Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 804
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
*Nani*,внимавай с четките от ДМ.Ивчето беше писала,че няколко четки Ебелин боцкат и се скубят.Даже по спомени ги беше върнала.Аз лично имам една тяхна за контуриране и уж не се скубе,но аз и почти не я ползвам,не я пера непрекъснато,за да знам как би и се отразило честото миене.
. Благодаря ти, това мо трябваше 😄 Няма да рискувам!

# 181
Fifty shades, да не те разочаровам, но и сенките на Makeup revolution след 6 часа са стабилно поичезнали от клепача. Не са от най-дълготрайните.  Peace
Аз имам тяхна палитра и съм в пъти по-доволна от този прехвален  Лолипоп
Ти имаш ли техни неща , на Лолипоп

# 182
Не, нямам сенки на Лолипоп и не бих и си купила от тях, защото една част от сенките им изглеждат досущ като private labelling - евтини китайски палитри с принтирано отгоре лого на Лолипоп. Не целя да обидя никого, просто ми приличат на ниско качество, и за жалост твоят неприятен опит доказва това. Исках само да кажа, че и Makeup revolution не бива да се превъзнася - имат доста недобри продукти и доста нетрайни, както и супер продукти. Зависи от това на какво попадне човек. Иначе и аз ползвам база и виждам разликата с други сенки на други марки. Шоколадовите палитри на Makeup revolution са едни от по-добрите им, затова и ги препоръчвам винаги, но има други палитри, които изобщо не струват.  Peace

# 183
За Revolution съм със смесено мнение , защото сенките им много се разпрашават , и не се преливат (трудо е поне на мен) иначе издържат повече на моя клепач.тези на Лолипоп се преляха супер лесно и стана страхотен грим , обачееее ...след 4 часа грим ЙОК.
Есенските сенки излязоха по-качествени  Grinning

На Лолипоп големите палитри и на мен са ми като китайските ментета.поръчах си уж единични , много хвалени в нета сенки.палитрата ми е картонена , вече явно не правят магнитни.сега пак гледах разни блогърки , голямо хвалене , трябва да им дразна едно"благодарствено"писмо , защото заради тях се навих да ги поръчам  #Cussing out

# 184
Жалко, наистина. Понякога тези бюти блогърки подвеждат доста. Ти искаш нещо в бери гамата, нали? Ето тази не е лоша, но пак казвам, държи 6 часа макс. Ако искаш, ела в темата за makeu revolution, да не спамим тук  Peace

https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-Ultra-32-Eyeshado … ction/m-2385.aspx

# 185
Не, нямам сенки на Лолипоп и не бих и си купила от тях, защото една част от сенките им изглеждат досущ като private labelling - евтини китайски палитри с принтирано отгоре лого на Лолипоп ...

никога не съм ги приемала като нещо по-различно
четките им също са "четки-от-байинкойнс-с-лого"

Момичета, имате ли впечатления от четките, които се продават в ДМ, на вид хващат окото
Скрит текст:

на мен ми се струват скъпи за онова, което прочетох за качеството им и не бих взела - аз също се чудех по едно време

# 186
https://www.enzo.bg/makeup-revolution/hot-smoked-palitra-ot-senki-za-ochi/
https://www.enzo.bg/makeup-revolution/iconic-3-palitra-ot-senki-za-ochi/

Имам тези две палитри, използвам базата на Артдеко. Докато не ги сваля, не мърдат  Grinning
Сутрин се гримирам в 7 и се разгримирам към 19-20 ч

# 187
  • София
Лили са пуснали нов каталог от 15.05 и виждам, че има нови продукти на голдън роуз - база за спирала и база за червило  Peace

# 188
Може би една по-хубава база да си взема,сега съм с Есенс, доволна съм от нея .
Като цветове Лолито са много меки и нежни,днес им давам 2 шанс ,с люляково и кафяво матово

# 189
  • София
И аз съм в търсене на палитра, по-скоро с неутрални цветове. Бях поръчала тази, но не пристигна и сега чакам да ми възстановят парите (поръчах от бюти бей, не от сайта им). Както и да е, сега ще избирам друга палитра.  Харесват ми цветовете на Лолипоп, но май не бих рискувала с тях. Що се отнася до Makeup Revolution- от приятелки съм чувала доста добри отзиви за Iconic палитрите, но май аз търся по-различни цветове. Много ми харесва Nordic Skies на Слийк, особено за лятото, но ще помисля още малко. Някоя от вас ползвала ли е сенки на Инглот?  

# 190
Предлага ли се козметика на Кройтерхоф в Лили? bouquet

# 191
При поръчка на разни неща Makeup Revolution, ще получа подарък тази палитра. Дано е хубава.

# 192
Хммм, при мен Iconic 3 не мърдат цял ден - с база и без база.
Имам питане относно яйцето на Ебелин от ДМ - сутринта като го намокрих и изцедих не промени обема си. Изпозлвах го да си нанеса ФДТ и после при прането стана 3 пъти по-голямо. Питането ми е: да го квася ли докато стане 3 пъти по-голямо преди ползване? Извинявам се за откровено тъпия въпрос, но нямах възможност да тествам степени на влажност Mr. Green

# 193
  • София
А равномерно ли разнесе ФДТ? Питам, защото съм ползвала гъба (на Джъмбо), която не променяше обема си колкото и да я киснех във вода, но не разнасяше равномерно ФДТ (ставах на петна).
Иначе, аз гъбата на Ебелин (а и всяка друга, като се замисля), я стискам няколко пъти под течаща вода, така че увеличава обема си и смятам, че получавам по-добър резултат с добре наквасена гъба  Laughing

# 194
Имам питане относно яйцето на Ебелин от ДМ - сутринта като го намокрих и изцедих не промени обема си. Изпозлвах го да си нанеса ФДТ и после при прането стана 3 пъти по-голямо. Питането ми е: да го квася ли докато стане 3 пъти по-голямо преди ползване? Извинявам се за откровено тъпия въпрос, но нямах възможност да тествам степени на влажност Mr. Green
Не си го намокрила достатъчно първия път. Увеличава се при хубаво намокряне и преди да докосне фдт Laughing

Общи условия

Активация на акаунт