Въпреки, че не съм от особено редовните, тук ми е по-уютно за писане. Все пак първата любов (форума) 😂 не се забравяла. Във ФБ напуснах всички бебешки групи.
Беболина утре ще навърши 9 мес. и към момента е с 2 долни зъбчета. Мисля, че въведох почти всичко но установен график на похапване нямаме. След събуждане й давам от маминото. По-късно може да й направя "попара" от бисквити с кисело мляко, като изчаквам бисквитките добре да омекнат. Пасирам също така плодове, заедно с бисквитки и се получават не лоши десертчета. Веднъж я оставих да яде сама. Стана мазало, естествено. 😂😂😂😂 Но придвидливо я оставих да върши тази дейност в надуваемото басейнче, така че щетите бяха минимизирани. 😁
Иначе пълзи, обикаля с проходилката и ако има за какво да се държи, може и да остане права за мъничко.

Записах го на кухня, няма братче, не ще и не ще. Нищо не му харесва сготвено - манджи, супи, попари не. Много обича суха храна, например хляб със сиренце и малко дом. лютеничка или домат. Вече му давам доста неща да си вкусва от "човешката" храна, почти нищо не отказва, но готвено не приема, върти глава отрицателно и стиска устичка
Пробвах и онзи ден кис. мляко с бисквити, изяде 3 лъжички и до там. Сега горе долу менюто му е:
Вечер почти на всеки час ни вдига, абе пълен ужас, но нищо ще избутаме, живи и здрави да сме. През деня спи само два пъти, става към 9 9:30, заспива към 12 за час средно, после пак към 16 17 за час и накрая в 22. Не иска да пълзи, обикаля с паяка, но до годинката няма да проходи, доста е нестабилен още. А и косата порасна доста, имаме къдрички.