По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 81 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ейнджъл  Hug. вие си пробвайте порочно. никога не знаеш.

# 586
Благодаря ви  : Hug Heart Eyes Имаме и лоша спермодиаграма Sad

# 587
помня аз, но нали там уж нещата са динамични. поне ще е приятно, не като да те бодат и упоявят.

# 588
 Grinning Да това е вярно  Simple Smile Поне ще е забавно  Wink

# 589
Енджъл, съжалявам.  Cry

# 590
Ейнджъл, прегръдки!

# 591
Благодаря много  Hug. Пожелавам ви скоро да сте в темата за бременни Praynig

Аз си купих баничка и тортичка  Grinning че забравих какъв вкус имат Simple Smile

# 592
аааngel, много ме трогна историята ти... вярвам, че ще измислиш нещо Peace

Питам- около 4 месеца пия Q 10 , имайки впредвид че  и есента ми предстоят опити. Трябва ли да направя почивка ? Tired

# 593
аааngel, много ме трогна историята ти... вярвам, че ще измислиш нещо Peace

Питам- около 4 месеца пия Q 10 , имайки впредвид че  и есента ми предстоят опити. Трябва ли да направя почивка ? Tired

Не, той не вреди ако дълго се взима- и аз ще го почвам. По 400 на ден.

# 594
  • София/Севлиево
И аз исках да взимам Q10,но ММ каза, че не трябва да го взимам, т.к. имам едни изследвания ,които показват че е една от добавките,които трябва да избягвам...Затова засега съм само на Омега,мета фолиева и мета Б12.Мисля си да взема ДХЕА(преди миналата пункция го взимах 3 месеца),но май ще се консултирам първо с лекар и тогава...

# 595
И аз съм така, след последния неуспешен опит реших да пия добавки, четири месеца пия вит.E, витамин В комплекс,
Фолиева, Q10 , ленено масло на Barlean's и до преди седмица DXEA ( ще изчакам цикъла и пак ще го включа). Незнам дали помагат особенно, аз съм с амх 3,6, и целта е качество на яйцеклетките. Партньора ми  пие Fertilaid и то с мъка сутрин му давам, гледа се едно го тровя Close
Ако някой има идея и за друга добавка, ще е ценно да пише.
Фертилайд не мога да пия заради хашимотото, иначе е чудна.

# 596
  • София/Севлиево
Моят АМХ при последното изследване бше с 0,1 над горната граница,незнам дали това е добре  Rolling Eyes

# 597
И аз съм така, след последния неуспешен опит реших да пия добавки, четири месеца пия вит.E, витамин В комплекс,
Фолиева, Q10 , ленено масло на Barlean's и до преди седмица DXEA ( ще изчакам цикъла и пак ще го включа). Незнам дали помагат особенно, аз съм с амх 3,6, и целта е качество на яйцеклетките. Партньора ми  пие Fertilaid и то с мъка сутрин му давам, гледа се едно го тровя Close
Ако някой има идея и за друга добавка, ще е ценно да пише.
Фертилайд не мога да пия заради хашимотото, иначе е чудна.

и аз имам пб с Я (на 39г. съм), пия само Q 10,  фолиева  и пчелен прашец (1 л. на гладно сутрин). Внимавам с захарта, заради инсулина. ДХЕА- не, пробвах не ми действа добре...  А лененното масло какъв ефект има ?

# 598
Моят АМХ при последното изследване бше с 0,1 над горната граница,незнам дали това е добре  Rolling Eyes

Елислава,
И аз съм С АМХ над норма- около 7,2 беше миналата година- значи поликистоза , вероятно лека. Ако е по-изразена може да е и над 10 АМХ.
Аз имам доказана на единия яйчник.
А КЮю10 е много хубава добавка и е изрично препоръчвана за яйцеклетки.

# 599
Момичета извинете за тъпия въпрос, но това АМХ не е ли показател за яйчниковия резерв? Гледам че дискутирате и поликистоза. Аз до колкото знам жените с поликистоза са обикновено с добър резерв на Я, но може и да не съм правилно информирана   newsm78. Трябва ли да се притеснявам? На мен този показател не ми е изследван.

Общи условия

Активация на акаунт