Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама!

• 62 618
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Сорента, приятна разходка! И ние си играем предимно с предмети от бита. Нормално е. Simple Smile

# 571
  • Русе
Забравих! Нинив,честита ти малка именничка малко на патерица! Да ти те жива и здрава и мноого да се слушкате  PeaceВчера празниваха и Йоаните така че и ние сме с два именни дни. А днес пък баща ми има рожден ден и пак ще е тежка маса,но това са хубави моменти. Но аз чакам утре-хващаме багажа и дим да ни няма:)мислим с ММ и детето да пообиколим родината без план къде. Просто си харесваме някъде и оставаме после другаде и така. Много ми липсваше това безгрижие Party
Сорента, благодарим! И на вас честит имен ден на патерици! Вчера покрай карнавала в Русе и подготовката за рождения ден на кака днес, съвсем пропуснахме Йолинка Simple Smile Макар че по принцип празнува с тати, че се води кръстена на него.
Да ви кажа парти в детски център е рай! Децата дивяха до изтощение, родителите пийнахме кафе и бира на спокойствие. Е, за Йоана баба и дядо помагаха да я забавляват вътре с другите. Героите спят изморени...Много е хубаво да имаш бебе, но пораснало човече е още по-хубаво Simple Smile
Приятно пътешествие на Сорента! Насладете му се!

# 572
Момичета, утре ще водим Мити на плаж.
Вие , които сте ходили вече, каква вода сложихте в басейнчетп на детето? Ние мислим да купим голяма туба минерална, че с тия бактерии в морето не ми се мисли, какво може да стане.  А и вкъщи имаме деуг басейн от който той си "близва" и май това ще е най-удачния избор.

# 573
Нашия басейн го използвахме само веднъж и го пълнихме с вода от басейна за възрастни. Иначе с детето влизахме и в морето, и в детския басейн на хотела.

# 574
С вода от морето, естествено, няма да мъкнем туби по гръцките плажове. Концентрацията на каквито и да било замърсители е изключително ниска, заради огромния обем вода в морето, басейните са много по-опасни в това отношение. Сгъваемият басейн от Декатлон се оказа голямо улеснение, няма надуване и спускане, а чантата, в която се прибира, се използва за пълнене с вода. Забавлява се в басейнчето девойката, но накрая пак прегази през оградата и хукна по камънаците спайдърмен стайл Joy

# 575
Ние пълнихме от басейна за възрастни.
Момичета, някой друг да е получавал силна болка в сгъвката на лакътя? Изведнъж се появи днес следобед и постепенно се засилва. Вече не мога да си вдигам и свивам ръката. Не знам утре как ще вдигам децата, а съм сама...Sad

# 576
  • България
Кити, аз получавам на китката и мажа с Диклак.Облекчаваа ,но временно.Като я натоварят пак боли.
Дано отмине бързо Hug
Стич,б и ли дала линк към този басейн,много практично звучи Peace

# 577
  • София
И ние купихме такъв басейн. Удобен е, че не заема място, не надуваш и е удобен за носене. Но моят син се изправя на стените и го излива непрекъснато  Laughing
Нашият е този - http://m.decathlon.bg/p/8384558_malk-basejn-tidipool-diametr-885 … liv-kalf-sin.html
Исках най-големия,но беше изчерпан.

Кити, много неприятно. И мен ме боли лакътя от време на време, но минава...мажи го с нещо, както Ирен те е посъветвала, дано мине по-скоро!

# 578
Нашият басейн е от Джъмбо - чудесна работа върши, но се надува и взехме помпа с тази цел.

Аз снощи се побърках от болка и направо отидох в Пирогов при дежурен травматолог. Оказа се възпаление, което мажа с гелче и успокоявам с аулин. Днес е доста тежък ден в грижите за децата.  smile3516

# 579
Нашият басейн е от Джъмбо - чудесна работа върши, но се надува и взехме помпа с тази цел.

Аз снощи се побърках от болка и направо отидох в Пирогов при дежурен травматолог. Оказа се възпаление, което мажа с гелче и успокоявам с аулин. Днес е доста тежък ден в грижите за децата.  smile3516

Много кофти. Има ли причина или просто се е възпалило?

# 580
  • България
Ох,милата Hug
Гледай доколкото е възможно да не ги вдигаш през деня.Дано отмине бързо!

# 581
Ние миналата сряда бяхме на хирург за да дозабелят пишката на малкия. Нямаше голяма драма - плака повече преди да му сваля памперса, от колкото при забелването и чистенето да гадостите от под кожата. След това имаше два-три дни проплаквания и се дърпаше, като го забелваме, но всичко мина успешно.

Аз взех някаква паста на Астера - хомеопатика. Без флуор и там още не знам какво. Купила съм му и мека четка и всеки ден му слагам по малко паста и му давам да си "мие" 4тирите зъба. Харесва му. Simple Smile

# 582
  • България
И ние мием зъбките всички заедно  Laughing
Забавно е Simple Smile
Днес видях на Теди,че са й подути двата кучешки ?

# 583
Най-вероятно се е получило от ежедневното тегленена количката по рампата. Все пак, тежи към 40 кила с бебетата. А може и да е от разнасянето на мъниците. Но много се уплаших, че така внезапно ме заболя и започна бързо да се влошава...  Crazy Направиха ми снимка - слава Богу, няма нищо по ставите.

# 584
Кити, аз получавам на китката и мажа с Диклак.Облекчаваа ,но временно.Като я натоварят пак боли.
Дано отмине бързо Hug
Стич,б и ли дала линк към този басейн,много практично звучи Peace
Веднага давам, ето този е: http://www.decathlon.bg/p/8358195_sgvaem-basejn-tidipool-s-trans … vo.html#/11-235-_
Но наистина може и да са изчерпани, в подуенския декатлон купихме пред около 2 седмици и следващата седмица, като отидохме за друго, вече бяха останали само от най-малките.

Кити, тези възпаления са много гадни и внезапни, но бързо минават, дано те облекчи скоро, гледай да не натоварваш, колкото можеш. Аз в начална бременност получих изведнъж остра болка от дясната страна на лицето и отидох на УНГ, чудейки се ухо ли ме боли, зъб ли, а се оказа възпалена ставна връзка на челюстта, която, за жалост, нямаше как да лекувам по време на бременност, но с топли компреси за облекчаване, отшумя за седмица.

Общи условия

Активация на акаунт