Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 63 202
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Честит празник Маги Simple Smile
Днес сложих Тони на гърне. Първият път нищо не направи, но вторият се изпишка. Кога трябва да го слагам и по-колко пъти на ден?
Хипо, и аз ще купя същото плажно масло.
Днес също така го записах на детска кухня и купих първите му купони. Проспа врвмето за заверка на купоните за четвъртък, тъй че утре ще заверим за петък.

# 376
Дааа, днес и ние имахме рожден ден.
Бях супер изнервена, защото бях на работа до 15ч,  ooooh! а в 16 трябваше да се съберем в морската. Поканих само бургаски мами и бавачката. 2 мами не успяха да дойдат, но се получи весело.  Heart Eyes
Края на юни ще успеят да ни гостуват и бабите и ще повторим празника.  Wink
Иначе съм доволна. Не мога да повярвам кога мина 1 година.  Heart Eyes

# 377
Честита да е Маги ! Ех, че хубава празнична атмосфера в темичката...Simple Smile
Ирен, днес водихме децата на преглед вместо на консултация. Вече се подобряват и най-важното: дългият непробуден сън се завърна. Не знам на какво точно се дължеше... И моите мушмороци предпочитат да пълзят или да стоят изправени. Не им идва още на ума да правят крачки. Но стават все по-гъвкави и подвижни. Ние си имаме обувки за прохождане, защото навън понякога ги смъквам на крачета. Ако видят куче, коте или гълъб мятат крайници, като обезумели и крачките се случват сами, но не ги насилвам. Когато, тогава. Колкото до гърнето, при нас има голям регрес. Тъкмо бяха свикнали, а сега се отдръпнаха. Тази сутрин госпожицата се беше измъкнала от гърнето и долази гола в хола. Като й сложих памперса веднага свърши работата. Не знам къде бъркам...
Имахме вече и първия инцидент. Юнакът си цепна устната, след като безуспешно се опита да събори сестра си, сам се нахака в ръба на столчето за хранене. Не се спира за секунда. Очертава се доста палавичък.Grinning

# 378
  • София
Нинив, честито бебе. Да е кротко и много да радва родителите си. Simple Smile
Ирен, Марина обича да ходи, но когато няма за какво да се държи предпочита да лази. Ония ден докато лазеше и се подхлъзнаха крачетата и си удари носа и устата. Потече и малко кръв от прехапването, но от тогава няма желание да лази Simple Smile
От няколко дни е с разстройство и е кисела като лимон, а може от седмица да е. През деня иска да е само при мен, хапе ме или ръчичката си. Вече не знам какво да я правя. Дано да ѝ мине скоро.

# 379
  • България
На нас ни мина безапетитието.Добре,че заверих купони за утре.
И двете избиха по един зъб горе.Едната вчера, другата-днес.Не мога да си намеря книжките,в които записвам,но поне 2месеца не бяха  излизали нови.

# 380
  • Русе
На Йоана от зимата не са избивали нови зъби. Крива е, крещи, хапе си и тя ръцете, онази нощ нямам един час непрекъснат сън! Като ударен самолет съм, утре и торта ще правя... Замислям се, че ще ми липсва да имам бебе, но като се сетя за зъбоникненето и аха ми минава Laughing
Гледам никой не е писал след мен, редактирам се Simple Smile
Миналата година по това време бях вече в Родилното, да подканим упоритка да излиза... Пък тя не щя Simple Smile Кога мина това време?!

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 08:42 от Нинив

# 381
  • Стара Загора
Нинив и аз постоянно това се чудя.А и също не мога да повярвам,че Алекс е бил съвсем малко бебе.

# 382
Преди една година по това време се появи Огнян! Simple Smile Тогава не спах от вълнение,сега от зъбки Simple Smile . От 4 до 5 си въртя и плака. В 5 станах,пих кафе и му изпекох блат за торта от брашно от елда,жълтък,масло,кшсело мляко,мъничко бакпулвер. Сега му направих бебешки течен шоколад от банан,фурми и бращно от рожков и я наклепах. Чакам да се събуди и да духа свещичка. А следобед ние ще ядем домашна торта от баба,която пжчти месец е тук и ми беше от гжляма помощ,но и вече може да се избием. Така че утре си я нръщам в София Simple Smile.
Бяхме на консултация. 10 300 и 80 см

# 383
Получих СМС-а  Wink
Ще трябва и аз тези дни да ходя до работа.Термина ми беше 11-ти. gong.bg
Целувки на ранените герои.
Кити как са децата?
Моите госпожици са добре.И хремата спря.Но също от известно време нямат апетит. по-скоро през деня.През нощта си хапват добре  Mr. Green
Дори разредих ходенето до кухнята през ден и пак не можем да я изядем. Не се притеснявам,странно  ми е,защото не ни се е случвало.
Напредваме с гърнето.Не бях очаквала Simple Smile
Особено от Стела,която се страхуваше да седне.Но нали винаги са конкуренция със сестра си.Щом тя сяда и Стела се престраши.Така беше и с душа.
Ще видим докъде ще я докараме Simple Smile
Теодора от няколко дни казва на кака си Мая-Бая  Laughing Не знам как го измисли.
На какви гърнета ги слагаш? Жорко го бях научила да ака над един леген и от 3ти месец до 12сти само там си вършеше работата. За тези месеци да имам 20 пропуска. Но от скоро прави инати и се нааква в памперса #Crazy Има най-обикновено гърне, но не иска да сяда изобщо на него. Има и малко столче - и на него не иска да сяда..  Whistling Whistling

# 384
Честит рожден ден на Маги, да е много здравичка и щастлива!! bouquet

Имам въпрос. Вчера след падането се получи хематом и леко се цепна където трябва да пробие горното зъбче. Подутината спадна и вече не е лилаво но пък има някакъв жълтеникъв секрет , възможно ли е да е гной? Едва му мажа раничката с Дологел , че не дава и успях само с клечка за уши с преварена вода да мина веднъж .
Жорко така сам си проби първото зъбче - издъни си главата в кошарата и си сцепи венеца. Много кръв тече.
На горните зъби пък си го прехапа с долните. Стана хематом и доста време му стоя така - парче прехапано лилаво месо. Изтичания не съм забелязала. С нищо не съм го мазала.  Peace Peace

# 385
Честит рожден ден на порасналия Оги ! Да е здрав и да ви радва много !  ura

Вчера ги теглих нашите, че нали пропуснахме консултацията. Момата още не може да чукне 8 кила, трябват й цели 200 гр, а младежът стремглаво я задминава с почти 9 кг. Имахме спад в храненето заради липсата на апетит покрай боледуването. Но пък иначе не изглеждат слабички, а съвсем прилично.

Имам малко странен въпрос, но пък ще питам срам не срам... На някоя от вас случвало ли се е бебето да не ви разпознае, ако си вържете косата или сте с маска на лицето/ с хавлия на главата ? Момата реагира много странно на моменти и реве, като ме види. Едни трогателни сълзи се стичат и се успокоява само баща й ако я гушне. Иначе е много привързана към мен, непрекъснато виси на крачола ми и реве, като изляза от стаята. Онзи ден цял ден бях с вързана коса и изведнъж ревна следобед и отказа да ме разпознае и се гушна в баща си. Малко след това се успокои и пак висна на крачола ми. Честно казано, почвам да се притеснявам... Вече са големи и би трябвало тези неща да не им влияят. С младежа нямам такива проблеми - случваше се само, като беше много малък и то рядко. Crazy

# 386
  • София
SAB Честит рожден ден на малката на патерици Simple Smile
Hipo Честит рожден ден и на Оги. Да са живи и здрави рождениците ни.
Колко бързо мина тази 1 година. Кити и Марина има моменти в които се плаши от мен или от баща си. Например сега си обезцветявам косата, че ми писна червеното и тя първия път се изплаши от мен Simple Smile

# 387
  • България
Хах, Милена и аз това правя от два дена-обезцветявам се Simple Smile По скоро за разнообразие.Никога не съм го правила.И още не съм решила какво ще се правя после.Сега съм със странен цвят,но хич не ми пука Wink
Честито на порасналите бебета и на мамите.Да са здравички и щастливи. bouquet bouquet
Анелия обикновено е гърнето.Понякога става,оонякога-не.Не възлагане големи надежди от опит. Peace

# 388
  • София
Честита годинка на Оги, на Маги и на всички,които пропускам!  Heart Eyes

Хаха...Кити... Joy мен моят син ме гледа странно като си направя маска с хума  Joy И баща му като каже "Пази се! Глинените хора атакуват!" настава голям смях  Joy
Не се притеснявай за такива неща  Hug

Аз ли съм единствената, която още не е почнала да го слага на гърне?  Rolling Eyes
Мисля да изчакам, не ми се струва готов, а и не застава и минута на едно място  ooooh!

# 389
ММ налива масло в огъня, като им казва, че съм чудовището от блатата.  smile3515 Все си мислех, че този етап на неразпознаване заради маски и хавлии вече би трябвало да е отминал егати.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт