Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 065
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София

Аз не бих рискувала със сурови яйца. Правя млечна 1:2 мляко - олио, сол на вкус, може и малко лимон и горчица. Пак с пасатора. Два пъти ми е оставяла рядка. Правила съм може би десетина пъти.
Преди доста време някой беше писал, че слънчевите очила имат малък диоптър.

това с кисело мляко ? хм .. не съм пробвала  newsm78 chef

С прясно мляко е. Вкуса е по-различен от купената майонеза /за домашна със сурови яйца не мога да кажа, защото не съм правила/. Добавяла съм и сварени яйца, а веднъж и само жълтък. Но първо само основните съставки и когато се сгъсти тогава яйцата.
http://zi4e57.blogspot.bg/2010/09/blog-post.html

# 1 006
  • Бургас
Алекс, съдът на пасатора ми е разграфен. Слагам яйцето, сол, лимонов сок и каквито други добавки съм решила /черен пипер, горчица, чесън примерно/ и олио до резката за 250мл. После само поставям пасатора на дъното и издърпвам.

# 1 007
  • Русе
Млечната е с прясно мляко, но лично за мен не е "истинска" майонеза.
Алекс, аз дори не сипвам олиото на струйка. Всичко слагам предварително в съда на пасатора и после само издърпвам отдолу нагоре.
За машината за сладолед - аз я имам. Според мен не си струва тази покупка. Получава се сладоледът, но с обикновена кутия и разбъркване от време на време, резултатът е същият.

а откъде знаеш колко ще поеме ? колко мл. олио слагаш на 1 яйце примерно ?
По принцип се прави с 200 мл. олио. Преди амнайсе години, когато си купувах пасатора на Браун, в книжката му имаше рецепта за майонеза. От тогава все така я правя. А и скоро четох рецепта за домашна майонеза, която беше с 2 яйца и 400 мл. олио. Аз първо наливам олиото, а после чупя яйцето. Млечна пробвах веднъж и не стана, остана си рядка. Не повторих. И аз с издърпване правя майонезата.

Да кажа, че съм доволна от клина, който си купих снощи. Наистина, както пише не спарва. С анцунг се прибирах от танците с мокро д**е. Само ме притеснява това, че ще трябва да го пера на ръка, защото в указанията пише, че не трябва да се ползва омекотител при пране, а аз без омекотител не пускам пералня. ...щот се наелектризирам.

# 1 008
Вики, без омекотител се перат всички функционални тъкани...знаеш, да не се развалят там мембраните ...

# 1 009
  • Русе
Вики, без омекотител се перат всички функционални тъкани...знаеш, да не се развалят там мембраните ...
Знам, знам, ама си отварям работа Mr. Green Не, че нямам и други дрехи, които пера на ръка, но ми се случва рядко. А на танци ходя два пъти в седмицата.

# 1 010
Знам,че знаеш..
Аз като по мързелива,щях да ходя наелектризирана,вместо да пера в легена.. Mr. Green

# 1 011
  • София
Букетите с гербери от 4,50 лв станаха 6 лв...

# 1 012

Абитуриенти.

# 1 013
  • София
Знам, знам, ама си отварям работа Mr. Green Не, че нямам и други дрехи, които пера на ръка, но ми се случва рядко. А на танци ходя два пъти в седмицата.
По прицип в Лидл има Формил  за пране на спортни тъкани.

# 1 014
  • Русе
По прицип в Лидл има Формил  за пране на спортни тъкани.
Знам за препарата Peace Но за един клин - струва ли си да въртя цяла пералня?

# 1 015

Абитуриенти.
Ама може и на 6 да си останат. Предният път ги вдигнаха пак покрай някой празник беше и така си и останаха...

# 1 016
  • Русе
Абитуриенти.
Ама може и на 6 да си останат. Предният път ги вдигнаха пак покрай някой празник беше и така си и останаха...
Лалетата, покрай 8-ми март Peace

# 1 017
Аааа,да...
За тях бях сигурна,че пак ще им падне цената...ама тц..

# 1 018
Момичета,в четвъртък в Лидл ще има машини за сладолед-39.99лв.Някоя от вас има ли такава.Стават ли?Моля за мнение.

# 1 019
  • Бургас
Ходих за пица и масло, уж, нали... Дребната си хареса тениските в черно-белия вариант, не са лоши. Очаквах някакъв парцал след коментарите тук, но те са си прилични тениски. Взех ѝ и от черните къси панталони, остава другата седмица бански да ѝ харесаме. Шалварестите панталони изобщо не ми харесаха - нито като модел, нито като материя, но аз не съм критерий, не понасям посурнати дрехи Tired
Взех някаква бира от ХХЛ седмицата, 8 бутилки в кашонче - бива ли я, че за гости я глася newsm78
Смайл, писах за машината, погледни последните ми мнения Peace

Общи условия

Активация на акаунт