойдоха с куриер, че ги забравих вече  Simple Smile

Сандалки  Pollini, 36 номер - 20 евро

# 1 768
  • На брега на реката
Моля, ако някой види намалени филтри Брита, да пише.

# 1 769

Общи условия

Активация на акаунт