По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 15

• 81 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Да, аз там ги пусках. В пакет с имунологичните бяха 350 лв., само генетичните не знам колко са.
Иначе аз съм добре, прогресивно заприличвам на слон, ама не се оплаквам  Hug

# 661
Не е за оплакване, не е ! Simple Smile

# 662
  • Пловдив
+1 Wink Peace

п.п.Аз утре отивам да пусна Тромбофилия и атифосфолипидни тела...до сега се услушвах и не я пуснах тая Т.Днес док ми каза,че е по-важно да разберем що се е случил мисед в 11г.с.,а не защо сега не забременявам...

# 663
Ооо, не, не! Дай Боже всекиму тук  Praynig Hug
Мистик, къде ще ги пускаш, в Селена ли ?

# 664
  • Пловдив
Ооо, не, не! Дай Боже всекиму тук  Praynig Hug
Мистик, къде ще ги пускаш, в Селена ли ?
да...исках в Геника,ама сега и в София да ходя...  Thinking

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 12:06 от mystic woman

# 665
Аз сега си купих от АйХърб добавки за има-няма 120 лева.
Много е скъп Кю10 - дражета от 200 , 60 броя за близо 100 лева.
Ще пия 1 на ден, нищо че препоръчват 400.
Взех още вит.Д, Е, Инозитол- те не са скъпи.

# 666
  • Пловдив
Аз се учудвам, че в Геника при положение, че си плащаш отказват да пуснат изследването  Shocked
Това с консултацията със специалист в София ми звучи направо налудничево.
Mystic, ти ходи ли на място да питаш?

# 667
  • Пловдив
Аз се учудвам, че в Геника при положение, че си плащаш отказват да пуснат изследването  Shocked
Това с консултацията със специалист в София ми звучи направо налудничево.
Mystic, ти ходи ли на място да питаш?
не,по телефона...за да не бъхтя напразно се обадих.

п.п.Преди си говорихме за изследване на проходимост на тръбите по ЗК...е,оказа се,че нямало такова нещо...днес док/преглежда ме по касата/ ми отвори дори програмата да гледам,че нямало как да ме прати  Thinking
излиза този списък..http://services.nhif.bg/NZOK_References/faces/lists/labTests.jsp … _afPfm=-sr9a4l5yz
звънях на няколко места и наистина навсякъде отказват да има изследване по касата Thinking

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 13:02 от mystic woman

# 668
Момичета, питам за приятелка - много моля спешен  за съвет, защото момичето има час при лекаря за 14 часа.

Ако  вадят все презрели я,(може би защото вдига лх), кое е по-добро -
   да следят ЛХ и да правят пункция по-рано независимо от размера,
            или
  да слагат Менопур една инжекция(защото при ЕЦ Цитротида самостоятелно спира растежа на я), за да противодейсва и след това Цитротид?

Мистик, звънни на централата на Геника в София, която е на ул. Ами Буие - 088 272 4204 , там са много любезни и обсъди с тях как да пуснеш изследването от Пловдив.

Тук можете да се информирате относно времето за извършване на анализите в НГЛ:Срокове за изпълнение на анализите
За повече информация - тел. 02 9172 468, 02 9172 469. Майчин Дом, Национална генетична лаборатория.
http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 12:46 от Анонимен

# 669
  • Пловдив
Герда,аз като звънях тук не вдигнаха...от 14ч са и ми отговориха от София...даже записах час и накрая схванах,че се отнася за там.Тук само кръв взимат и пращат пак там.

# 670
Нa мен сa ми кaзвaли, че Цитротид сaмостоятелно стопирa яйцеклеткaтa. Инaче и мен мен ме вълнувa товa. Мисля, че при мaлък фоликул нищо нямa дa извaдят.

# 671
  • София
зависи какво разбират под малък фоликул.
при мен прегнил слагаме при 15-16мм фоликули, иначе се пукат, независимо че слагаме и цитротид.
оставим ли ги по-големи ги изпускаме.
и лх-то да е между 7 и 12, ако  е по-малко не се получават нещата, ако е повече се пука.

# 672
Момичета, питам за приятелка - много моля спешен  за съвет, защото момичето има час при лекаря за 14 часа.

или
  да слагат Менопур една инжекция(защото при ЕЦ Цитротида самостоятелно спира растежа на я), за да противодейсва и след това Цитротид?

При мен на естествен цикъл схемата с Цитротид/без нищо друго/, заради покачване на ЛХ сработи. ЛХ беше станало по спомен 12 и включиха Цитротид. Бяха използвали после Овитрел. На 12- ти ден беше пункцията, при мен тази схема сработи, въпреки че има противоречиви мнения относно използването на Цитротид.
Успех  Hug

# 673

или

Моят лекар препоръчва схемата с Менопур и Цетротид и при мен така се получи. Също така каза че не може само Цетротид, защото смъква естрогените и така пречи на яйцеклетката да се развива.
Тъкмо се връщам от срещата на която обсъждахме неуспеха и пак това ми обясниха, че единствения начин да се получи при нас е да събираме ембриони по горепосочения метод. Т.к. са малки дози и не вреди.
Аз си мисля че при тези които нямат проблеми с мъжкия фактор, този метод ще проработи.
При нас, дето сме с двоен фактор, трябва и голяма доза късмет.

# 674
  • София

или

Моят лекар препоръчва схемата с Менопур и Цетротид и при мен така се получи. Също така каза че не може само Цетротид, защото смъква естрогените и така пречи на яйцеклетката да се развива.
Тъкмо се връщам от срещата на която обсъждахме неуспеха и пак това ми обясниха, че единствения начин да се получи при нас е да събираме ембриони по горепосочения метод. Т.к. са малки дози и не вреди.
Аз си мисля че при тези които нямат проблеми с мъжкия фактор, този метод ще проработи.
При нас, дето сме с двоен фактор, трябва и голяма доза късмет.

Айнджъл, и аз искам  по тази схема, зщото при мен стимулациите вече не дават добри резултати, а и се притеснявам,че навъртях доста зад гърба си и хормоните не са шега работа. С тази разлика,ч  еаз искам фреш трансфер, т.е. вадим една, ако тя с еоплоди и развива добре - връщаме. Вярвам много повече в свежия транфер, отколкото в ЗЕТ, може би просто защото при мен досега е проработвала схемата с пресен ЕТ на 3дневни ембрита, докато при три поредни ЗЕТа на бластоцисти - нищо.
Разбирам безисходицата, в която си, за съжаление не мога да кажа нищо окуражително,защото аз самата имам нужда да чуя нещо такова Cry

Общи условия

Активация на акаунт