Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 804
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Незнайна, този точно не, но други да и ми допадат  Wink
В тукашния Елитис имаше най-отпред на реда тестери, които бяха доста зле и миришеха кофти. Да не би да си гледала и там тестерите и затова да е било така? Иначе не съм попадала на развален лосион, когато съм купувала.
Ивче,  точно там ходих.  Laughing Първо се засилих към този на пазара и гледам те сложили някакви табели... Много приятно е направен сега, бялото променя доста. Подредено е и дано се задържи така. Laughing

# 466
  • Стара Загора
Да, този стария го закриват и местят в по-големия новия. Онзи срещу Shami на пазара също не работи вече. Peace

# 467
Незнайна, този точно не, но други да и ми допадат  Wink
В тукашния Елитис имаше най-отпред на реда тестери, които бяха доста зле и миришеха кофти. Да не би да си гледала и там тестерите и затова да е било така? Иначе не съм попадала на развален лосион, когато съм купувала.
Ивче,  точно там ходих.  Laughing Първо се засилих към този на пазара и гледам те сложили някакви табели... Много приятно е направен сега, бялото променя доста. Подредено е и дано се задържи така. Laughing

Имаше много малко бройки, около 6,7 и всички бяха отваряни и ползвани. Не вярвам всички да са били тестери. Но лошата гледка и миризма завинаги ме отказа да си взема такъв лосион. Не знам при вас как е, но тук магазинът е пълна скръб, поне за мен. Вода за уста с неприятен дъх, като на развалено, омекотител, който като се прибрах видях, че не е пълен догоре и бая липсваше. Стелажите с козметика са разхвърляни и мръсни, а касиерките неучтиви. Веднъж толкова силно ми тресна стотинките за ресто на касата, че се изплаших.  Rolling Eyes

# 468
  • Sofia
Утре ще ходя в ДМ и между другото си търся лилав и зелен молив за очи. Кои бяхте казали, че са хубави и меки, че забравих? Че ГР ги харесвам, но нямат много голям избор на цветове.  newsm78

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 21:26 от savina_33

# 469
Момичета. Давайте препоръки за балсам или маска за коса.. днес стоях в лили 1час и един Саиъс набелязах, нов за мазни корени и сухи крайща, някой да го е пробвал?

# 470
  • Варна
Някой взе ли си нещо от лимитката на Есенс с цветните коректори ?

Аз си взех зеления коректор за лице-кремобразен, ментово зелен. Покрива червенините, но не издържа цял ден. Дебел е и си го нанасям с тънка четка.
Зелената база за лице я загледах, но не съм толкова червена да си я купя.
Много се чудя дали да инвестирам в мини бюти блендърчетата  Crazy Crazy Crazy

# 471
Балсами не използвам, директно маска вместо балсам. В момента съм с Гарниерска, от по-новите им, които са 4-5 броя в "бурканчета", имам тази с мед, допада ми много, върши си работата и не утежнява. И мирише страхотно! С аргановото масло също е хубава и мирише приказно, с маслината също е много добра и ако имаш проблеми със заплитането, ще ти помогне!
Най-любимата ми е бялата на Елсев с червеното, която 5 в 1, total repair, нещо такова. Наистина прекрасна маска и ми мирише луксозно, което ми е допълнителен гъдел при продуктите за коса.

За leave-in препоръчвам много на Макадамия, струва си цената отвсякъде, използвах го над година.

# 472
До @viksdesire : никъде не мога да намеря въпросната колекция в Пловдив. Много искам да пробвам няколко неща. От кой магазин ги купи? Simple Smile

# 473
  • Варна
Трябва да е заредена във всички DM магазини вече.Варна-Общината я има цялата.

# 474
Тук в ДМ ,до който живея я няма, но трябва тези дни да погледна може да я заредят.

# 475
Едно питане моля, какво правят протеиновите маски с косата, и кои са те ако може бюджетни, мерси

# 476
За лосионите на Seventeen разбрах от Вас и много исках да пробвам. Отидох в елитис (София) и нямаше нито един читав. Всички бяха омазани, отваряни, използвани и миришеха на развалено. Всеки път ме разочарова този магазин.
Seventeen имат хубав фирмен магазин на пл. Славейков, не е много далеч от Елитис, на 2-3 спирки с трамвая.

# 477
  • София
Някой може ли да ми препоръча термозащита във формата на крем, която да не утежнява/слепва/оставя физически доловим филм върху косата.

# 478
  • Sofia
Аз ползвам олио за коса (различни видове съм ползвала) или чисто арганово масло. Защитават, не омазняват, хидратират, много съм доволна. Номерът е да се нанасят на влажна коса, нито много мокра, нито суха. И н разумни количества. Т.нар кристали за коса на Виктория бюти (които са си олио) са доста добри и са евтини.
Ползвала съм и крем за коса, и спрей, но те повече утежняват и омазняват от олиото. Поне на моята коса.

# 479
  • на последния етаж
Утре ще ходя в ДМ и между другото си търся лилав и зелен молив за очи. Кои бяхте казали, че са хубави и меки, че забравих? Че ГР ги харесвам, но нямат много голям избор на цветове.  newsm78
Автоматичните моливи на Essence.

Общи условия

Активация на акаунт