ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 25 [241]

• 68 387
  • 729
  •   1
Отговори
# 60

кви букли напрела  Joy  като няма отгоре, лепнала си ги отдолу  hahaha hahaha

Буклите нямат значение - нали са в скандал Laughing

як и шумен  Crazy  Joy   

# 61

як и шумен  Crazy  Joy   

як и шумен като ... кекс ли?  Crazy  hahaha hahaha

# 62
просто, който го може си го може.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а който не може, каквото и да прави нищо ново не показва.  Peace

той пък като може, че се спука да показва  hahaha hahaha hahaha 

ами показва я  Party Party ти като не виждаш  Crossing Arms

Crazy Crazy Crazy

стига си му сменяла филтрите, че взе яко да личи фотошопа  hahaha hahaha

да бе, видяла си ти фотошопирани снимки  hahaha hahaha тазие  направо супер  Crazy

взЪмвам го, хич не се карайте, девойки, за него  Hug Hug Hug Hug

Привет ви  Party Party Party

Я споделете на уше, че азе нещо не смогвам напоследък и все съм недоразбрала  Mr. Green

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

галиба коня да не е затичал по ливадата най-накрая сам

# 63
просто, който го може си го може.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а който не може, каквото и да прави нищо ново не показва.  Peace

той пък като може, че се спука да показва  hahaha hahaha hahaha 

ами показва я  Party Party ти като не виждаш  Crossing Arms

Crazy Crazy Crazy

стига си му сменяла филтрите, че взе яко да личи фотошопа  hahaha hahaha

да бе, видяла си ти фотошопирани снимки  hahaha hahaha тазие  направо супер  Crazy

взЪмвам го, хич не се карайте, девойки, за него  Hug Hug Hug Hug

Привет ви  Party Party Party

Я споделете на уше, че азе нещо не смогвам напоследък и все съм недоразбрала  Mr. Green

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

галиба коня да не е затичал по ливадата най-накрая сам

Галкааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз го Аресвам, джадъ не го ще, че е фотошопиран  hahaha

за коня още нищо не се знае  Whistling Whistling Joy Джадъ проучва въпроса  Joy Joy

# 64
Работата станала за .............

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ани........... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Благодаря за новата тема.......... Hug Hug Hug

Благодаря на всички за всичко............. Hug Hug Hug Hug Hug

Лу........... Heart Eyes Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

И вЕрно Муса е щастливец....... Crazy Crazy Crazy Дали и той нЕма връзки с Атина....... Rolling Eyes Joy Joy

# 65
  • Sofia, Bulgaria

як и шумен  Crazy  Joy   

як и шумен като ... кекс ли?  Crazy  hahaha hahaha

Лу Hug Hug да го наричаме с истинското му име - секс бе мила  Flutter Wink секс  hahaha hahaha hahaha
Че то като я гледам за друго не би я харесал Laughing

# 66
Превеждах диалога на Джелял и Кудрет в затвора.  #Crazy

Малии тези СЦ са кръвожадни и чалнати. Тотално! Какви ги наприказва Кудрет. Отде събра толкоз омраза, пък и отмъстителен... ще съм любопитна да прочета след редакцията особено неговите думи!

А вие разбрахте ли защо толкова се мразят? Освен сестрата на Джелял дето била гадже на Кудрет, Джелю рече сага, че тръгнал на смърт да спасява задника на Кудрю, ама къде, как? Толкова неща не ни разказаха, а и вече няма за кога...

Хич не можах да ги опозная творците на тоз сериал, а явно не са само тикви, не се майтапя, жал ми е. Една година толкоз креативност за да отиде в кенефа... съжалявам, но това няма да е сериал, който някой някога би искал да погледне отново...

А, и да потвърдя,  Peace фенка съм на Кудрет и артиста, поне докато свърши сериала  hahaha

Искре  Hug Hug

Бойче  Hug Hug

ПП Някой разбра ли какво е "Кошуйолу +" ? Квартал, улица, WC, болница в Истанбул? Май има връзка с рехабилитационния им център за сърдечно болни деца. Има голяма калп клиника с това име. На предните корици са Киво, Туба, Мурат Бос, и др....

Какво прави Пончика  newsm78
Има ли връзка между скриването на брадата и появяването на гривата?

Heart Eyes Heart Eyes

# 67
И вЕрно Муса е щастливец....... Crazy Crazy Crazy Дали и той нЕма връзки с Атина....... Rolling Eyes Joy Joy

не той  Naughty  Joy  щом не го джоби челото, друг е с връзките   Whistling  Party Party

не  Naughty

Галкааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз го Аресвам, джадъ не го ще, че е фотошопиран  hahaha

дур беее, точно такъв изтъненичък го сакам   hahaha   Crazy Crazy Crazy 
като го минат качествено и отлЕво.... мммм  Crazy Crazy Joy

# 68
Скрит текст:

Малии тези СЦ са кръвожадни и чалнати. Тотално! Какви ги наприказва Кудрет. Отде събра толкоз омраза, пък и отмъстителен... ще съм любопитна да прочета след редакцията особено неговите думи!

А вие разбрахте ли защо толкова се мразят? Освен сестрата на Джелял дето била гадже на Кудрет, Джелю рече сага, че тръгнал на смърт да спасява задника на Кудрю, ама къде, как? Толкова неща не ни разказаха, а и вече няма за кога..

Хич не можах да ги опозная творците на тоз сериал, а явно не са само тикви, не се майтапя, жал ми е. Една година толкоз креативност за да отиде в кенефа... съжалявам, но това няма да е сериал, който някой някога би искал да погледне отново...

Скрит текст:
А, и да потвърдя,  Peace фенка съм на Кудрет и артиста, поне докато свърши сериала  hahaha

Искре  Hug Hug

Бойче  Hug Hug

ПП Някой разбра ли какво е "Кошуйолу +" ? Квартал, улица, WC, болница в Истанбул? Май има връзка с рехабилитационния им център за сърдечно болни деца. Има голяма калп клиника с това име. На предните корици са Киво, Туба, Мурат Бос, и др....

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Лу, ама това като реплика от сериал бе  Joy Joy Joy
някой, някога .. никога, никой  Joy много категорично  Joy Joy  Joy Joy Joy
Щом тези сценаристи ти се струват кръвожадни, явно не си гледала сериали с кръв  Joy Joy че то чак някакви брутални сцени нямаше  newsm78 newsm78
Кудрет и Джелял от кръвни приятели са се превърнали в кръвни врагове.  Peace как, защо .. няма да разберем, пък и не е нужно. Според мен досега разтягаха историята, защото обмисляха втори сезон, предвид високия рейтинг.  Peace Все пак това е най-успешния сериал на БТЕ този сезон.  Peace Но в крайна сметка се оказаха разумни хора и решиха да приключат.  Peace вероятно ще има кървав финал.  Peace

Джадъъъ, вече каза, че не го искаш  Naughty Naughty сИга нЕма да ти го дам  smile3534 smile3534 smile3534

# 69
Скрит текст:
Скрит текст:

А вие разбрахте ли защо толкова се мразят? Освен сестрата на Джелял дето била гадже на Кудрет, Джелю рече сага, че тръгнал на смърт да спасява задника на Кудрю, ама къде, как? Толкова неща не ни разказаха, а и вече няма за кога..

Скрит текст:

Искре  Hug Hug

Бойче  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Лу, ама това като реплика от сериал бе  Joy Joy Joy
някой, някога .. никога, никой  Joy много категорично  Joy Joy  Joy Joy Joy
Щом тези сценаристи ти се струват кръвожадни, явно не си гледала сериали с кръв  Joy Joy че то чак някакви брутални сцени нямаше  newsm78 newsm78
Скрит текст:
Кудрет и Джелял от кръвни приятели са се превърнали в кръвни врагове.  Peace как, защо .. няма да разберем, пък и не е нужно. Според мен досега разтягаха историята, защото обмисляха втори сезон, предвид високия рейтинг.  Peace Все пак това е най-успешния сериал на БТЕ този сезон.  Peace Но в крайна сметка се оказаха разумни хора и решиха да приключат.  Peace вероятно ще има кървав финал.  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy
Не съм, бе, Ани, аз сериали не гледам никога, изобщо, никъде  Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Фаля ги, аз, сценаристите, много ми хареса този диалог, впечатли ме, наистина, само с думи, в около 5- 6 изречения предадоха толкова жажда за мъст, болката, жестокост и ... абе, готино... да взема да гледам нещо кърваво, ма'а му стара  Peace  hahaha hahaha

# 70
Джадъъъ, вече каза, че не го искаш  Naughty Naughty сИга нЕма да ти го дам  smile3534 smile3534 smile3534

вчера ли  Rolling Eyes  тя снимки ги нямаше  Rolling Eyes  нИ помня  Joy

hahaha hahaha hahaha  ако така ще остарява  Rolling Eyes  да става жена  hahaha hahaha

# 71

вчера ли  Rolling Eyes  тя снимки ги нямаше  Rolling Eyes  нИ помня  Joy

hahaha hahaha hahaha  ако така ще остарява  Rolling Eyes  да става жена  hahaha hahaha

не ти трябва да помниш бе  Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha няма да остарява така Naughty гледай баща му, чичо му и ще разбереш как ще остарее  Joy Joy

Лу, да диалога беше впечатляващ, но сценаристите май забравиха кои са главните герои  Joy Joy

# 72
  • Sofia, Bulgaria

Цитат

Лу,бях на път да се откажа да го гледам Confused
Единствената причина да не спра са Чачи и Арас и оставащите само 7 епизода Crossing Arms Mr. Green
Със сигурност няма да го гледам 2-три път Laughing Laughing Laughing

Явно отработена поза не навик FlutterGrinning

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 20:39 от Iskra Pandova

# 73
 Явно отработена поза не навик FlutterGrinning

отработена, чак скучна и банална  Joy 
ама ади той в творческа и житейска криза  Mr. Green ама оня с обектива за къв е  Joy

# 74
Лу, да диалога беше впечатляващ, но сценаристите май забравиха кои са главните герои  Joy Joy

Да,  Naughty стига са ги пестили  Joy , да ги емват последните епизоди.  Laughing Laughing

Сега като си мисля,  Thinking една комедия /филм, моля  Naughty / с нашето чифте и Ръза ще бъде голям хит... те и без това, както чета, всички са по двойки следващия сезон, къде семейни, къде екранни предишни...  Joy Joy

Да си боднем нова анкета  newsm78

Не, че имам идея  hahaha hahaha винаги можем да залагаме чии чепици първо или последно или поредно как ще отидат у Джадъ  Thinking , или кой от братята ще разбере пръв,  Stop  кой втори, но вариантите са много... а, не са чак толкова : никой, всички ще умрааат преди товаа  Twisted Evil , първо С после М, обратното, С, след като М умре, М след като С умре... и друго, посочете в темата  hahaha hahaha

love001 love001 love001 за всяка му поза по една,  newsm08 и една за другите му пози  love001

Джадъ, не вар, не йок?  Grinning Ти от разследването онази състарената фотография ли донесе сал?  ooooh!

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 21:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт