По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 81 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз прочетох и разбрах, че са я правили при Даскалов.
А не, че са я правили в клиника Селена или клиника Ню лайф.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 13:04 от Анонимен

# 556
В Ню Лайф при Даскалова.

# 557
Момичета първата ми инсеминация е неуспешна. Мислите ли че причината би могла да е факта, че процедурата се извърши на почти 51я час след прегнила? Чудя се дали да го правя на въпрос пред доктора ми.

# 558
Гледаха ли те на ехограф преди това, за да се види фоликулът спукал ли се  е?
Но прегнила при всяка жена различно пука фоликулите.

# 559
Да, като отидох в деня на инсето се беше спукал. По мои предположения, без да съм сигурна , фоликулът се спука предния ден около обяд. Просто ми се стори много късно инсето, но може и причината да е друга.

# 560
При естественото забременяване и така може.Аз съм забременявала така.

# 561
  • София
Минимаус, извинявай за въпроса, на колко си години? Инсетата са доста слабо успешен метод за бременеене.Аз лично имам 4 неуспешни и то при перфектно таймиране.

# 562
  • Пловдив
Минимаус, извинявай за въпроса, на колко си години? Инсетата са доста слабо успешен метод за бременеене.Аз лично имам 4 неуспешни и то при перфектно таймиране.
Thinking вярно ли...?директно ин витро ли?

# 563
  • София/Севлиево
И аз имам 4 неуспешни инсеминации,пък уж всичко беше наред.То след тях и кандидатствах по фонда,защото с тоя неизяснен вторичен стерилитет не бяхме за никъде.Сега съм се замислила дали докато чакам новата заповед да не направим една нова инсеминация,но вероятно ММ няма да се навие...

# 564
  • София
Thinking вярно ли...?директно ин витро ли?
Даже тогава бях на 22 при това, а мм с морфология над 30% Mr. Green И пак не стана. Така че не им вярвам. Забременях с близнаци след инсетата, от първи опит инвитро.Загубих ги в 12гс заради тромбофилия.После от втори опит забременях със сина ми.

# 565
Е как да нямат лиценз, нали са репродуктивна клиника Simple Smile. Не е правена в кабинета, а в ин витро центъра.

Имат и лиценз и всичко необходимо. В тази клиника имат специализиран мъжки център и за диагностика, за  лечение и за донорски материал. Др. Даскалова работи там!
Ние бяхме пациенти с успешен финал!

# 566
  • Пловдив
Е как да нямат лиценз, нали са репродуктивна клиника Simple Smile. Не е правена в кабинета, а в ин витро центъра.

Имат и лиценз и всичко необходимо. В тази клиника имат специализиран мъжки център и за диагностика, за  лечение и за донорски материал. Др. Даскалова работи там!
Ние бяхме пациенти с успешен финал!
финалът от ин витро или инсеминация Rolling Eyes

# 567
На 29. Мъжът ми е на 30. Той е с Астенозооспермия, а аз съм с ПКЯ. Според докторката имаме шанс с инсеминация. Аз и да искам инвитро просто не мога да си позволя да дам толкова пари на куп. За момента не ставаме за фонда поне до колкото аз знам. Така че планът ми е да си направим инсетата/дано ни се отвори късмета/ и след това, ако се наложи да кандидатстваме по фонда.
Буена, а ти все пак си успяла с инсе, така ли?

# 568
Не, има четири неуспешни. И за мен единственият смисъл от тях е, за да кандидатстваш по Фонда. Но успех от все сърце Hug

# 569
Минимаус, инсеминация с тези показатели за мен е абсолютно безмислена. Ние сме с подобни проблеми, с тази разлика че ММ беше с по-лека диагноза, кандидатсвахме за фонда с мъжки фактор и ни одобриха веднага. Абсолютно никаква пречка няма да не го направите. Не си хабете нервите излишно с напразни процедури. За съжаление ще ви трябва тежката артилерия.

Общи условия

Активация на акаунт