Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 106
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Посетих щанда на NYX в Лили, доста богат асортимент има. Много бази, което ме интересуваше, червила, моливи, куп неща. Купих си само едни течни сенки Lidli 08.

Бубс, купих си червилото на Sephora, но 13 Marvelous Mauve, което бях харесала, е твърде розово за мен и този цвят ми пасна идеално - 05 Infinite Rose

# 721
Бижу, благодаря!  Hug
вероятно и за мен ще бъде най-подходящ, ще се разходя тези дни до молЪТ  Grinning

# 722
  • Бургас
И аз днес видях щанда на NYX в Лили.Много съм доволна,че в Бургас вече има Mr. Green
И в тази връзка да запитам дали ружове и сенките са им хубави?Харесах си четворка сенки и един руж.Имат и бананова пудра,хареса ми в кутийката,но нямаше тестер.
Мисля,че най-хубавото е предпазното фолио на повечето продукти.Ужасно мразя да търся нещо,да го намеря,но наличните бройки в магазина да са омазани.

Иначе цветни очни линии на Голдън Роуз в Лили няма,или има една обикновена синя.Взех си две от фирмения щанд в МОЛа,но на цена 6 и нещо.Много са им завишили цените.На практика четворки сенки на Голдън Роуз и четворки на NYX нямат голяма разлика в цената.

# 723
И ружовете, и сенките на Никс са много хубави. Любима палитра ми е Ultimate - warm neutrals.  Peace

# 724
ружовете са хубави

# 725
  • Бургас
Благодаря  bouquet Hug

# 726
И на мен ми харесаха ружовете! Но тестерите явно не са залепени и бяха изпопадали под етажерката с ружове, та само два можах да видя, без да посмея да ги пипна, защото и те щяха да паднат. Но изглеждат чудесно. Обаче откакто си купих палитрата ружове на MR съм толкова щастлива и доволна, че скоро към други ружове няма да погледна. Палитрата сенки, която получих като подарък с поръчката е просто великолепна и сенки не ми трябват, та хич не ги загледах. Тези, течните, които взех, са ей така за всеки ден, да не са ми без нищо клепачите.

# 727
Кои ружове харесвате? High Definition или Baked Blush?

# 728

Мноооого хубав цвят! Сега не мога да реша дали да си взема на Сефора или на Никс от матовите при следващо ходене до София. Имам много матови червила вече и не ми се трупат, та затова само едно ще е...

# 729

не съм ходила до Лили и не знам какво точно са заредили от асортимента

# 730
Тези ружове
Скрит текст:

# 731
  • Бургас
Аз харесах един,който не е от печените.Не е от тези,които е показала Бижу.Освен ако пак не съм доразбрала естествено,че съм много отнесена.

# 732
  • Вестерос
А при нас във Варна дали ще дойде Nyx? Някой знае ли? Искам руж  Blush

# 733
Аз харесвам High definition blush. Само от тях съм пробвала няколко цвята и съм доволна. Печените не съм пробвала на лицето и не мога да дам мнение за тях.  Peace

Струва ми се, че някой в темата за Никс беше споменал, че ще идват и във Варна скоро.

# 734
  • София
И аз ходих до Лили специално заради NYX. Купих си две цветни очни линии и съм много доволна - цветовете са наситени и не се размазват през деня. Поне в The Mall има доста богат асортимент. Едва се сдържах да не си купя доста неща, които в момента не ми трябват  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт