По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 82 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Бамба, и аз това се чудя. При положение, че си занесох всичко попълнено искат такси.

# 436
  • София
кои са тия?
не може ли от друга клиника да подадеш?

# 437
  • София
И на мен не са ми искали и двата пъти

# 438
И на мен не са ми искали и двата пъти
+1  Peace
И на мен ми е интересно това за коя клиника е ?

# 439
Не са ми искали такса и на мен.

# 440
  • София
Аз подадох от Щерев, всичко ми приготвиха и отидох само до фонда да подам. Не са ми искали никакви пари.

# 441
В Щерев подадох без такса

# 442
Момичета, от постовете ви става ясно, че не е практика да има такса и явно в големите клиники няма такава. Такса за подаване на документите към ЦАР има в две малки клиника - в Стара Загора и Пловдив.

# 443
Момичета, от постовете ви става ясно, че не е практика да има такса и явно в големите клиники няма такава. Такса за подаване на документите към ЦАР има в две малки клиника - в Стара Загора и Пловдив.
При Емин в Радост Варна също има такса -20лв

# 444
  • София
Това ми се струва атски нередно, да не кажа незаконно.
Единственото нещо, което клиниката трябва да направи е да издаде епикриза, а тя така или иначе трябва да бъде издадена!
Останалите документи могат да се изтеглят от сайта на ЦАР  и да си ги попълниш.

# 445
Тия пари от фонда отиват в клиниката, нередно е да се взимат пари.Просто се пише оплаквани до фонда.

# 446
А най-странното е, че имам издаден касов бон за тези 20лв и си пише на него - такса документи фонд!

# 447
Аз също си платих 20лв. такса за документи по фонд, при Емин, то човек ако знае къде, какво и как ще си търси правата.
Добре, че е форума за да се информираме.

# 448
А от тези витамини излизат ли пъпки? При мен са в изобилие в зоната на челюстта и врата...От както започнах прием на вит Д и Б понеже бяха под минимума. Не съм ги проследявала повече от 7-8м
Решила съм да спра всичко, когато ги свърша без фолиевата киселина.
Не си позволявам да пускам изследвания често, защото тук за всяко едно такова, вземат много стотин пари...
Но... ще ги изследвам така или иначе скоро. Никога не съм имала такива болезнени пъпки дори и в пуберитета!

Викторя,

Тези витамини не се приемат толкова дълго време. Прави си поне почивки- това е много натоварващо за черния ти дроб !
По-ударните дози се взимат 2 седмици и после по 400 на ден и не 8 месеца.

# 449
Явно си права. Направо ги спирам. Престарах се с тези витамини. Ще си пия левотироксина само.

Общи условия

Активация на акаунт