Мартенчета 2017 - тема 2

• 44 880
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
И моя бебо се плюнчи. Свеки вчера рече и отсече "ще му никнат скоро зъби" 😂😂😂

# 256
Ами възможно е! Grinning
И моя се плюнчи много и все иска нещо да цока и да си вкарва в устата. Дали го сърби венчето?  newsm78
Сега какъв е смешен с тая беззъба усмивка, представям си го със зъб.  hahaha

# 257
И бебка много се плюнчи, четох, че е нормално за възрастта и е свързано със зъбките.

# 258
  • София
Електра, ръчна помпа ли си ползвала, май доста те е изтощавала. Аз цедя сега, единствено, когато усещам много напрежение, с ел помпа съм И става за 10 Мин. Честно казано онзи ден и на ММ признах, че помпата ми е една от най - добрите инвестиции. С опцията за стимулиране мисля, че ми тръгна кърмата в началото, та много ми е ценна ❤
Каква ти е точно помпата? Че съм изморена от моята ръчна Авент?
Плюнченето е подготовка за зъбите- може няколко месеца по- рано, и моят е така.  hahaha

# 259
Ръчна помпа е, Жеран, да.  Но проблемът не е в нея, а в мен. Писах вече веднъж какъв е проблемът. Дори мислех, че нямам кърма заради това. Не пускам мляко за помпата, само за бебето. Свързано е с емоцията, с окситоцина, който освобождава млякото, за да потече. Помпата не може да ми създаде тази хубава емоция, която ми създава бебето като го гушкам, душкам и като суче. Затова и за нея няма кърма hahaha
Освен това установих, че като не се гушкаме с мм като легнем и нощем е по-малко кърмата.
А като е имало стрес или конфликт е съвсем намаляла, едва се изхранваме. Затова гледам да съм щастлива.

# 260
Пепита, с електрическата на авент съм. 👍🏽
Електра, разбирам напълно🙈. Емоциите оказват влияние, при мен и храната 😊😁

# 261
Съвсем не е задължително плюнченето и лапането на ръцете да означава, че вече ще никнат зъби. Баткото,започна на два месеца с плюнчене и смучене на пръстите, а първото зъбче излезе на 7 мес. И дребния вече си смуче пръстите и се плюнчи.
Според Педи е рано за чай от лайка, т.к се води алерген.

# 262
Всеки педиатър си казва това, което мисли, че е правилно. Според моя, лайката е отлична, даже и чай от липа ми каза, ако искам да му давам. Още не съм давала, но ще пробвам тези дни.

# 263
  • Германия

Момичета, сега пък друго ме разтревожи, обърнаха му повече внимание на главичката, той още като се роди му беше леко издължена назад, мериха я освен с метър с едно специално по диаметър през ушенцата и откъм челота назад и казаха , че е на горната граница, но за сега е наред. Попитах какво ще правим ако мине границата, казаха не се притеснявай не го мисли за сега  Tired  тук съм виждала мънички детенца с едни като каски шарени, не знам за какво се ползват, но първо с това го свързах...

Каските се използват за корекция на формата на главата. Ако ти е интересно, ето един линк

http://www.cranialtech.com/treatment/dsi-imaging/

# 264
Благодаря, Тео. Като гледам по снимките, след трети месец се ползват, да видим до тогава как ще вървим.

# 265
Добро утро Simple Smile
Купихме шезлонг на шушито от лудия петък на Хиполенд и го получихме преди 3 дни, понеже беше от онлайн магазина. Сам се забавлява в него. Гледа си играчките и им се хили, отвреме навереме успява да разлюлее някоя от тях, голям кеф Heart Eyes

# 266
  • Германия
Благодаря, Тео. Като гледам по снимките, след трети месец се ползват, да видим до тогава как ще вървим.

Надявам се, че няма да ви се наложи да носите такова нещо!  Hug

# 267
Мами,мойта принцес не е акала вече 24,часа и днес досега още не е.Вече само по веднъж ака,а преди на всяко хранене.Чудя се какво да предприемам.Ще изчакам до следобет и ще пробвам с термометър.Ако не ще звъня на док.

# 268
Нормално е да разреди, не може вечно да ака по 10 пъти на ден Wink
Сигурно докато се чудиш какво да правиш ще свърши работата Simple Smile

# 269
Нормално е да разреди, не може вечно да ака по 10 пъти на ден Wink
Сигурно докато се чудиш какво да правиш ще свърши работата Simple Smile
Зная,че е нормално,но цял ден не е и все пак се притеснявам.То е нормално и 1-2,дни да не ходи,ама все пак де да знам.Това кул пач може ли да ми кажете за какво е?Да го вземам навреме,че в петък сигурни ще ни имунизират.И панадол ли трябва?Да съм си подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт