Мартенчета 2017 - тема 2

• 44 879
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • В чуден свят с четири Слънца
Момичета, тук съм си, чета ви, но не пиша, понеже си имаме проблеми от бившия ми мъж, голямо психо е и с майка му ни хвърлят як тотмоз😰 Човешката злоба и завист са достигнали при тях чудовищни размери. Раждането на бебчето ми отключи според мен шизофрения у двамата, не ми се говори, само страдам, че взеха да тормозят още повече двете ми дечица от бишия ....Психото блъска и удря децата, рита ги в главата, викаме полиция, но понеже маминката на психото е в правосъдната система- нищо не може да спре психопата....има си як чадър и .....оф, просто не ми се пише. Оня лудия вилнее, завежда дело след дело срещу мен, нали маминка е с съдебната система от 50 години, въртят едни практики и ни тормозят семейството 😥
Но има Господ, той на такава гавра с дечицата ми се надявам скоро да сложи край. Само да спомена, че дори се опита да изкара децата психично болни и да се опита да плати на психиатър и полиция да ги изведат от вкъщи и да ги откарат в лудница...няма такъв изрод. Само че не му мина номера, психиатъра и полицаите видяха децата и само цъкаха с език...А баткото е в математическа гимназия, първенец по математически състезания, по лингвистка, художник е, невероятно хлапе. Каката също, и затова психо го е яд, че новото ми семейство цъфти и прелива от щастие, любов и хармония.
Ох, наоплсках се, спирам се, стискайте палци да успеем да спрем лудият.
Иначе при нас, изключвайки тормоза, всичко е наред, коликите на Габи преминаха, кърмя я на поискване, денонощно е залепена за мен, буквално не се отделя за повече от 10 минути на денонощие, когато влизам в банята за душ. Много гука, много се смее, почти не плаче, а нощем спи до мен и се кърмим, честно не знам колко пъти, понеже почти спейки я кърмя. Мисля, че веднъж, до два пъти на нощ си цоква за 5 минутки и заспива пак.
А за забравянето, това чудо ме връхлита за четвърти път в живота, и още не мога да му свикна. По принцип много говоря, много пиша-стихове, разкази, обичам да говоря в рими, ей така, за забава на децата, но след раждане и докато кърмя, направо мозъка ми изтича с млякото😁Като африканец, учещ първа година български съм, елементарни думи ми се губят, не се понасям, но поне от опит знам, че е обратими, даже като мине, мозъкът даже още по- добре функционира😀

# 136
  • София
И аз съм в депресия или по-скоро нервна.Не ми се плаче, а ми идва да избягам.Вчера съм се разхождала в 10 часа вечерта навън. Може да съм се чувствала така и от факта, че съм неразположена.А днес така си удари пръста на крака, че е син, куцам. Направила съм компрес, ще видя утре как ще съм, хич не ми се ходи по доктори.
А за ваксината БЦЖ, май се оказва, че при нас най-много я бият. Чак ми стана чудно на какво се дължи това именизационно разминаване спрямо други европейски държави.
Мама Галка, ужасии ти се случват, но хубавото е, че имаш подкрепа и рамо, с които да ги преминеш. Добре че децата ти не са толкова малки, за да могат да игнорират волята им, нищо , че бабата и бащата искат друго. Вярно психопатска история, а психопат с власт става опасно. Не вярвам обаче да е толкова вездесъща бабата,  колкото връзки има и толкова врагове е създала с тази  "доброта".Дано бързо се  отървете. Ограничителна заповед, медицинско, добър адвокат, както си му е реда. Стискам палци!

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 06:52 от mia1

# 137
  • В чуден свят с четири Слънца
Миа, благодаря за подкрепата, борим се, за съжаление корупцията в съдебната ни власт е страшна, ограничителна заповед се борим да извадим след всеки побой над децата, имаме всички документи, но психо има пък съдебната система и много пари да плаща, за да му се разминава. Той дори преби и настоящия ми съпруг и пак му се размина...всичко се покри, но вече имаме силни адвокати, ще отвърнем подобаващо😏
Не искам да се оплаквам, имам подкрепа и прекрасен съпруг, златни деца, пък другото е "вятър", ще премине, аз все това си повтарям😊
Сменям темата, че и без това ми се гади от мисълта за психото😡
Я да ви питам нещо по-приятно-искаме да заведем децата на някое китно местенце, на някоя къща за гости в планината примерно, и ми се ще да има кончета, да пояздят малките, че много им се събра напрежение. Знам чудно красиво място до Триград, и конна база има, и добри къщи за селски туризъм, но пък малко ми е далечко, бебка не знам дали ще понесе дълъг път . Търся такова приказно място по до София, подходящо за деца.

# 138
Мама Галка, дано се преборите с тоя изрод Shocked Важното, наистина, е подкрепата от тм и децата. Много мъчно ми стана като прочетох, че ги бие, милите, какво са му виновни Confused

Моята свеки даде 300лв за внука си. Но бих й ги върнала веднага ако знаех, че така ще можем да се махнем от там, хич не ми трябват подаръците й...

# 139
  • От Луната
Мамче, звучи кошмарно! Дано скпро наредите нещата Sad нямам думи просто ...

# 140
  • Бургас
Мама Галка, много сили ти желая, това е някакъв ужас. А ти явно си супер силна жена, съдейки по това, което си споделяла тук. Няма ли как някаква гласност да дадете на случая. За жалост живеем в страна, в която проблемите ни ги разрешават Господари на ефира.

# 141
  • София
И аз си го помислих това с гласността . Най -малкото да ги сплашиш с тях, има каквото да губят в случая.
Включвам се да ви кажа, че в имаг има намалени памперси пак.Аз миналия път от кумене ги изпуснах.Сега поръчах, дано остана доволна.

# 142
Мама Галка,аз се радвам,чле Георгия е добре,пък другото както е казваш и ти е."вятър работа".
Много тъжно баща така.да.се.държи с децата си,че й бабата вместо да аи гледа внуците и старините егати и.интригите дето.върти.Нито съдебната.с-ма е като.хората,нито нищо.Кураж и смелост,той Господ гледа отгоре😊Аз пък в чудо съм се видяла с кръшенката.Не мога да го измисля и това е.Толкова сме далече двете роди,че е много сложно.
И вече се замислям дали да не отложим за догодина лятото(а не ми се иска,попа ни каза,да си я кръстим по-рано,мн мм да ме го отлагаме).И сега нне знам какво да.правя.И всеки си дава мнението и много ме.дразнят.

# 143
Мама Галка, много е тъжно това, което разказваш, баща да се отнася така с децата си  Shocked! Дано скоро се подредят нещата...

Момичета, къде водихте бебетата на ортопед. Аз съм в чуденка, не ми се иска в кварталната поликлиника, където най-вероятно само ще отбият номера. Четох, че препоръчват Горна Баня и д-р Ивайло Ефремов. Някой някакви отзиви?

# 144
  • София
Ние го водихме при д-р Ефремов. Много внимателен и свестен. Другата ни алтернатива беше някакъв грубян в местната поликлиника, та ходихме в Горна Баня, нищо че ни е далече. Прегледът е бърз, ако имаш въпроси задаваш. Гледат ставите на ехограф-25 лв.

# 145
Ние го водихме при д-р Ефремов. Много внимателен и свестен. Другата ни алтернатива беше някакъв грубян в местната поликлиника, та ходихме в Горна Баня, нищо че ни е далече. Прегледът е бърз, ако имаш въпроси задаваш. Гледат ставите на ехограф-25 лв.
А направлението за преглед важи ли? И трябва ли да се записва предварително час?

# 146
  • София
Да, с направлението отиваш.Няма нужда от записване на час.Работят само до обед, мисля че беше от 8.30 до 13.30. Отиваш директно с направлението и от рецепцията те опътват.

# 147
А ти ли си поиска да си при Ефремов или случайно се падна при него?

# 148
  • София
Аз поисках. Peace

# 149
Благодаря  за инфото Hug

Общи условия

Активация на акаунт