Издържа точно 3 часа след това, преди да започне да дава нови сигнали на глад.
Глутен също уж след 7-ми - 8-ми месец.. Изобщо все по-голяма мъгла ми става всичко
Готови пюренца с месо съм виждала в комбинация с картофи или ориз + по-воднист зелечук (тиквичка, морков), царевица.
и като престои 15-20 мин сякаш се стопява напълно и в купичката остава само мляко, което дори не изглежда сгъстено - много странно и неестесвено ми се вижда..

Като я захраних съм й правила и пюре от тиквичка (чисто, еднокомпонетно) - изяде 100 и нещо грама и 2 дни не спря да пълни памперсите, май доста беше събрала
Може картофа да не й допада просто, моя съвет е да пробваш с друго да захраниш - морковите мн се харесват, тиква, сладък картоф също. Успех!
но доктора ме "заплаши", че детето ще привикне с гърдите и после захранването може да се превърне в "Мисията невъзможна"
Така че, започнахме го. Естествено с картоф, сварен от мен и намачкан. Разбира се, че не стана така както си го представях. А и аз нито водичка добавих, нито кърма. Те и гърдите ми в този момент обявиха стачка и не пуснаха нищо. И днес, отидох до ДМ и купих 2 пюренца от пащърнак и две морковени. Реших, че ще въведа картофа по-късно, когато вече може да се смесва с друго, с моркова например. Днес хапна няколкото предложени лъжички пащърнак. Нищо не върна, но не мога да преценя дали пък ѝ хареса. Май вече всичките ни бебета са захранени.

Препоръчани теми