Любители на кучета - 72

• 58 262
  • 753
  •   1
Отговори
# 465

Етоооо, labrex благодаря

# 466

Етоооо, labrex благодаря

Сега го нагушкай и намачкай от мен! Има късмет, че ми е далече! Heart Eyes Simple Smile bouquet

# 467
Ами май проблема ни е, че само това правим и дисциплина 0  Joy Господ да ни е на помощ в тежките времена с този палав инат #Crazy  Това в кръга на шегата, ще го нагушкам разбира се. В събота съм му запазила час да го къпят и срешат, да видим там как ще се държи, но той пред чуждите хора е примерен.

# 468
  • Русе
Ню-то е страхотен  Heart Eyes Като мече, само за гушкане  Heart Eyes

Ей го и нашият звяр :

Цветовете са от фотото, играх си Simple Smile
Отивам да ровя Али-то за охлаждаща постелка че ме зарибихте, а на Емаг днешната "оферта" не ме грабна  #2gunfire

# 469
Моля,пусни линк на постелката,аз намерих само много скъпи в алито !

# 470
  • София
Данък и от мен

Чакам си фотосесията, ако изобщо има хубаво време някой уикенд.

# 471
  • Русе
Ровя още но и аз не намирам на сносна цена Sad. Мисля да мина и през Амазон и Ибей  newsm78

# 472
Аз от амазоните купих фурминатор.Не ми се струва чак толкова вълшебен-ми пак си се скубе след сресване.Предвид,че аз самата се реша с гребен от 80 ст.,представете си колко по-високо в семейната ни йерархия стои животното  Mr. Green

# 473
  • Русе
 Joy
И аз взех Фурминатор но съм доволна. В Ибея има по-сносни цени на постелките  Peace

# 474
  • София
Скрит текст:

# 475
  • Пловдив
Ето магаретата как посрещат батко си  Laughing

luss, порода имате ли си? Питам защото ми напомня на една моя принцеса-звездичка  Heart Eyes

# 476
  • София
luss много е сладък.
Според мен ако храните с висок клас храна калций не трябва да давате.

Купих си вариация та фурминатора, на друга фирма, не съм си и представяла, че добитъците имат толкова козина. Сега остава да ги науча да стоят за ресане.
е това взех http://www.emag.bg/chetka-kerbl-premium-hair-remover-15-x-10-sm- … 321/pd/DGC8QBBBM/

# 477
Кученца, кученца, кученца........много е хубава последната страница! Пълна със сладурчета, обичам да гледам такива снимки! Heart Eyes Hug bouquet

Аз днес си получих охлаждащата постелка, не знам как така бързо сколасаха, вчера все още пишех сърдити мейли и нямаше никакво движение, днес вече е при мен. Докато Рексо я гледаше умно, аз се проснах отгоре и ми хареса. В първия момент нищо, но след малко усещаш, че лежиш на хладничко. Не е студено, а леко хладно и не загрява. Две трябваше да поръчам, едната за мен в ролята на топ-матрак. Mr. Green След обед Рекси спа на нея, все едно и досега е спал там. Засега доволна! Peace

# 478
  • София
ето ни и нас
Рея в процес на убиване на зайо
Скрит текст:

# 479
Боже, колко кученца за един ден, оживи се темичката, искам да ги гушкам всичките  Hug
Да са живи и здрави милите ни животинки  Heart Eyes
За търсещите прохлада- последно охлаждащи постелки видях в zooplus и в Зоомагазини Д-р Стефанов  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт