Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 62 626
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за пожеланият и предимно като гледам май ние предимно я слушкаме,че иначе става страшно  Heart Eyes
Маги,от начало и ние бяхме като вас-заспива с биба,плюе я и после се буди да си я търси или да се донамести и усеща че е гладна и няма сън и за мама. От както я свикнах да заспива без биба вечер няма проблем и спи цяла нощ. Просто й давам биба да се унесе докато я разнасям и преди да заспи й дърпам бибата като разнасям още малко. Лошото е че се разнасяме от 20:45 до 21:30 и повече Simple Smile ама развих мускули поне.
Колкото до жегата и морето и във Варна не е по-добре. Вярно е че вчера удари 33 градуса на сянка, но изпаряваща се влага просто правеше да не може да се диша #Crazy

# 556
Иначе да питам вече кръстените дечица как са с къпането? При нас след кръщенето започна да се страхува от къпането във вани,легени,басейни и т.н. ужасява се като е под душа ако не е плътно прилепена към мен и да пея и танцувам с нея. Дано го израстне тоя страх,но  Crazyа толкова обичаше банята! И да питам тези които се мъчат да прохождат още с какви обувчици сте? Аз имам едни на КиК но вече трябват и летни. А дали не е по-добре да си е босичка? Някой ползва ли и детска паста за зъби?

# 557
  • София
Обувки за прохождане на Марина купих такива:
http://novamedbg.com/obuvki-ortopedichni/detski-obuvki/za-momich … ta?product_id=174
В нас ходи боса, но на вън няма как да я пусна така. Simple Smile
Паста за зъби още не сме ползвали, защото тя смята че четката за зъби е за чесане на зъби Simple Smile
И Марина от скоро пищи от ваната и душа. Къпането е направо кошмарно. Нямам идея след кръщенето какво ще е, но по лошо от това няма на къде. Временно къпането го осъществявам в мивката.

# 558
  • България
Паста купих ненедент.В аптеката ми казаха,че само тя е за бебета.
Не сме мили още зъби,защото реших да купя едни евтини четки,коиъо като отворих,запопнаха да им падат космите  Mr. Green
Но смятам съвсем скоро да започваме.Кажете какви четки ползвате.
Обожават банята!
Кити ,блазе ви за басейнчето Simple Smile
Вие за уикенда ли сте?Дано и младежа се престраши.По колко зъба ви станаха на вас?
Ох, моите девойки пак ядоха по 3пъти тая нощ  Crazy

# 559
  • София
Ами ползвам четката-напръстник, която е към пастата Ненедент.
Иначе купих от DM бебешки четки, два броя в комплект, пластмасови, но с напръстника ми е по-удобно  Simple Smile

Иначе зъби мия още като се появи първото. Четох, че в Скандинавските държави така се препоръчвало с цел профилактика и да свикнат от малки.

Моят син се плаши от морето. Първият път му топнах крачетата и беше ок, на втория - опищя плажа, а вчера запищя само като наближихме морето...
Иначе обожава да се плацика в басейнчето на балкона  Simple Smile

# 560
Мами, да ви попитам. Има ли някой мъник, който все още да повръща? Не знам вече, какво да правя с моята беболана. Все си повръща и това е... Е какъв е този рефлукс, вече е над годинка, захранена и пак същото.
Нинив, прясното мляко й дадох края на април по препоръка от лекар, който обаче й забрани кисело мляко.

# 561
И нашият първия път опищя морето и ми беше кофти, че не го харесва. На втория ден обаче взе да му харесва, а в басейна се държеше сам за парапета и се радваше много.
По препоръка на нашата зъболекарка му мия зъбките без паста, с четка на Колгейт. В началото бяхме с друга, без косми. Иначе съм взела и аз Ненедент, но чакам поне още две зъбчета и ще я използваме.
Без кръщене и при нас стана трудно миенето на косата, за тялото няма проблем, но като му намокрим главата и плаче. Явно някъде сме сгафили и му е влязло вода в очите, ушите, не съм разбрала.

Магинка, с какво АМ сте?

# 562
  • Стара Загора
И Алекс обича банята ,но без да му мием главата.Явно колкото и да внимаваме му влиза водичка в очите и нослето и се сърди.
Нещо много странно се случи.Едното венче се беше надуло и побеляло за около седмица някъде и чакахме всеки момент вече зъбче.И накрая взе че спадна и няма зъбче.Направо съм озадачена.

# 563
  • Русе
Четка за зъби ползваме на ДМ, бебешка е, с малка глава. Паста - Ненедента свърши, двете с кака си ползват Бочко, пише 0+ на пастата.
За къпането - Йоана си е страхливи чиа, още поливам с канче, душът е много страшен. Ваничка та й се събира в умивалника  в банята, та поне не се навеждам. Не реве, но не е очарована от миенето на главата. Очаквам и морето да не хареса много. За разлика от голямата, която вчера се натопила с дядо си в Дунава Mr. Green Клекнала да си събере камъчета  Joy Баба й пък я светна колко е хубаво да джапаш в шадравана ( имаме тук едни без басейн, водата се отича по едни стълби) та сега само това иска....Май трябва да им напълня басейна на балкона, може покрай кака да се престраши Йоана.
Магинка, защо ви  е забранено кисело мляко? АБКМ? В нас прясно не се пие, евентуално в някой крем, каката в Англия от прясното мляко получи разтройство... Но кисело ядем много, според ЛЛ е и по-добре за децата.

# 564
Мохини, на Хип комбиотик 3ка, от тази седмица, преди бяхме на 2. Но аз спрях да я кърмя , преди малко повече от месец и няма никаква разлика.
Прясното мляко и аз го давам само приготвено с нещо. За киселото ми каза гастроентерологът, че не се препоръчва при рефлукс, тоест един вид предизвиквал киселини. Но тя каза, че след него ще намали повръщането, но уви... Аз ли съм патка, лекарите ли?! Питам да не би да има алергия и двата пъти ме гонят. Мина много време от захранването, вече е голяма и не мисля, че е нормално и не знам, какво да правя.

# 565
И Влади имаше такъв проблем с Хип, не беше от млякото, но трябваше да го сменим с антирефлуксно такова. Тогава минахме на Фризовом и доста време беше с него. От месец е вече с на Милупа.
Ако искаш обсъди пак с педи и да ти каже дали да смениш АМ.

# 566
  • Русе
И двете повръщаха доста до захранването. След като проядоха твърда храна, спряха да връщат. Не са пили антирефлуксно мляко, защото бяха само на кърма. Йоана още суче, но не повръща. Може би е по-силен рефлукс, нямам идея кога се израства.
Днес имаме карнавал и водихме и дребната. Беше с едно костюмче като диня, голям смях...11 кг диня  Laughing Ние с баща им пропуснахме маскирането тази година, че нямаше време да си правим нови костюми, а старите вече много пъти сме ги обличали. Динята спи уморена, но Феята на цветята няма намерение даже, утре пак ще е тежък ден...

# 567
Ирен, ние ползваме бебешки четки на Аквафреш и Лакалут. На Аквафреш ми харесва повече. Обичат да им мия зъбите, понеже им чеша и венците, но само сутрин, защото вечер се успиват от млякото и не искам да ги разсънвам. Честита рожденичка и на мама Сорента!💋
Обувки за прохождане имаме летни на Колев и Колев.

# 568
Вчера беше страхотен празник с красива розова торта Simple Smileкоято рожденничката не пропусна да омаже по дрешките си Simple Smile ходихме и до хиполенда да вземем подарък. Мислех кола с бутане,но продавача каза,че е за по-големи деца и докато го каже сладурчето вече се беше катурнало и озвучи целия магазин  Crazy слава богу само от уплахата че е на земята #Crazy препоръча ни триколка,но това ми се струва подобно на количка и не виждам смисъл да трупам едни и същи неща. Купихме телефон със букви и т.н. но Йони не обича да се заиграва с играчки. Иска да ходи,да играе с други деца или просто разглежда и играе с предмети,например лъжици,кремове,кутийки от разни джунджурии,гримовете на баба си и т.н. пъзели не харесва,но запалки и кутии цигари обича-вади,къса... #Crazy за мен е ок,но за дядо й и баща й...Tired

# 569
Забравих! Нинив,честита ти малка именничка малко на патерица! Да ти те жива и здрава и мноого да се слушкате  PeaceВчера празниваха и Йоаните така че и ние сме с два именни дни. А днес пък баща ми има рожден ден и пак ще е тежка маса,но това са хубави моменти. Но аз чакам утре-хващаме багажа и дим да ни няма:)мислим с ММ и детето да пообиколим родината без план къде. Просто си харесваме някъде и оставаме после другаде и така. Много ми липсваше това безгрижие Party

Общи условия

Активация на акаунт