Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 222
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Ще опитам утре с наличните ми сенки и бази, и според това, което ще се получи, ще видя какво ще правя. На сватба съм, затова  Blush
Много ми помогнахте! Hug bouquet

# 151
Здравейте момичета  bouquet

Моля ви, препоръчайте ми фдт подходящ за суха (и светла) кожа. Търся си от месеци и все не попадам на подходящ. През зимата ми изгоря лицето докато бях на ски и от тогава кожата ми стана още по-суха  ooooh!

Много харесвам Fit me за нормална/суха кожа, но вече го няма след като смениха бутилките. Color Stay също е хубав, но най-светлият нюанс ми е леко тъмен. В момента съм с Римел Match Perfection (синия), но е много непокривен.  newsm78

# 152
  • Бургас
K_,най-много хвалят Wake up на Римел и Хелти Микс на Буржоа.И аз съм ги пробвала,стоят красиво в началото,но кожата ми е мазна и лъсвам с тях.Щом си с много суха кожа може би ще ти харесат.Имат тестери в Лили и ДМ.

# 153
Единствените наистина светли цветове са тези на Калърстей (особено 150 за мазна кожа, за суха е по- тъмен), Римел и Фит ми. И на мен първия ми е леко тъмен, затова го разреждам с малко количество зелена база и се получава, хем и стои по- сочно  Heart Eyes
Ето тази използвам в момента https://impalaonline.com/IMPALA-Make-up-base-osnova-za-grim

# 154
  • София
И аз съм чувала много добри отзиви за Healthy Mix, а също и за City Radiance пак на Буржоа. Аз съм с мазна кожа и доста бързо лъсвам с ФДТ, който не е с матов финиш.

# 155
За суха кожа - Римел, и със синята капачка е хубав.

# 156
  • София
Коментирано е сигурно, ама не мога да намеря  Embarassed
В деня на рождения ми ден имам право на 15% отстъпка в ДМ на всички продукти, нали? Намалените включват ли се? И само лична карта ли показвам?

# 157
Ха, а аз ще пробвам пигмент със суха четка пък сега - с мокра ми казаха, когато почнах да купувам, пак в Мак, с мокра си карам. Даже все се чудех какво е това разпрашаване, за което често се споменава, при мен, логично, няма - нанасям като кремообразен продукт.  Съответно нямам и идея дали интензивността на цвета е различна (вероятно е).

# 158
  • София
В деня на рождения ми ден имам право на 15% отстъпка в ДМ на всички продукти, нали? Намалените включват ли се? И само лична карта ли показвам?

Без намалените. Нещо се полълва на касата освен показването на ЛК.

# 159
Можеш, в първия пост е с големи червени букви.

# 160

Ползваш отстъпка на всички продукти, освен, ако не са намалени цяла група продукти (например: всички продукти за слънце). Показваш лична карта на касата и попълваш едно талонче.

# 161
Ако трябва да избирате между Лолипоп и Revolution сенки,коя марка ще е
Едит: поръчах си Лолипоп,сама си направих палитрата,дано и сега да не липсва нещо,че с този мой късмет

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 07:18 от Fifty Shades

# 162
  • Стара Загора

Unknown16, цялата седмица, в която имаш рожден ден, можеш да пазаруваш с намаление в ДМ, не само в деня на рождения ден.

# 163
  • София
Благодаря ви много!  bouquet

# 164
Момичета, има ли в ДМ или Лили ръкавици за нанасяне на бронзиращи продукти за тяло? Нещо май съм мяркала ама не мога да се сетя точно.

Общи условия

Активация на акаунт