SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Като заживяхме с мм заедно и той много добре знаеше, че английският език не ми е силна страна, караше ме да си гледам сериалите без субтитри, отначало не разбирах повечето неща, но с течение на времето се получаваше.
Така че ще гледаш без субтитри, за да можеш да си подобриш английският, защото като те взема при мен на гости как ще сваляш Джефри, ако го видиш да се шматка някъде. Mr. Green

# 406
Любовния език е универсален  Wink Все ще го сваля. Ако не мога с развален инглиш, тогава с тухла четворка.

А за инглиша съм решила да почна да чета книги на инглиш. Но сериалите ще си ги гледам с бг букви. Иначе споко Иве, аз не само чета бг буквите, но и слушам внимателно какво говорят. И така се учи. Хем слушам инглиш, пък отдолу ми го тълкуват  Mr. Green

# 407
Именно, книгите също много помагат, аз така учих преди време италиански, въпреки че сега го разбирам, не всичко, разбира се, но повечето неща, но ми е трудно да говоря.

Любовния език е универсален  Wink Все ще го сваля. Ако не мога с развален инглиш, тогава с тухла четворка.
Представяш ли си да го тупнеш с някоя тухла по тиквата и да го метнеш на рамо, аз ще съм в храстите и ще дебна за такси, че трудно се намират. Joy Joy

# 408
Ивенце, ще снасям инфо при възможност Hug . "Проблемът" е, че на утрешната дата преди четири години "снесох" Laughing сина ни, така че ме чакат финал на сериала, съкратен работен ден и после рожден ден с цял отбор хунчета Crazy .

Според мен най-добре се учи езика като се гледа със субтитри на английски. Ако има неясни думи се проверяват, разбира се, но така се хваща граматика, изрази... А и се проверява реално колко разбираме като слушаме.

# 409
Душичка блага. Heart Eyes
Изкарайте един незабравим ден, несъмнено ще е много весело. Hug Бая натоварен ден те чака, който има време да пише за финалето, че ще откача.
Импалче, стресна ме мила. Joy Като прочетох 4 години и се опулих и си викам, как така Алекс и Емма бяха наборчета, после се светнах де, моята е октомври. Blush Joy

# 410
Снесла вика  Joy Joy ох Импало обичам те  Joy

# 411
А ти ще снесеш (като разтърсиш клона с плодовете  Mr. Green) някоя кайсийка на Джефри. Mr. Green

# 412
  • Вестерос
 Joy влизам и за снасяне говорите  Naughty Blush Joy Joy Joy

Елорче, точно с английски като гледаш се учи много добре.

# 413
Ми Тифче, от толкоз брулене на кайсии е редно вече да снесем нещо в тая тема  Joy

# 414
Честит рожден ден на малкото Импалче, да е жив и здрав, нека живота му е безкрайно забавление и детството  му да е изпълнено със смях и много игри. Hug newsm59 ura

Елорче, давай душко, ти си! Joy Joy

# 415
  • Buffyworld
Честито на малкия сладур ! Да е жив и здрав и много да ви радва, Импалка !  1crib Two Hearts

# 416
Благодаря ви, момичета Hug ! Нека всички дечица, свързани с темата ни да са живи и здрави, щастливи и безгрижни.

Няма да ви занимавам с манджи и пиьене. Черпя направо с пресни снимки на момчетата от вчерашно събитие. Всъщност пак са мръфки, плодове и сокове, от които ни се замайват главите, ама под прикритие Joy .

Излиза ми също инфо, че следващия сезон ще има анимиран епизод, нещо като кросоувър със Scooby-Doo:

hahaha

# 417
ЧРД на малкото Импалче и от мен.  Grinning

И благодаря за мръвките  Sunglasses

# 418
Ау, страшни са, има и за компот и за конфитюр.... Laughing

# 419
Ще разкажа накратко финала.
В първия епизод
Скрит текст:
Сам и група американски ловци нападнаха базата на BMOL и ги изтрепаха, вкл. д-р Хес, докато Дийн, с помощта на Русата, успя да оправи Мери, да я върне както преди. Така че имаше както екшън сцени, така и емоционални - с братята, една реч на Сам, Дийн и Мери.
Получих си мечтания бой между Дийн и Кеч. Накрая Мама го застреля.
Първа бонус сцена: момчетата се опитаха да разбият една бетонна стена с кирки. Мръсни, задъхани, прекрасни smile3544 . Заоглеждах се коя стена трябва да извикам да срутят Joy .
Втори бонус: Русата гушна букета, ама бързо, а трябваше да се поизмъчи Crossing Arms .
Епизодът завърши със семейна прегръдка. Много хубаво ми стана на душичката Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт