Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 090
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
А при нас във Варна дали ще дойде Nyx? Някой знае ли? Искам руж  Blush
И аз ги чакам с нетърпение. Вчера бях в Лили Чаталджа специално да проверя - нямаше ги  Crossing Arms

# 736
Според страницата на Лили следващия Nyx е в Пловдив на 24, та може би Варна е след това  Party

# 737
  • София
http://www.nyxcosmetics.com/lip-lingerie/NYX_315.html?cgid=lipstick – тази серия я имаше в Сердика, нали? Имате ли отзиви за нея?

# 738
  • София
http://www.nyxcosmetics.com/lip-lingerie/NYX_315.html?cgid=lipstick – тази серия я имаше в Сердика, нали? Имате ли отзиви за нея?
Има я и в The Mall

# 739
Виждала съм серията в Сердиката, но нямам спомен дали беше цялата.

# 740
  • София
И на мен ми се върти в главата, че я имаше там, а и този мол ми е много близо, но се чудех тези червила как са като трайност.

# 741
При откриването на първия магазин си взех цвят "03 - Lace detail" от серията. Не бих казала,че е трайно (към 3 часа издържа, ако не се храниш). Серията "Liquid suede" за мен е по-добра.

# 742
  • София
При откриването на първия магазин си взех цвят "03 - Lace detail" от серията. Не бих казала,че е трайно (към 3 часа издържа, ако не се храниш). Серията "Liquid suede" за мен е по-добра.
Ха, точно на този цвят бях хвърлила око, но 3 часа ми се вижда малко. Значи ще разгледам другата серия, благодаря Simple Smile

# 743
При мен Lip lingerie държат много като трайност, поне 4-5 часа. А иначе никое червило не се задържа на устните ми, защото съм с хроничен ринит и постоянно си бърша носа.  Laughing Но пък стои сухичко на устните, все пак засъхва, и не на всекиго му понасят такъв тип червила. Но пък не се отпечатва на нищо при целувка. Liquid suede и аз исках да пробвам, но не ми харесаха цветовете, lip lingerie имат много повече нюд нюанси, а аз такива харесвам.  Peace

Между другото, за тези момичета, ходили до щанда в The mall, препоръчвам ви да идете и до Сердика, там има много повече продукти. Особено палитри сенки за очи има съвсем малко в The mall, поне аз, като ходих (неделя), а в Сердика има много красиви и интересни линии палитри.  Peace

# 744
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз имам два ружа от серията,
които Бубанка е показала - любими са ми.

# 745
  • София
При мен Lip lingerie държат много като трайност, поне 4-5 часа. А иначе никое червило не се задържа на устните ми, защото съм с хроничен ринит и постоянно си бърша носа.  Laughing Но пък стои сухичко на устните, все пак засъхва, и не на всекиго му понасят такъв тип червила. Но пък не се отпечатва на нищо при целувка. Liquid suede и аз исках да пробвам, но не ми харесаха цветовете, lip lingerie имат много повече нюд нюанси, а аз такива харесвам.  Peace

Между другото, за тези момичета, ходили до щанда в The mall, препоръчвам ви да идете и до Сердика, там има много повече продукти. Особено палитри сенки за очи има съвсем малко в The mall, поне аз, като ходих (неделя), а в Сердика има много красиви и интересни линии палитри.  Peace
Онлайн ги разгледах и на мен нещо не ми допаднаха. Май ще се върна на първоначалното си желание, имам и две бази за червило.

# 746
Скрит текст:
При мен Lip lingerie държат много като трайност, поне 4-5 часа. А иначе никое червило не се задържа на устните ми, защото съм с хроничен ринит и постоянно си бърша носа.  Laughing Но пък стои сухичко на устните, все пак засъхва, и не на всекиго му понасят такъв тип червила. Но пък не се отпечатва на нищо при целувка. Liquid suede и аз исках да пробвам, но не ми харесаха цветовете, lip lingerie имат много повече нюд нюанси, а аз такива харесвам.  Peace

Между другото, за тези момичета, ходили до щанда в The mall, препоръчвам ви да идете и до Сердика, там има много повече продукти. Особено палитри сенки за очи има съвсем малко в The mall, поне аз, като ходих (неделя), а в Сердика има много красиви и интересни линии палитри.  Peace
[/spoiler Twisted Evil]          При мен Lip lingerie държат много като трайност, поне 4-5 часа. А иначе никое червило не се задържа на устните ми, защото съм с хроничен ринит и постоянно си бърша носа.  Laughing Но пък стои сухичко на устните, все пак засъхва, и не на всекиго му понасят такъв тип червила. Но пък не се отпечатва на нищо при целувка. Liquid suede и аз исках да пробвам, но не ми харесаха цветовете, lip lingerie имат много повече нюд нюанси, а аз такива харесвам.  Peace

[/quote]
          И аз смятам, че като цветове са по-хубави, но пък при мен забелязвам разлика при суочовете на ръка и устни. Взех си и от soft matte червилата, но когато се прибрах вкъщи и ги пробвах на устни изглеждаха съвсееем различно. Grinning От "Liquid suede" купих цвят "Sandstorm" и съм влюбена в него. Заслужава си да се погледне. Впрочем кои от палитрите сенки би препоръчала? (: Хвърлила съм око на "Warm neutrals" по принцип.

# 747
Писах точно за Ultimae eywshadow palette - Warm neutrals по-горе. Страхотна е. Също Perfect filter палитрата е много добра - имам я в Rustic antique. Имам и една четворка сенки Full throtelette - color riot. Разбира се, те са всичките с топли цветове и доста подобни, но аз много харесвам такива. Можеш да си избереш една от трите, всичките са много добри. Качеството е сравнимо с висок клас сенки,да не кажа, че даже са по-добри от някои. Peace

Имай предвид да отидеш да ги търсиш в Сердика, че в The mall имаше само четворките май.  Peace

# 748
Точно на предната страница писах, че се чудя между течните матови на Сефора и Lip Lingerie. Е, не се чудя вече  Laughing Благодаря, че споделихте отзиви!

# 749
  • София
Здравейте момичета,може  ли да ми препоръчате аромат от лосионите на Seventeen?Много ли блестят,стават ли за през деня или го ползвате само вечер?
Да сте засичали златисто червило на някоя марка?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт