ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 71 747
  • 662
  •   1
Отговори
# 525
И двамата са много добри! Само че Радко го наблюдавам в различни формати и го харесвам от дете. Пристрастна съм  Heart Eyes.

# 526
  • София
Пожелавам на Радко добра кариера, но е доста демоде и малко не ми се вярва... тенденциите в момента са други!  Peace

# 527
  • Бургас
Сюзет не ми е симпатична, в случая съм за Радко.
Предаването е за глас, не за мис или мистър.
Пеят и двамата, спор няма!

То е ясно че е за глас, но ми идва в повече викането и.

# 528
Радкооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не разбирам как може да не Ви харесва?!
И аз не разбирам как може толкова да го харесвате, но не питам, защото слабо ме интересува. Simple Smile

# 529
Не мога да понасям Поли Генова. Изключително елементарно същество и кофти певица. И Радко, и Сюзет са в пъти по-добри от нея.

# 530
  • София
Гласът е голямо разочарование за мен тази вечер, за това пък волейболистите ми пълнят душата.

Искам Сара да спечели, но оценявам, че в България трудно ще се допусне филипинка да вземе подобен приз. Радко, за жалост, не ме грабна с ни едно от изпълненията си.

# 531
  • София
Не че го харесвам много, идва ми твърде ретро, а е още млад да е ретро, точно като нърд ми е, обаче предпочитам да е той, защото е нашенец.
Уф, сега пък, тези ли с беУослУава.

# 532
  • Испания
Сега пуснах бТВ. После ще гледам всичко.

Party Party Party Единствената песен на Белослава, която ми харесва.  Party Party Party

# 533
  • DE
Каква е тая пародия на песен  ooooh!
Само Ицо ми харесва  Crossing Arms

# 534
  • София
Гласът е голямо разочарование за мен тази вечер, за това пък волейболистите ми пълнят душата.

Искам Сара да спечели, но оценявам, че в България трудно ще се допусне филипинка да вземе подобен приз. Радко, за жалост, не ме грабна с ни едно от изпълненията си.
Защото пее като много други млади хора... нищо изключително!  Peace

# 535

Не се съмнявам, че Радко ще спечели. А Поли да си гледа работата с това гостоприемство и отвореност. Айде, стига сме били гостоприемно отворени!
+ 1000
 РАДКОООООООО!!!

# 536
И аз съм за Радко на финала, но споделям мнението, че трябва да промени стила за успешна кариера. Не е достатъчен само глас, трябват и хитови песни, и визия.

# 537
И аз волейбол гледам, Гласът е ясен. Simple Smile

# 538
Ако Радко спечели, няма да е защото Сара е филипинка, а защото евентуално са се активирали момиченцата, които го харесват.

# 539
  • София
А ако четем темата - точно защото е филипинка!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт