ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 71 743
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
И Яна, и Радко пяха прекрасно!
Но очаквам, че Сара ще ги отвее
Баш така стана, но не ми се иска филипинка да спечели "Гласът на България". Peace

# 496
Радко за мен беше уникален! И на дуета и с песента си от кастинга! Дано победи. Нека да отбележим, че само и единствено Радко започна песента за дуета, защото надявам се ви е ясно, че нито един от 3-мата ще могат да почнат така добре непозната за тях песен.

# 497
В този кръг Радко ми хареса най-много.  Peace

# 498
Твърде много обичам "Високо, високо", за да харесам това изпълнение на Радко. Още след първото естрадно о-о-о-о-у се прехвърлих на волейбола.

# 499
Скука, аз се прехвърлих на "Вертикална граница", ще прочета после кой е победителя.

# 500
Браво Радко. Дано този път спечелиш! Heart Eyes

# 501
  • DE
И ние сме на волейбола  Grinning
За Сара съм. Харесвам и Радко, но нещо не ме кефи  Mr. Green

# 502
Браво Радко. Дано този път спечелиш! Heart Eyes
Не бъди сигурна Wink

# 503
Ооо, Радко с една от най-любимите ми песни!

Не съм сигурна да, но не искам филипинка да спечели, а и него го обожавам от малък. Heart Eyes
Дано, дано, дано е той този път.

# 504
  • ново
Ооо, Радко с една от най-любимите ми песни!

Не съм сигурна да, но не искам филипинка да спечели, а и него го обожавам от малък. Heart Eyes
Дано, дано, дано е той този път.

И аз така  Hug

# 505
Радко трябва да спечели, за да продължи да се развива. Защото ако Сара спечели подозирам, че ще попадне в девета глуха.

# 506
  • DE
Не ми харесват импровизациите които прави Радко, твърде соц.

# 507
Страхотен глас има това дете! Дано не е пак втори като Кристиян.

# 508
Радко трябва да спечели, за да продължи да се развива. Защото ако Сара спечели подозирам, че ще попадне в девета глуха.
Смяташ, че Радко няма да попадне в девета глуха? Кой от победителите в този формат има някаква кариера? Аз не си спомням да има такъв.

# 509
  • София
Ейй, големи сме шовинисти, бе...  Wink
Ако българин участва в чужд формат, се гордеем, ама чужденец да не вземе да спечели...
Радко е чудесно и талантливо момче, но Сара е много класи над него! Невероятна е!   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт