По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 82 238
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
В паника съм 4,68 прогестерон Shocked Много нисък. Даже не зная дали не съм изтървала момента, защото от вчера сутринта, чак днес ми излезе резултата. Ембрионите са вече на 8ми ден.
Да не са ти сгрешили резултата  Thinking

# 526
Не вярвам. Вярно че чаках 1,5 дни, но не вярвам да е грешен. Аз съм на инжекция на която пише 25мг и уж док ми каза че се усвоява на 100%, но явно не.
Искам да споделя и друго. Аз слагам инжекцията в 10 сутринта. Изследването го пуснах преди инжекцията. Чудя се какво щеше да покаже ако го бях пуснала 1 час след инжекцията newsm78.

# 527
aaangel, дозата не е ли много ниска? 25mg на 24 часа ми се струва малко, по принцип след трансфер ни изписват 2*3утрогестан, което ще рече 600mg за 24часа. Не съм запозната с действието на твоите инжекции, може и да бъркам.
Не е лошо ако имаш възможност да се обадиш на доктора си и утре да си направиш изследване след инжекцията за да видиш какво точно се случва.

# 528
Енджъл, наистина ти е много нисък прогестерона. Трябва обезателно да се обадиш на лекаря си. Тези милиграми са изключително малко за 24 часа. Принципно мускулните Прогестан се слагат по 100мг на 24 часа и наистина се усвоява на 100%. Дали преди или след приема на прогестан, нивото му със сигурност трябва да е по-високо от това което имал в момента. В деня на трансфера колко ти беше? На нулев ден изследва ли ти го лекаря? Стискам ти палци да получиш бързо отговор от лекуващия си лекар.

# 529
Аз съм на Пролутекс. Те са подкожни, но предполагам, че и за тях се отнася същото. На деня на трансфера не ми го мериха, а на нулев ден беше 0,2.
Ще добавим Утрогестан, но не знам дали не е късно Cry Днес съм на 5ти ден на 3 дневни  (5 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията)

# 530
Споко, прогестеронът ти е достатъчен, за да има "закачане".А лекарят сигурно ще те подсили.

# 531
Благодаря Герда Hug Успокоих се малко.
Днес отидох и в друга лаборатория да сравня, че в тази беше много странно. Въпреки че са голяма лаборатория и съм правила много изследвания там, тази на рецепция не знаеше какво е прогестерон #Crazy . После им отне 1,5 дни да ми го пуснат, докато ТСХ ми го обработиха за 40 минути.

Сега сигурно ще излезе малко завишен защото взех и Утрогестан. Ако имах повече смелост и пари за експерименти, щях да пусна и един прогестерон час след инжекцията за да проверя какво ще покаже. Simple Smile

# 532
Ейнджъл, не се притеснявай прекалено. по принцип прогестеронът не е константен. дори при естествените процеси се секретира на пулсации и стойностите му варират през деня. стискам палци за ембритата. ако пак излезе нисък, можеш да включиш трайно утрогестан вагинално.

# 533
Благодаря zvezdichka  Hug нямах представа че варира.

# 534
Здравейте момичета, не съм писала във вашата темичка, но отдавна се намирам в този подфорум. Надявам се, че ще ме приемете.  Hug
След инсеминация съм и на 13 ден си направих сутрешен уринарен тест, който е отрицателен. Следващите три дни няма да мога да се свържа с доктора и въпросът ми е дали да си пия лекарствата до понеделник, докато се свържа с нея или на 14 ден да ги спирам? Дали е възможно да ми дойде цикъла по време на лечение с прогестерон? Чудя се и дали има някаква надежда все пак нещо да се е случило, но на 13 ден да е било рано. Какво ще ме посъветвате?

# 535
13 ден след инсеминация е рано за уринарен. Направи кръвен. Предполагам че той ще покаже.
При инвитро аз бях правила уринарен на 11 ден след трансфер, т.е. 13 дни за ембриончето и беше отрицателен. На другия ден беше кръвния и показа ЧХГ 110.
Не си спирай лекарствата в никакъв случай. По принцип не идва цикъл, докато вземаш прогестерон.
Успех ти желая  Hug

# 536
13 ден след инсеминация е рано за уринарен. Направи кръвен. Предполагам че той ще покаже.
При инвитро аз бях правила уринарен на 11 ден след трансфер, т.е. 13 дни за ембриончето и беше отрицателен. На другия ден беше кръвния и показа ЧХГ 110.
Не си спирай лекарствата в никакъв случай. По принцип не идва цикъл, докато вземаш прогестерон.
Успех ти желая  Hug
Благодаря ти много за отговора  Hug.

# 537
Защо не пуснеш един кръвен след ден-два, той би показал най-точно.

# 538
Ами в събота не знам коя лаборатория работи, че и да ми излезе резултат на същия ден  newsm78. Може би ще изчакам до понеделник и ще направя кръвен директно. Утре се чудя дали има смисъл...

# 539
Инсито го броиш за естествено забременяване.Тестовете отчитат след закъснението.

Общи условия

Активация на акаунт