ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 25 [241]

• 68 395
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...

Благодаря, Синан Hug bouquet

# 616
Едва ли, сценаристите, ще убият Сарп сега Thinking този разкош, ще ни го сервират за десерт smile3508

чак толкуз кръвожадна аз не съм  Stop на мене ми стига да закопат Джелял, Мерт, Кудрет, Давуд  Laughing Laughing Laughing

Синан  Hug bouquet

# 617
чак толкуз кръвожадна аз не съм  Stop на мене ми стига да закопат Джелял, Мерт, Кудрет, Давуд  Laughing Laughing Laughing

И последния да затвори вратата.  Wink tooth Hug

# 618
Благодаря, Синан  Hug Peace

# 619
  • Sofia, Bulgaria

Едва ли, сценаристите, ще убият Сарп сега Thinking този разкош, ще ни го сервират за десерт smile3508

чак толкуз кръвожадна аз не съм  Stop на мене ми стига да закопат Джелял, Мерт, Кудрет, Давуд  Laughing Laughing Laughing

Синан  Hug bouquet

Синан Hug bouquet Grinning

Галка Hug закопа ги почти сичките бе Flutter Joy Joy Joy Joy Joy

# 620

Сега единственото, което искам да видя в този сериал е как Мерт собственоръчно убива Джелял.

Peace Peace Peace

Предвид всичкото дето го свърши, няма прошка  Peace Да спаси брат си, да убие Джелял и после да се спомине това е единственото хубаво нещо дето  може да направи.  Лелята така или иначе е страдала и живяла  без него толкова време, айретен с тия му грехове тя не го иска. Дедо като се спомине или като получи възмездие за стореното си - Сарп ще е доволен.  Peace Ейлем и тя го не чака Мерт - значи да си ходи, приема се  Sunglasses Те тогава ще го канонизираме  Laughing Laughing

Peace Peace Мерт е едно долно същество и това, че е живял на улицата не го оправдава.  Peace
Миличкото ми Сарпче  Sad Sad Sad Sad Cry Cry а Джелял е ужасен извратеняк  Sick Sick иска единия брат да застреля другия  Sick Sick
Нищо не им куца на сценаристите  Peace според мен. Като чета и гледам какви са другите сериали  hahaha hahaha нашия си е направо супер.  Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Синан  Hug bouquet

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 01:18 от Ани (Aniska)

# 621
# 622
  • Sofia, Bulgaria

# 623

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Репортаж от мястото на събитието... и танка на Чачи  Grinning Grinning

Скрит текст:

Снимките са от една рускиня, която е била на мача. Чачи, Арас, Ашкъма, Ръза и Джошкун дошли сами и направо за мача, другите тренирали на терен 1-2 часа по- рано. Арас и Чачи били заедно постоянно, Конят и Чачи не се поглеждали и се държали на разстояние един от друг. Коня си тръгнал с организето в една кола,  /има я на шоф седалка на нещо синьо/, само Муса отпрашил с велосипед  Grinning Grinning През целия мач Арас свиркал да му подадат, а Дамла викала "тук съм" - тя и дръпнатата били добри с топката, Гьозде била много готина, а Коня по едно време си пуснала гривата да се вее неустоимо  hahaha hahaha Селим, който им е треньора, явно,  Peace и когото наричат "оджам" говори малко руски и е пратил поздрави на тайфата. Питали го, казал, че не знаят финала и че и те чакат да разберат какво ще стане, получавали си сценария два дни преди снимки. Мъжете били много внимателни по време на мача, като бутнели някоя мацка веднага и се извинявали. Чачи постоянно нещо увещавал вратарката на противничките  Joy Joy Резултатът бил 1:1  Laughing Laughing целувката след гола, всъщност е прегръдка и не е от друг, а от Рижака...  hahaha hahaha
Ето я и сводката в оригинал  Peace Peace Laughing
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_136910

# 624
Добро утро!
Нали винаги трейлърите са подвеждащи. Не е това, което е.

# 625
Прекрасна неделя, момичета  Hug Hug

Нищо не им куца на сценаристите  Peace според мен. Като чета и гледам какви са другите сериали  hahaha hahaha нашия си е направо супер.  Party Party Party

+1  Peace
Особено, сценария на последните 3-4 епизода  
Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро!
Нали винаги трейлърите са подвеждащи. Не е това, което е.

Нищо подвеждащо няма! Може би рапликите, последователноста на сцените, да са разместени! Но, всичко, което ни показаха от убийството на Мелек до разкриването на Сарп, се случи!
Предполагам, че фрага, ще е финала на епизода в понеделник!!  wait wait

Конят и Чачи не се поглеждали и се държали на разстояние един от друг.

Е защо?????
Всички знаят, че са заедно ! За какво им е този цирк???
Не искам да са залепени!! Но, да ходи на приятелски тържества без нея, да не си кажат едно здрасти, да си тръгват по отделно!!!!!
Честно казано, на мен ми става обидно, за нея Weary
Май, Чаатай, изобщо не е лесен характер Thinking

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 08:14 от DIDI888

# 626
Добро утро  food010

Ето го и самия гол  Party Party Party
https://video.twimg.com/ext_tw_video/863495446337081344/pu/vid/4 … rGm0zyfIS4rdw.mp4

Мерт няма да убие Сарп  Naughty Не и в този епизод, не и по този начин. Надявам се изобщо да не го убива  Peace Руската рулетка за трети път  Rolling Eyes
На мен сценарият ми куца още от самото начало  ooooh! Нейсе, не остана  Grinning По-добре щеше да е, ако онези подсказки в началото, се бяха оказали верни  Grinning

# 627
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny
Добро утро Hug Hug Hug
Благодаря Ви-за всичко,което правите за тая тема и  за това да съм Фътре и аз Wink
Мач имало,ма тъй се смях на тоя гол-чак кардото се ичуди Joy Joyкак го вкара Joy Joy Joyи как му се нафърляха----ще го контузят бе Joy Joy Joy не ,че много разбирам от футбол,ма тази картинка съм я виждала и на наши мачове-явно така се прави hahaha hahaha hahaha
Хубав слънчев ден,бен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesкачтъм

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 09:15 от ludetina ulusoy

# 628
Добро утро  food010

По-добре щеше да е, ако онези подсказки в началото, се бяха оказали верни  Grinning

Вени, добро и на теб Hug
За кои подсказки иде реч, че началото, съвсем го забравих  newsm78 newsm78

# 629
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug Party

И аз вече не помня какво пишеше в тия подсказки, но то не е и важно Joy Права е Ани, че Вътре е китка в сравнение с някои бози Sick, но така открито да преследват Сарп, след като знаят, че е полицай... ми това ми е леко в повече. Все пак те са мафиоти и последното нещо, което ще искат да си навлекат на главата е вниманието на полицията с едно убийство на полицай. Да видим все пак какво са ни приготвили, де Laughing

Чачо и Дуйгу ... от една страна добре прави, че не афишират връзка, защото виждаме колко я "обичат" феновете, от друга - те си знаят какви и са им отношенията точно и имат право да ги изживяват както им харесва, но от трета - ако го е срам от избора си, да намери друг, от който да не го е срам hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт