По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 82 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Мерси, Ангелче, дано този път бъде успешен и за теб  Hug
Ели, съжалявам, с нови сили напред, другият опит е твоят  Heart Eyes

# 481
  • София/Севлиево
Ели, и аз ще използвам времето да вляза във форма. Догодина може и заедно да почнем 😊

Може.
Честно казано,когато преди около 3 години тръгнах по този път, не знаех че ще е толкова трудно.Казвах си, че като сме с неизяснен стерилитет ще стане лесно, да ,ама не.Тук намерих много подкрепа и разбиране и научих много неща, за което благодаря на всички.

# 482
Момичета сега съм в очакване на спонтанно забременяване. По съвет на доктора вземам Дуфастон (за 10 дни). Вече е 3 ден, но моето желание е да намаля лекарството (не ми действа добре, пб със стомаха) и вместо едно сутрин, едно вечер да вземам 1/2 сутрин и 1/2 вечер. Какво мислите, възможно ли е това ? bouquet
Само да допълня, че пия Дуфастон за 10 дни, спирам го за 3 дни и ако ми дойде цикъла минаваме на ЗЕТА.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 09:49 от marianka77

# 483
  • София
Момичета сега съм в очакване на спонтанно забременяване. По съвет на доктора вземам Дуфастон (за 10 дни). Вече е 3 ден, но моето желание е да намаля лекарството (не ми действа добре, пб със стомаха) и вместо едно сутрин, едно вечер да вземам 1/2 сутрин и 1/2 вечер. Какво мислите, възможно ли е това ? bouquet
Само да допълня, че пия Дуфастон за 10 дни, спирам го за 3 дни и ако ми дойде цикъла минаваме на ЗЕТА.

Марианка, дуфастона е толкова слабо лекарство, че 2 по 1 е кажи речи нищо, а ако ще пиеш по две половинки на ден, демек едно хапче, въобще не го пий.

# 484
И аз това си помислих - че все едно нищо не пиеш. Успех със спонтанното.
Още два-три месеца да минат и ние се оставяме на течението Simple Smile
Дуфастонът за предизвикване на мц ли е?

# 485
според мен задържа МЦ, защото като го спра тогава мога да разбера дали съм бременна(няма цикъл) или няма бременост (има цикъл).
мерси за отговорите Буена и Електра

# 486
Ама 10 дни от кога трябва да го пиеш? След овулация или?
Аз бих разпитала по-подробно какво има предвид док. Искам всичко да знам Mr. Green

# 487
Електра, на 31 май ми беше първият ден от последна менструация
на 15, 16 и 17 юни пробвахме естествено
на прегледа в понеделник разбрах само, че съм имала добра овул. и от сряда вземам Дуфастон за задържане

# 488
Стискам плчета, марианка.

# 489
  • София/Севлиево
Марианка,успех и от мен.
Момичета някоя от вас имала ли е стеснение на цервикалния канал.Моят се е стеснил ,най вероятно вследствие на абортите от миналата година и сега се чудя дали и това не ми провали опита.Доктора едва успя да ги вкара и дори имах леко кървене.Този проблем как се решава?

# 490
Успех и от мен.
Пих няколко месеца дуфастон, за регулиране на цикъла и зар. киста. Единствено ми повлия на настроенията.
Скрит текст:
мъжът ми изтърпя сцени на гняв , май след спиране на 10 дневния период  Whistling

# 491
За стеснен / крив канал се прави дилатация. Моят е корегиран и при диагностична хистероскопия.

# 492
  • София/Севлиево
Гери,благодаря.А боли ли?,На мен преди доста време ми е правена цветна снимка на тръбите и не беше много болезнено,но това на идея си нямам с упойка ли се прави или не.Ако трябва ще го направя,поне имам много време до следващия опит.

# 493
Гери,благодаря.А боли ли?,На мен преди доста време ми е правена цветна снимка на тръбите и не беше много болезнено,но това на идея си нямам с упойка ли се прави или не.Ако трябва ще го направя,поне имам много време до следващия опит.
Ели на мен също ми правиха дилатация.С упойка се прави на мен ми го правиха по време на пункцията.Преди дилатацията ме мъчеха на трансферите с часове,много гадно и болезнено беше.След дилатацията вече нямах проблем,даже забременях и спонтанно.

# 494
Гале, а след дилатация няма ли опасност от цервикална недостатъчност по време на бременност? Онзи ден се бях замислила... чисто любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт