Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 804
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Кафявият си е нормален коректор за лице, не е color correcting. В почти всички такива палитри слагат по 1-2-3 цвята с телесен цвят за корекции над фдт като например на пъпки и тн. И аз загледах тази палитра, но в крайна сметка не я взех. Имам подобна на Катрис и като се сетя колко е зле, ми умира желанието за какъвто и да било color correcting.  Laughing

# 511
Амм...не те разбрах  Embarassed ако не е color correcting, какво точно се очаква да коригира?

# 512
За контур, ако е по-тъмен?  Rolling Eyes Предполагам... А и за прикриване на пъпки също.
И аз не използвам такъв тип продукт, та затова не знаех за лилавото  Laughing

# 513
Ааа...стоплих  Mr. Green не съм го пробвала за контур, може и да става, но не съм убедена, че имам подходяща четка (малко съм боса в четките за грим). В краен случй, с пръсти  Grinning
Лилавото го видях в един блог на момиче от Словения. (Много ми харесва, между другото). ФДТ/ББ/СС кремовете не прикриват добре различния ми цвят кожа в зоната на устата, така че това лилаво ми дойде добре дошло.

# 514
Веднъж погледнах тази палитра и не помня колко тъмно беше кафявото, но както и Арабеск ти е отговорила, за прикриване на пъпки или за контур, ако става за цвета на кожата ти. Или реално за нищо; каквото е положението с моята подобна палитра, защото харесвам повече течни коректори.

Момичета, някоя от вас пробвала ли е вечe Maybelline Big shot mascara? Ще се радвам да чуя мнения.  Peace

# 515
  • София
И аз чакам отзиви за новата спирала на Мейбълийн. Whistling

# 516
  • Варна
Лилавият коректор е за...освежаване на лицето, когато го чувстваш по-сивкаво. За премахване на умората  Crazy

Аз имах преди коригираща палитра, но като си гледам лицето, вижда че нямам толкова голяма нужда от цветово коригиране. Нямам толкова петна или сериозни кръгове, че да инвестирам в такава.

# 517
Сега се сещам, че бях попадала на някаква статия за това кой цвят коректор за какво е.. ама кой да помни  ooooh! Laughing
А случайно това да е пробвал някой?

# 518
Аз се каня на ружовете им.
Имам тази палитра ружове, от няколко дни съм все със сериозен грим, че празнувах сериозно, направо са разкошни! Изглеждат супер като се нанесат на лицето.
Тази база е като Бейби скин на мейбълин като вид и консистенция, но не се държи като нея - тя ми е хлъзгава и фдт се пързаля по нея, а с тази не мърда. Имах една на Сефора, която беше такава "материя" и също беше добра.
Ползвам и този фиксиращ спрей. Гримът ми не мърда до сваляне. Не малка заслуга за това има и тази разкошна четка за нанасяне на фдт - леко, приятно, удобно и равномерно.

# 519
Аз я имам Big shot ..... Толкова гадна спирала не съм имала отдавна, а спиралите на Мейбълин са ми любими. Туша изсъхва много бързо и не позволява нито наслагване, нито разресване. От един път миглите ми станаха като в онези експерименти "100 пласта грим/спирала". Четката не е нищо особено. За да я доизползвам си сложих четката от Lash sensational ( малко по-добре се получава)Искрено се надявам да съм попаднала на някоя поизсъхнала, защото не мога да повярвам, че в действителност е толкова зле.

# 520
Благодаря за споделеното мнение.  Peace Явно ще се въздържа от купуване на Big shot. Не вярвам ти да си попаднала на изсъхнала спирала, тази е съвсем съвсем нова, от няколко седмици е в България. Евентуално някой да е отворил твоята в магазина ... Пробвай да я разредиш с капки за очи, аз така правя с моите спирали и оправя положението за още няколко седмици.

# 521
  • Пловдив
Имам тази палитра ружове, от няколко дни съм все със сериозен грим, че празнувах сериозно, направо са разкошни! Изглеждат супер като се нанесат на лицето.

Тази палитра продава ли се в ДМ или Лили? Нямам спомен да съм виждала марката там.

# 522
Не, не се продават никъде в козметичен магазин. Поръчка от енцо(тук) или от чужбински сайт. Аз поръчах от английски.

# 523
  • София
Момичета, препоръчайте хубава цветна очна линия - иска ми се нещо по-цветно за лятото.

# 524
  • на последния етаж
Момичета, препоръчайте хубава цветна очна линия - иска ми се нещо по-цветно за лятото.
Аз харесвам тези на Flormar.

Общи условия

Активация на акаунт