По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 82 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
дано по-бързо влезе в действие   Simple Smile
мен не ме хваща тая хубава новина, попораснала съм малко над нормите.

# 121
  • София
Много хубава новина.  Simple Smile

# 122
Браво,
Нашият д-р Стаменов пребори и този важен казус!
В някои статии чета, че ограничението за възраст ще отпадне.
Ще оставят докторите да определят до колко опита е безопасно за жената...

# 123
Детелина,

Отидете на консултация в някоя клиника и пуснете Спермограма на партньора- може проблема да е там.

Освен това ще дадеш и кръв за нива на хормони.
Засичай овулация, виж дали е редовна.

# 124
Тези изследвания се правят в специализирани клиники, нали така? Аз просто помолих за насоки къде , към коя клиника бих могла да се насоча.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 17:30 от AnMary

# 125
Детелина, много е субективно даването на съвет в тази насока. Всеки би ти препоръчал клиниката, в която е успял или на която се е доверил безрезервно. Аз лично забременях в Щерев след инвитро и естествено бих я препоръчала. Бих искала, обаче, да ти дам един чисто практичен съвет: при избора на клиника вземи под внимание и местонахождението й, защото ако се окаже, че има проблем и трябва да се прибегне към някой от методите на асистирана репродукция посещенията ще са доста чести и въобще няма да ти е удобно, ако живееш в Люлин например да посещаваш клиника в Младост. Давам го за пример само - аз дори не разбрах от къде си и дали питаш за клиниките в София. Иначе клиниките са много и навсякъде има и много доволни и безкрайно разочаровани пациентки.

# 126
  • София
Здравей Детелина,
Има много клиники и много специалисти. Всяка от нас може да ти кажа тя коя посещава и от кая клиника или специалист е доволна. Но решението трябва да го вземеш ти, защото е много важно да имаш доверие на своя доктор и всичко, което заедно правите и да се чувстваш сигурно и комфортно. Може би като за начало би могла да обсъдиш с личния си гинеколог кой специалист или клиника би ти препоръчал. Аз постъпих така. Моята гинеколожка ми каза за клиника, в която обичайно изпраща свои пациенти. Доверих и се и отидох там. След известно време се разделих с нея. Тогава ми каза за Селена в Пловдив и д-р Ставрев и ми даде и координати. От тогава до сега съм там. А живея на две спирки от Надежда и 10 минути от Щерев. Но това беше моят избор. За различните клиники и специалисти ще прочетеш/чуеш и много позитиви и също толкова негативи. Ти трябва да решиш.

# 127
Детелина видях, че си от Хасково. Има много хубави отзиви за д-р Стефанов, който има инвитро клиника в Стара Загора. Дори има тема в бг мамма. Поне Стара Загора не е толкова далеч.
Иначе да, тези изследвания трябва да се пуснат в специализира клиника. Най-добре хващаш за ръчичка ТМ и двамата комплект при д-ра и той ще ти каже какво да пуснеш.
Успех!

# 128
Детелина,

Първа консултация и първи изследвания можеш да пуснеш във всяка клиника, която ти е удобна.
Ако се окаже , че сте с конкретен проблем , тогава можеш да търсиш отзиви за клиники. Първия преглед и изследвания не те обвързват.

За Селена знам, че е скъпа клиника.

За София - мога да препоръчм Калчев, който ще си има негова нова клиника - защото той е и хирург. Тоест ако ти трябва операция за нещо, той ще се справи.

За Надежда се чака по 6 месеца само за преглед ( по-добре Калчев).
Д-р Лилия Димитрова също има нова клиника. За нея има добри отзиви.

Рано е за клиника- пусни си първо изследвания да се види откъде ще изскочи заек.

# 129
Страхотни и бързи сте, много благодаря! Аз, както отбеляза и  e4elina, мислех като начало да пробвам в клиника или при лекар който да е сравнително близо до Хасково, тъй като живея там. За това си мисля че Стара Загора и Пловдив са добри варианти. Моята лекарка има практика в Селена и естествено ми препоръча тамощните специалисти. Има  много инфо в интернет за Селена - и хубаво и не чак толкова. Аз четох и за друга клиника- Ню Лайф. За нея не успях да намеря кой знае каква информация. Какво ще кажете? Не съм от хората дето ще скачам от лекар на лекар да си разказвам неволите... За това искам да прочета повече ...

# 130
Момичета чухте ли државата ще финансира неограничено in vitro процедури

# 131
Прочетох коментар във фейса, че това можело да повиши успеваемостта по бг клиниките и да се изнася информация за успеваемостта достъпна за нас пациентите - на мен ми хареса.
Дано, да има повече бебета за България.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 19:17 от Анонимен

# 132
Дано довечера на новините по нова ще говорят подробно

# 133
Прекрасна новина!

# 134
  • пазарджик
Такива новини като тази ме кара да си мисля,че някой все пак му пука за такива като нас,за които това значи много .Късмет момичета и да раждаме многооооо бебета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт