По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 82 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Ехе, колко хубаво е здравната каса да ти поема прогестерона.

# 511
Аз си мислех, че като става дума за прогестеронови инжекции тук във форума, говорите за Пролутекс или подобни, а не само за Депо. Вчера като ме попитахте разбрах, че не са много популярни. Сега почвам да се чудя дали дозата ми е достатъчна в сравнение 3х200 утрогестан newsm78

# 512
Виж мисля, че нямаш повод за притеснение, защото прогестероновите инжекции се усвояват в пъти по-добре от всякакъв друг вид таблетки.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 09:21 от Dundy Sladurska

# 513
Депото го използват за кратка употреба.

# 514
Депото го използват за кратка употреба.
А защо го използват за кратко? Нали е пак прогестеронов препарат?

# 515
При предната ми бременност използвахме Депо за малко повечко и бях с повишени показатели на черния дроб.
Не зная дали това е основния страничен ефект и дали се отнася само за Депо или за всички прогестеронови препарати.

# 516
Да, всички товарят.

# 517
То е ясно, че ще има някакви странични ефекти. Ейнджъл ти до кога ги поставя на предната си бременност

# 518
То е ясно, че ще има някакви странични ефекти. Ейнджъл ти до кога ги поставя на предната си бременност

Теди, прогестан можеш да слагаш до 13 седмица всеки ден. Прулотон депо, трябва да бъде по схема и принципно в Турция го изписват веднъж седмино, а останалите дни кринон гел. Прогестан се усвоява най-добре от организма и дава най-добри резултати при жени, които имат проблем с прогестерона.

# 519
Два дни Утрогестан 3х200 и на третия Пролутон 250. Пролутон започнах от деня на пункцията. Тогава бях с пресен трансфер.

# 520
Пролутон депо го прилагат и при прокървявания.При мен спаси бременност.

# 521
Жалко е, че няма тук в Бг такива инжекции и трябва да се търси алтернатива в съседните държави.

# 522
Аз винаги се презареждам с пролутон депо и който е имал нужда съм помагала.

# 523
Аз винаги се презареждам с пролутон депо и който е имал нужда съм помагала.
Аз също имам, така че ако някой има нужда ще помагам и аз

# 524
В паника съм 4,68 прогестерон Shocked Много нисък. Даже не зная дали не съм изтървала момента, защото от вчера сутринта, чак днес ми излезе резултата. Ембрионите са вече на 8ми ден.

Общи условия

Активация на акаунт