SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Или поне да срещна някой Джефроподобно същество, което ме аресва.
Тогава я признавам врачката и ще отида кутия цигари да и дам  Joy

# 571
Надявам се Чъки да се върне от Вселенската алтернатива на Слънчев Бряг и да съживи Кастиел и Краули.
Ако го мързи да си мръдне препечения задник от Какао Бийч, няма да се сърдя ако го направи и от разстояние.

Не мисля, че нефелима ще ги върне, а и не знаем дали има чак такава сила. Според мен, ще го играе малко към лошата страна, че да е интересно. Иначе какво ще гледаме ?
Сезон 13 би трябвало да е по-интересен от 12( то не е и трудно, предвид, че беше супер скучен сезон), но нямам големи очаквания.

Ще гледаме как братята се правят на родители, а между временно ще търсят начин да отворят портал и да спасят мама. Дано да измислят нещо, че това не ми звучи интересно.
Аз се радвам, че мамичка е заключена, защото въобще не ми е интересна. Не ми се вписва в картината.

# 572
Не, има силата и ще го направи.

Аз мисля, че половината сезон ще е лош, след това ще мине на тяхна страна срещу татко му.

Елорка, точно тъй, чакам да кажеш. Joy

# 573
Иве, в петък докладвам  Joy

Paige, в момент в който Мери попадна в другата вселена ми запука за нея. Гадно ми стана  Confused

Но има вероятност Люси Младши да иска татко си и да успеят наште да върнат и Мери.

Иначе Чък в човешките дела рядко се меси. Не мисля, че заради някакъв нефилим ще се размърда. Освен ако не стане нещо много страшно като това сестра когато искаше да унищожи всичко.

# 574
Той не се размърда за Апокалипсиса, камо ли затова.

Не ме е жал за Мери, ама хич.

# 575
Тогава, нефилимът отваря портала, но освен майката, излиза и Луцифер.
След това се започва с голямо ухажване на синчето. "Ела при нас". "Не, ела при мен, аз съм баща ти!" "Ще владеем света!" "Не, той е лош, ела при нас - ти трябва да си добър, да помагаш".
Ооо, каква семейна драма......

Както каза, в началото ще е с Луцифер, но после ще стане шокиращ и непредведим обрат на събитията.

# 576
Ако се случи нещо подобно, за което съм на 85% сигурна, не ми се гледа на мен.

# 577
На малко хора им се гледа такава сапунка.
Иначе и на мен не ми беше жал за Мери, не би ми липсвала. Щеше да ми стане жал, ако не се държеше така през целия сезон.

Сценаристите обаче май забравиха за космическите последствия ? Били беше казала, че ако сделката между нея и братята се наруши - ще има космически последствия. Тя Вселената вече беше пред унищожение и то не един път, какво пък чак толкова ще стане сега....

# 578
Вярно бе!
Нищо, ама нищичко не дадоха затова, може би нефилимът е последствието. Joy

# 579
Викаш, Кели е стерилна, ама заради нарушението на сделката, взе че забременя... Laughing Laughing

# 580
На малко хора им се гледа такава сапунка.
Иначе и на мен не ми беше жал за Мери, не би ми липсвала. Щеше да ми стане жал, ако не се държеше така през целия сезон.

Сценаристите обаче май забравиха за космическите последствия ? Били беше казала, че ако сделката между нея и братята се наруши - ще има космически последствия. Тя Вселената вече беше пред унищожение и то не един път, какво пък чак толкова ще стане сега....

Ей, вярно.
Може би тия последствия ще ги видим тепърва.
Ама Иве, нефилимит кога се зачена? Преди убийството на Били или след това.
Иначе жалко за Били. Беше ми симпатична.

# 581
Точно това се чудя в момента, кога?
Не се сещам, отивам да потърся.

# 582
  • Gotham City
А бе аз сега се сетих, нямахме ли още един нефилим преди време? Кастиел май беше пратен да я убие? Вярно, баща и не беше Люската, ама все пак...а нямаше чак такива способности май?

Ей тази сцена си спомням
Скрит текст:

# 583
Бащата беше ангел, да и след това майката трепеше ангели, заради убийството на детето, Кас и още ангели бяха изпратени да ги убият, убиха бащата и след това детето, тя някак си оцеля.

Луци е Архангел, в това ще да е разликата.

Ровя се в imdb за зачеването на нефилимът сега. Joy

# 584
Няма такива способности, защото баща й е ангел, а Луцифер е архангел.

На мен не ми се връзват последствията със зачеването на сина му. Как нарушаване на сделка от космическо значение, се връзва с това, че просто на Луци му е хрумнало, че е време да става баща ?

Общи условия

Активация на акаунт