Търся една песен - 3

• 136 655
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Търся песента Shallow на Lewis Capaldi в Mp3 да си я сваля.
Но не я откривам.
Моля за съдействие.

# 661
Здравейте,
Търся песента Shallow на Lewis Capaldi в Mp3 да си я сваля.
Но не я откривам.
Моля за съдействие.

Опитай да я изтеглиш от тук.

https://320ytmp3.com/en31/download?type=ytmp3&url=https%3A%2 … 3Fv%3DbyqU3hF1wvg

# 662
Много ти благодаря, ама много.
Напоследък се вманиачих по този певец и сега му слушам всички песни до втръсване.
Не ми е втръснал, а е минал месец Grinning

# 663
Здравейте сладури,сладурчета и сладурковци както викаше навремето кака Лара.Търся една поп фолк песен от миналото.Знам че в клипа имаше двойник на Слави Трифонов.И си спомням горе долу следният текст:
"Казвам ти че няма да има неискам,
няма да има мили недей,
айде да те видя колко ти стиска,
да се правиш с мен на злодей"

Ако някой знае името на песента,моля нека сподели.И името на певицата.Търсих в ютуб,вибокс и гугъл-нищо не открих.Благодаря предварително и весели празници!

# 664
# 665
  • Велико Търново
zigizagi, даваш линк към текста на "Няма не искам" на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд, но всъщност прочете ли въпроса? Все пак не винаги първият излязъл в Google резултат е верният. Дори много често може да се случи точно така, особено когато не се търси с подходящи ключови думи.
Пък и дали въобще някой би питал за песен, която може да бъде открита абсолютно без никакви усилия?

# 666
  • Stuck in a moment
Здравейте, търся една песен на бълграски, пее я мъж/ момче, гласът е доста 'сладичък', прилича на чалга, сигурно е чалга. По-лирична, не е кючек. Пее се нещо от сорта 'след като си тръгна, в депресия изпаднах' и само за любов...
Мисля, че е сравнително нова.

# 667
# 668
Dama Pika, прочетох го.
Съмнявам се да има песен с двойник на Слави Трифонов с толкова подобен текст на оригинала.
Да се надяваме, че авторът на въпроса ще се включи да каже това ли е.

# 669
  • Велико Търново
Защо да  няма? На мен ми звучи по-скоро като пародия.
Все пак не е написано, че песента се пее от двойник на Слави, а че в клипа е имало такъв.
И разбира се, че не е това търсената песен. Повече от убедена съм, нищо, че не съм авторът на въпроса.

# 670
  • Stuck in a moment
Благодаря, точно тя е, само че в регетон версия! Flowers Hibiscus

# 671
Dama Pika, прочетох го.
Съмнявам се да има песен с двойник на Слави Трифонов с толкова подобен текст на оригинала.
Да се надяваме, че авторът на въпроса ще се включи да каже това ли е.

Благодаря ти,че се опита да ми помогнеш,на за мое съжаление не е това което търся.Тази оесен е поп фолк парче.Беше доста известна за времето си,поне се въртеше по всички канали често.В клипа,освен много готината певица която пееше имаше мотор и до него двойник на Слави Трифонов с тъмни очила,който се движеше по същия начин.Спомням си че Слави който тогава прохождаше в шоубизнеса и водеше Хъшове,се беше издразнил яко,че от фолкгилдията са направили подобно парче с негов двойник,без да му искат разрешение.Но песента беше много яка.Сещам се че май певицата се казваше Даниела,но не съм много сигурен.Моля пак,ако някой знае нещо за въпросното парче да пише..Много благодаря предварително.

# 672
Търся оригинала на това https://m.youtube.com/watch?v=k2qMGJz2nx8
Пародията е безумно тъпа, но се дразня, че не мога да се сетя кой е оригинала

# 673
  • София
Christos Kyriazis- Epimeno

# 674
Сетих се за любима, преди, песен на Дони и едно момиче (от Мюзик айдъл може би?). Не си спомням нито тя как се казваше, нито части от текста. Клипа беше в поле и някой от тях свиреше на китара.  🙈🙈🙈
Имам някакви проблясъци  на отделни думички ако ще помогнат?

Общи условия

Активация на акаунт