По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 81 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ох, момичета не знам...Освен да проверя дали наистина не сме подходящи за фонда и да задвижвам нещата. То пак не пречи да направим още някоя инсеминация, но да знам поне, че ще имам възможност и за инвитро.
Просто наистина нашата докторка ни убеди, че съвсем не е толкова зле положението и на мен ми се иска да вярвам, че е така, но от друга страна тези инсеминации са време, здраве, пари и нерви.  Sad

# 571
Подготви документи, подай ги, пък дай Боже да не се налага. През това време направете плануваните инсеминации и действайте и по нормалния начин. Успех!

# 572
Здравейте момичета,
За първи път влизам в сайта като потребител и се надявам да пиша на точното място Simple Smile
Моята история не е много приятна, от 3 години правиме опити за бебе, имаме стимулирани общо три опита, вЩерев, Малинов и последния (месец февруари) в Йедитепе- Турция при проф.Джем, всичките с 0 резултат. С мъжки фактор сме, при мен от изследванията които имаме всичко е наред, но Божа работа, до сега никакъв успех и за съжаление психически много натоварена вече.
От  юни месец съм в клиника Надежда при д-р Стаменов и съм с много положително мнение за него, въпреки натоварения му график с търпения се отнася към всеки пациент и действа индивидуално. Проследихме един цикъл и той поиска да извадим яйцеклетка, за да видим как се опложда и да проследим и анализираме в последствие, защото за него е странно с толкова добри показатели да нямаме нито една импланбтация до тук. Имахме пункция на 25.06.(неделя), на трети ден ембриончето беше се разделило на 9, но на 5-ти ден стоеше все още на морула и така го държаха до 01.06.Знаех че е "пробно", но имах надежда да се раздели на бластоциди и да бъде замразено, но уви.... Август ще имаме отнво час при д-р Стаменов и живи и здрави ще начертаем план как действаме нататък. Бих искали да ви попитам следното, което към момента ме притеснява, в събота преди пункцията ми биха прегнил 5000, цикъла трябваше да ми дойде на 27 юни (овулацията ми беше късна- на 24-ти ден), но вече 7 дни ми закъснява, четох че от прегнила може да има забавяне, но ако е имало стимулация преди това, дали може някой да даде съвет?
Започнах да мисля по темата (това може да ви се стори доста смешно)дали е възможно след пункцията от която извадихме 1 яйцеклетка (на прегледа се видяха два доминантни и няколко мънички, за естествен цикъл си е доста добре)да е останал фуликул който да се е оплодил естественно?
П.С. пожелавам на всички момичета успех и много положителни тестове Simple Smile

# 573
Всичко е възможно, това точно Стаменов ми го е казвал  Simple Smile Малко вероятно звучи, но и по-странни чудеса са се случвали!

# 574
  • София
след като пункцията е била на 25.06 още е рано за цикъл.
чакай го към края на тази седмица.

# 575
Здравейте отново, да пункцията беше на 25.06, но както бях написала съм с късна овулация (24-ти ден от цикъла), и би трябвало да ми дойде на 27-ми, или 28-ми, имам и няколко опита на естествен цикъл, като до сега никога не е закъснявал след пункция. Може да е и от стрес и напрежение вече, благодаря ви за отговорите :*

# 576
Подготви документи, подай ги, пък дай Боже да не се налага. През това време направете плануваните инсеминации и действайте и по нормалния начин. Успех!
Благодаря! Успех на всички и дано мечтата на всички ни да се сбъдне по-скоро. Всяко семейство заслужава това щастие, не мога и не искам да повярвам, че няма да ни се случи. Моля се за всички нас момичета  Praynig

# 577
  • София
Здравейте отново, да пункцията беше на 25.06, но както бях написала съм с късна овулация (24-ти ден от цикъла), и би трябвало да ми дойде на 27-ми, или 28-ми, имам и няколко опита на естествен цикъл, като до сега никога не е закъснявал след пункция. Може да е и от стрес и напрежение вече, благодаря ви за отговорите :*

e, как да ти дойде един ден след пункцията  newsm78
няма значение на кой ден ти е овулацията, има си някакви дни след нея. не може да е на 24 ден и на 26 ден да броиш закъснения.
ако е така значи нещо не е наред в цялата работа.

# 578
  • София
Пункцията замества овулацията. Т.е. ако лутеалната ти фаза обичайно е 12-14 дни, толкова дни след пункция трябва да настъпи цикъл, ако не приемаш Утрогестан  Peace.

# 579
Права си бамбарадамбара, с тая късна овулация ми е пълна каша вече, след толкова опита съм доста компетентна по темата, но ето че тотално се сбърках  newsm78

# 580
Пункцията замества овулацията. Т.е. ако лутеалната ти фаза обичайно е 12-14 дни, толкова дни след пункция трябва да настъпи цикъл, ако не приемаш Утрогестан  Peace.

И аз така мисля.
Моят цикъл идва 14 дни след пункция - засега 2 пъти е така.
Сега по-рано направихме пункция и по-рано ми дойде - 3 дни преди датата ( 14-ти след пункция).

# 581
Предстои ми ЗЕТ на естествен цикъл. Трябва да си влея 5 гр. Интралипид 20%.
Кога точно да направя вливката ?
От коя аптека мога да си го закупя ?
В коя болница правят вливки на най-добри цени: интересува ме за София и Пловдив ?
Благодаря за отговорите и успех във всичко  Peace
[/quote]

# 582
Момичета, търся Циклогест 400 мг. спешно!

# 583
Моят опит приключи с отрицателен тест Sad Cry И това ми беше последния. Приключвам с опитите. Естествен, модифициран, ЗЕТ, не знам дали забравям нещо, но няма резултат при нас. Cry Sad

Имам останали лекарства - Хепарин, 2 опаковки Кринон гел(в Гърция е под име Vasclor), 1 опаковка Утрогестан 200, естрофем (тук се казват Cyclacur). Аз живея в Солун. Ако някой има нужда и пътува до тук да пише на лични.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 19:34 от aaangel

# 584
Предстои ми ЗЕТ на естествен цикъл. Трябва да си влея 5 гр. Интралипид 20%.
Кога точно да направя вливката ?
От коя аптека мога да си го закупя ?
В коя болница правят вливки на най-добри цени: интересува ме за София и Пловдив ?
Благодаря за отговорите и успех във всичко  Peace
Марианка, в Малинов вливат Интралипид. Аз съм им пациентка и там си правеха всичко - не съм го купувала отделно да им го нося имам предвид. Обади се и питай, не вярвам да е проблем да ти го влеят. За цената ще те излъжа, май към 50 лева бяха 5 мл.  Peace

aaangel, съжалявам за отрицателния резултат!  Sad Няма ли шанс за някое порочно чудо?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт