SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Дими, стига пък ти. Знаеш, че тук умират и си възкръсват когато си поискат. Ще видиш.  Grinning

# 436
Не съм гледала, но ще го върнат със сигурност, няма как иначе.

# 437
Това с "убийството" на Краули беше супер малоумно. Много зле измислено, направо си е аматьорски гаф.
Когато Луцифер поряза лицето на Краули с ножа, ясно се видяха искрите. Искрите, когато убиват демон и ангел.
След това го намушква и няма никакви искри - ясен знак, че Краули вече не е в това тяло. Но Луцифер усети ли се ? Неееее, голям глупак го изкараха.
Или адски много подценяват американската публика. Не знам, ама беше много тъпо.

# 438
Минавам да кажа, че сядам да гледам, въпреки че знам какво става ми е интересно, имам три епизода.
Остава ми последният.
Тая русата много бързо се гътна, аз очаквах повече и Кеч как умря. Laughing
Много силна сцена накрая. Много се смях с Краули и плъха, събирам сили и отивам да гледам.

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 13:30 от Ивекс

# 439
  • Вестерос
Да, това и аз го забелязах, пропуск е за мен.

Изгледах 2-те последни серии, много добри. Мъчно ми е за Мери  Grinning
Кас ще го върнат някак си няма как. Смях се като споменаха серията, където бяха в нашето време и снимаха сериала ххахахаха и също като каза Сам Чък ъъъ Бог  Joy
Скрит текст:
До последно мислех, че ще е баща им , а не Боби

# 440
Де да беше Джон. Joy

# 441
  • Buffyworld
А аз ще гледам довечера. Импала, благодаря, че разказа, че иначе щях да бъда много шокирана за Кастиел. Много ми стана тъжно. Може и да не го върнат. Нали в предишните сезони беше под въпрос дали Кас ще бъде само гостуващ от време на време, или постоянен. Сега вече Мише Колинс може и да е приключил с този сериал.  ooooh! Cry Sad

# 442
  • Вестерос
И детето-мъж ще се казва Джон  hahaha

# 443
На 90 % бях сигурна, че ще се случи това с Кас, някак си го предусещах, аз бих искала да го върнат, защото го възприемам като част от отбора и е сравнително близък с момчетата, особено с Дийн, а те всъщност си нямат никого, освен необузданата си майка.

Изгледах, адски добър финал, отдавна не е имало такъв, сигурна съм за завръщането на Кастиел, даже мисля, че нефилимът ще го съживи. Дано върнат и Краули, но тук вече се съмнявам. Crossing Arms Страхотна игра на Пелегрино.

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 14:42 от Ивекс

# 444
  • # супернатурална #
От всички затрити най-много ще ми липсва Луцифер. И по-скоро тялото му. Пелегрино наистина прави страхотна игра. Не можах да видя много от Нефилимчо, но ми се стори грозен  Crossing Arms

# 445
Грозен беше, да. Laughing

# 446
  • Gotham City
Оф, ядосах се, хем знам, че в този сериал умирането им е като закуска - всеки ден става, ама се ядосах и за двамата. Не може ли Нефилима да отвори пак оная цепка, да си вземат тялото на Краули, Мери и Боби да са убили Луци някак си и Нефилима да върне към живот мъртвите?
Офффф много съм ядосана.

This must have been the writer of the season finale.
Скрит текст:

# 447
# 448
След малко ще догледам 22-ри епизод, ама още страдам смъртта на Краули. Представям си като видя как ще рева  Cry

# 449

Общи условия

Активация на акаунт