Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 203
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • България
Кити, едва ли ще ги"повредиш" Simple Smile
По-скоро да навредиш на себе си ,ако се научат и двамата да искат да ги водиш за ръце  hahaha
Те пълзят,нали?

# 211
  • София
При нас лекарката ни много държи на теглото и см. Simple Smile Гледа да са точни. Прави започват да ги мерят като проходят или като им умалее лежащата мерилка Simple Smile
Като сложих на Марина колана за прохождане и седеше като мишле хванато за опашката. Толкова се смяхме с баща ѝ, а покрай нас и тя се смя. Simple Smile

# 212
Ирен, пълзят без проблеми. Вече са много бързи. Ще изчакам да видим естествено да се получат нещата.
Мохини, честита да ви е първата годинка! Да е здраво и щастливо детенце!

# 213
Много съм развълнувана!! Първото ни зъбче изби . Blush Дори съседното като гледам до няколко дни и то ще се е показало. Снощи беле страшно плачлив и се будеше през час. Явно е било от това. Flutter

# 214
  • Русе
Честит рожденик на Мохини! Много усмивки!
В понеделник сложихме ваксина и от снощи ми вдига температура малката. Докъм 38°, но има...Други симптоми няма. Досега не е имала реакции от другите ваксини...Говорих с лекарката, може би ще я заведем да я види.. Тююю...
Йоана не ходи по мебелите, но от няколко дни става все по-стабилна за ръце.Не че бързам да проходи Simple Smile

# 215
Момичета, имам нужда от съвет. На малката дупето преди няколко дни се зачерви и явно се подсече. Забелязвам обаче, че става по-зле. Мажа я с крем за посочване на Веледа, но явно само с него няма да мине.

# 216
  • София
Момичета, имам нужда от съвет. На малката дупето преди няколко дни се зачерви и явно се подсече. Забелязвам обаче, че става по-зле. Мажа я с крем за посочване на Веледа, но явно само с него няма да мине.
Пробвай със смрадлика. Малката се подсича като и излиза зъбче и педи каза че е нормално.

# 217
Благодаря ви за пожеланията!
Магинка, ако имаш кокосово масло пробвай с него, ако искаш, чела съм, но не съм ползвала Судокрем, че е ефективен.

# 218
аз мажа с един крем на Клоран, който много прилича на крем Здраве

# 219
Днес ще направя промивки със смрадлика и мисля, че имам Судокрем. В интерес
интерес​ на истината, не знам защо се подсече. Абсолютно всеки път я мия, когато е свършила някоя работа, мокри кърпички ползвам само, когато сме навън. Забелязвам, обаче, че се опитват да пробият кучешките зъби. Не знаех, пе има общо м/у подсичането и появата на нови зъбчета.

# 220
  • България
Мий със смрадлика.Оставяй да изсъхне по голо дупе и ще се оправи  Peace

# 221
Да, при никнене на зъбче киселинността на урината се повишава.

# 222
  • България
Преди малко подстригахме Теодора с машинката.С по-голяма приставка де Simple SmileМного е готина Simple Smile
То голяма коса,голямо нещо.Гъста и твърда и се поти.Но най-вече,взех набързо решението,защото Стела започна много да я скубе.Тя по-принцип е много гальовна и много й се радва-гушка,целува и това е една от ласките.Вчера така я дръпна за косата,че я блъсна в таблата на леглото Sad

# 223
Мити го мериха прав онзи ден на консултацията, даже и прав го изтрглиха, защото той не иска да стои седнал.
Вече е 76см и 8.670кг.
Мами за колко време зъбчетата порастват  целичките до горе?

# 224
  • Русе
Аз да се оплача - Йоана продължава да вдига температура и никой не знае защо...Пускахме кръв и урина, не се вижда нищо, освен леко нисък хемоглобин...Няма да се размине антибиотик явно, макар без конкретна диагноза. Дали е от ваксината, някой вирус и паднал имунитет от зъбоникненето, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт