Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 028
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Нинив, не знам дали ти допадат бабешките методи, на мен не особено, но ввднъж положението беше толкова зле, че бях готова да опитам всичко - за да тръгне секрета се натрошава/ намчква вътрешното бяло на кестен от тези, които са по улиците. Завиваш количество, колкото бобче, в марличка и слагаш в двете ноздри. Не помня обаче колко време се стоеше така, виж в интернет. И другото е - като се къпеш една влажна гореща кърпа на лицето с ръка притискал там, където са синусите. Колкото по-гореща и по-дълго издържиш, по добре, доста облекчава.

# 421
Здравейте мамчета, и честит рожден ден на мъниците. Утре е нашият ден. Praynig Blush Heart Eyes Нямам търпение вече, нищо че ще вали, ще сме на закрито.
Днес от аптеката ми дадоха Виброцил за 6+ годишни деца , объркала се била аптекарката #Cussing out... капнах му и тогава по обстойно се зачетох, хванах го и бегом при личната..е нямаше проблем но добре че навреме разбрах и ми ги смениха... Като бебе така дават на майка капки за възрастни и едва са ме спасили.. добре че бях сложила само 1 капчица Tired

# 422
  • Русе
Елена2016, благодаря! Ще опитам, макар че малко се поопоравиха нещата. Поне вече не усещам такава тежест, само ме боли веждата.Излиза малко, по малко. Каката е и с конюктивит, дано опазя бебето... Промивам с лайка и капя капки, вече няма секрет ама очите й са като на осветен заварчик...
Влезли сме в серия болести, но няма да се оплаквам повече.
Маги, хубаво да си изкарте утре! И нас ни валя Simple Smile

# 423
  • София
Честит рожден ден на мъниците направили годинка. Малката пък на 13-ти стана на 13 месеца Simple Smile Много готино, стига да беше и петък Simple Smile
Нинив, понеже не мога да пия лекарства та като ме стегне синузита си загрявам морска сол, слагам в хавлия и на мястото където ме боли. Минава ми много бързо. Не ми се става сега да погледна какви капки дадоха на бебка като беше с конюнктивит.
Маги, да си изкарате много хубаво. Поне няма да е непоносима жега ако завали Simple Smile
Марина от известно време не спи. През деня спи по половин час, а вечерно време заспива към 12 и се буди в 7. Съответно аз си лягам към 2 или 3 и ставам в 7. Дано тоя период да мине бързо, че не издържам вече. След като днес и се скарах за поредното разхвърляне на гардероба я приспах, а аз си поплаках малко.

# 424
И моите спят по малко през деня, а вече си лягат към 10. Сутрин се будят между 9.30 и 10.30. Явно е някакъв етап на пренастройка на режима, докато фиксират следобедния сън...
Маги, честит ви празник и весело изкарване!

# 425
  • София
Маги, честит рожден ден на малкия. Много да ви радва, много да слуша и весело изкарване Simple Smile

# 426
Честит рожден ден на всички навършили годинка, бебоци! Да са ни живи и здрави  bouquet
И нашите празници ( моят рожден ден и нейният ) и кръщенето й минаха. Бях много напрегната и доста нерви похабихме, любимата ми свекърва ме разплака и така... Поне гостите казват, че са изкарали добре и бяха очаровани от мястото.
Бихме и първата реимунизация, тежим 8.100кг и 72см, уж. Ваксината не можа да я бие от 1 път, та я боде цели 3. Вечерта малката плака ужасно много, беше много наплашена, но вече е добре. Тя също има дни, особено ако излизаме , в които не спи по цял ден изобщо. Вечер в 9 едвам гледа, киселее и иска да спи.
Днес имам превод от НОИ на стойност​ 146лв?!? Thinking какво е това не знам...

# 427
Честит празник, Маги! Да си изкарате щуро и весело.
Давате ли вече белтък и как започнахте? Заради следващата ваксина трябва да почвам, но се назландисвам още. Simple Smile

# 428
  • Стара Загора
Магинка,това са ти парите за юни до датата на термина.И аз имах такъв превод и като почнах да смятам така се оказва.

# 429
  • София
Защо парите за юни ги получавате сега? Не е ли за предходния месец - юни за май?
Аз имам само един превод- в началото на месеца за май.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 13:01 от Happy Mijjj ツ

# 430
Трябва да имаш превод и в началото на юни.
Оф, ти това си писала. Simple Smile

# 431
  • София
Защо парите за юни ги получавате сега? Не е ли за предходния месец - юни за май?
Аз имам само един превод- в началото на месеца за май.
Хепи, ще имаш и ти още един превод до 5 работни дни след термина, с който ще ти изплатят последната част от майчинството до годинка. След това на 340лв Simple Smile При мен термина беше 02.06 та пари получих около 5-ти и то около 50лв Simple Smile

# 432
  • София
Благодаря Simple Smile
Моят термин беше на 29 юни, та ще чакам почти пълен превод Simple Smile

# 433
  • София
Честит рожден ден на всички навършили годинка, бебоци! Да са ни живи и здрави  bouquet
И нашите празници ( моят рожден ден и нейният ) и кръщенето й минаха. Бях много напрегната и доста нерви похабихме, любимата ми свекърва ме разплака и така... Поне гостите казват, че са изкарали добре и бяха очаровани от мястото.
Бихме и първата реимунизация, тежим 8.100кг и 72см, уж. Ваксината не можа да я бие от 1 път, та я боде цели 3. Вечерта малката плака ужасно много, беше много наплашена, но вече е добре. Тя също има дни, особено ако излизаме , в които не спи по цял ден изобщо. Вечер в 9 едвам гледа, киселее и иска да спи.
Днес имам превод от НОИ на стойност​ 146лв?!? Thinking какво е това не знам...
Магинка, честити празници. Не се ядосвай на свекърва си, те са за това - да ни ядосват Simple Smile Аз от сега тренирам и за тъща и за свекърва Simple Smile Честито християнче.
Защо са боли малката толкова пъти?

# 434
  • София
Кръщенето на Марина  ще е на 15.07. В най-голямата жега, но няма как Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт