По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 82 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Да, правилно си разбрала, въглехидратите изобщо не действат добре на качеството без значение дали си с ИР или не.
Не за подходящи и преди и след трансфер.

# 391
  • София
Благодаря ти, Дунду! Колко време преди инвитро да ги спра. И изцяло ли се спират или просто се намаляват. Аз доста въглехидрати хапвам. Те са ми най-вкусни.

# 392
  • София
За разликата в моя пролактин вина имам и аз, че се съгласих в Бодимед да ме изследват по този начин. Не ме сложиха да лежа, а ме оставиха да седя 5 минути, като ми обясниха, че и това не било нужно. Още тогава трябваше моментално да си тръгна, но това ми бяха първите изследвания по пътя и още не бях така сигурна в нещата. Веднага щом Начев го видя ме попита дали съм лежала или не, и в коя точно лаборатория е правено. Не беше изненадан. Факт е, че аз вече не стъпих в тази, а в другите лаборатории на бодимед съм нямала проблеми и са ми изследвали нещата коректно.
Така че грешки стават, случва се на всеки.  Peace

# 393
Благодаря ти, Дунду! Колко време преди инвитро да ги спра. И изцяло ли се спират или просто се намаляват. Аз доста въглехидрати хапвам. Те са ми най-вкусни.

Спри ги, в седмицата си позволявай максимум 2 пъти малко ориз или картофи към месото но количество като за гарнитура. Това с цел да не издивееш напълно без тях. Трябват ти месеци да отслабнеш, а и тялото да се повлияе от диетата и да даде това отражение върху качеството на Я.

# 394
  • София
Момичета, искам а ви питам онези от вас, кото са били на големи дози стимулация, 350, 375 и нагоре, наведнъж на ден ли слагахте инжекциите или разделени на два приема, ако е така, на какъв интервал и защо? Беше.ли ви обяснено защо да не е заедно?
Благодаря Hug

# 395
Моите бяха наведнъж.

# 396
  • Sofia
И моите наведнъж

# 397
  • София
От 450 нагоре ми ги разделяха.
Обясниха ми защо, ама не помня точно. Май да пощадим организма беше  Rolling Eyes
Големите дози обаче нямат голям ефект, според мен.

# 398
Аз бях на 450 и ми ги разделяха на два пъти -сутрин и вечер. Акушерките ми казаха, че понеже съм слаба (53кг) и да не ми станело лошо.Точно това бяха думите.Май ми препоръчаха да има поне 6 часа между двете дози  newsm78

# 399
При големи дози разделят на 2 пъти с интервал 30 минути между инжекциите. Но потвърждавам мнението на Бамба - аз и с 450,  и с 225 Гонал произведох еднакъв брой Я. Е, при ниската доза имах и 2 * 1 клостил, който ми изтъни лигавицата и правихме ЗЕТ.

# 400
350 -400 наведнъж

# 401
  • София
Благодаря ви за отговорите! Обсъждаме вариант с доки да направим нов опит, след като последния приключи злополучно само с три Я, от които се оплоди само една и то тя беше с повече генетичен материал, съответно нямаше трансфер.Бях решила това да е последният опит категорично, но понеже нямаше трансфер дори сега ме гложди, че трябва още един път да опитам, наистина последен.Не съм решила категорично ще правя ли нещо въобще и кога, но обсъждахме доза 375, разделена на два приема, 150 сутрин и след 12 часа другите 225 и понеже никога досега не съм била на такава голяма доза ми стана странно, че се дели, но не попитах защо.

# 402
Здравейте момичета! Има ли някоя от вас със скорошно правена дилатация на цервикален канал? По-конкретно ме интересува колко време продължава кървенето след нея. На мен ми правиха в четвъртък и още кървя, а по принцип една от сестрите каза, че нормално продължава в деня на манипулацията и един ден след това...

# 403
Аз кървях доста време,не си спомням точно колко.Но на мен ми правиха лапаро+дилатация на цервикалния канал.

# 404
Момичета,  тези, които приемате вит.В12, в какви дози го пиете? Аз си взех мета форма на витамина 1000 mcg сублингвални таблетки (под езика се смучат) и вземам х1 на ден от няколко месеца. Но взех да се чудя тази доза дали е ок, в смисъл да не е твърде висока  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт